Visa fullständig version : ersätta strösocker med florsocker?
helluuuu :)
om man ska baka nåt, tex en kladdkaka *popcorn* och inte har nåt vanligt strösocker, inga givmilda grannar och ingensomhelst ork att ta sej till affären :D kan man ersätta strösocker med florsocker? hur mkt bör man använda isf ungefär.. om receptet säger 3dl tex? nån som testat eller har en aning? :)
:laugh: prova och informera oss sen :naughty:
:laugh: prova och informera oss sen :naughty:
hahaha :D de tolkar ja som om du förutsätter att de kommer gå åt helvete... :laugh:
hahaha :D de tolkar ja som om du förutsätter att de kommer gå åt helvete... :laugh:
nej nej..bara lite :D
vad är egentligen skillnaden?
edit: Finmalet socker, fint som puder, kallas även pudersocker. Innehåller även stärkelse. Florsocker finns numera även smaksatt
VA sant? haha känner mej lagom oallmänbildad :confused: :D tack hörreni *kissass*
floursocker blir ju glasyr när det blandas med vätska :confused:
floursocker blir ju glasyr när det blandas med vätska :confused:mmm, glasyr :love:
floursocker blir ju glasyr när det blandas med vätska :confused:
det blir väl socker+vatten oxå? har ja för mej iaf.. sen min pepparkaks-hus-karriär som 5 åring :D
resultatet vart lyckat iaf, inbillade mej att den vart godare till och med..? nån form av placebo *popcorn*
floursocker blir ju glasyr när det blandas med vätska :confused:
Testa och kör strösocker i en mixer och sen blandar du det med vatten.
Jasmine_84
2006-02-12, 13:55
Florsocker är finmalet strösocker..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.