handdator

Visa fullständig version : Skolan ska upplysas (eller så är vi helt fel ute)! Seriös hjälp efterfrågas!


soeeed
2006-01-09, 23:14
Bäste styrketränare,

Vi har i skolan blivit tilldelade uppgiften att reda på huruvida proteintillskott och insulintoppar påverkar träningsresultatet, våran lärare driver en negativ inställning mot användning av dessa medel, medan vi nu vill motvisa henne, delvis med er hjälp. Vi undrar därför om ni har lust att hjälpa oss med att ta fram studier och undersökningar som påvisar ett optimerat träningsresultat med hjälp av dessa.

Det gäller styrketräning (uppdelat 2-3 muskelgrupper per pass) samt en träningsintervall på 4-5 dagar och 3-2 dagars vila. Ungefär 3 set (4-6 reps /set) per övning och 3-4 övningar per muskelgrupp.

Uppskattas hjärtligt i fall ni tog er tid att besvara vår förfrågan på expertis, helst med hjälp av vetenskapliga studier,

Tack på förhand

p.s Skicka ett p.m ifall ni av någon anledningen inte skulle kunna slänga upp de vetenskapliga studierna här utan vill ta det mer "private", och for the record så kommer vi givetvis hänvisa till källan i vår studie d.s

Cerberus
2006-01-10, 00:37
Har inga studier åt dig tyvärr, vet inte var man hittar såna men grubben kan nog hänvisa till ngt.

Om din lärare har sån sned syn på kosttillskott så bör han ju genast kolla snett på alla som dricker mjölk eller ÄTER mat! Gud förbjud att man får insulin av att äta mat och dricka mjölk?! Det finns INGA förbjudna preparat enligt svensk lag i svenska kosttillskott.

pragmatist
2006-01-10, 00:41
Googla en forskare som heter KD Tipton.

King Grub
2006-01-10, 05:58
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Display&dopt=pubmed_pubmed&from_uid=11440894