wiggen
2006-01-30, 13:33
Jag börjar tröttna så smått på tonfisk och makrill i tomatsås (oj, förlåt, det där är väl som att svära i kyrkan på det här forumet!).
Men inlagd sill då? Tillsammans med några kokta ägg (bara vitan helst) och lite grönsaker. Hur låter det som middag? (under deff)
Följande värden hittade jag på sill i slv:
Protein : 16,5%
Fett : 18,5%
(Kolhydrater : 0%)
Mycket fett, men är det nyttigt fett som i makrill?
Lagen som siller ligger i består ju av ättika, socker och kryddor - och det är väl inte "farligt"?
/undrande
Men inlagd sill då? Tillsammans med några kokta ägg (bara vitan helst) och lite grönsaker. Hur låter det som middag? (under deff)
Följande värden hittade jag på sill i slv:
Protein : 16,5%
Fett : 18,5%
(Kolhydrater : 0%)
Mycket fett, men är det nyttigt fett som i makrill?
Lagen som siller ligger i består ju av ättika, socker och kryddor - och det är väl inte "farligt"?
/undrande