handdator

Visa fullständig version : Frågor angående lindor...


BajareN
2005-12-14, 00:15
God kväll gott folk!

Jag har ett par frågor angående det här med lindor, först och främst skulle jag vilja veta vart jag i stockholm gör det bästa köpet. Jag funderar mellan träningsspecialisten, budo-fitness och kanske något vanlig sportkedja som Stadium.

Det jag söker är ett par lindor med bra kvalité och ett hyffsat pris, det gäller lindor för knän och armledslindor. Utöver det undrar jag vad för postiva respektive negativa saker de båda har, sämre utveckling för muskulaturen med tanke på stöd (muskler runt knän då just)...etcetera.

Ska jag använda lindor för knän bara när jag går riktigt tungt i knäböj, hur mkt extra kilo ger de att använda lindor. Och samma med armledslindor, är det kanske bäst att bara använda de i tung smalbänk expempelvis?

Jag vore väldigt tacksvar för svar!

:thumbup:

z_bumbi
2005-12-14, 08:08
Kolla i länksamlingen så finns det länkar till en del ställen som säljer sådana saker på nätet, ingen av de affärerna du räknar upp är ett ställe som jag skulle köpa träningsprylar av den typen nämligen.

Om du inte ska tävla i styrkelyft finns det ingen anledning att skaffa knälindor utom möjligtvis om du har någon knä/benskada som gör att du blir så instabila i knäna att du måste ha lindor.

Armledslindor (eller som de oftare kallas handledslindor) kan vara bra i tunga pressar av olika slag och det får man känna efter själv var de behövs.

nordland
2005-12-14, 10:34
:thumbup: ingen av de affärerna du räknar upp är ett ställe som jag skulle köpa träningsprylar av den typen nämligen.


:thumbup: ..
Slå en signal till Tahvo på Extreme power (http://www.extremepower.se) , så kanske du får komma och handla direkt från lagret om du inte vill beställa.. Vette fan vad stället hette, men det ligger någonstans i utkanten av stockholm...