handdator

Visa fullständig version : Proteinpulver / bakning


Niclaaas
2005-11-21, 00:41
i min proteinkaketråd:

http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=54913

skrev tenchi: synd bara att proteinpulver inte är gjort för höga temperaturer och mer eller mindre förstörs av bakningen.

själv hade jag ingen aning om detta, stämmer det? är det alltså helt onödigt med proteinpulver i bak eller liknande (förutom för smakens skull)?

DragonOrb
2005-11-21, 01:20
Finns ju bakepro som ska tåla tempratur

Beast
2005-11-21, 01:37
100% any whey från optimum nutrition.

Sverker
2005-11-21, 05:49
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=56393

Niclaaas
2005-11-21, 09:35
haha, sökte faktiskt men kollade inte igenom förstasidan. så fanns det där såklart :em:

tack för svaren! sverker: så då borde proteinet i min kaka klara sig ganska bra?

Ninjasmurf
2005-11-21, 10:03
haha, sökte faktiskt men kollade inte igenom förstasidan. så fanns det där såklart :em:

tack för svaren! sverker: så då borde proteinet i min kaka klara sig ganska bra?
så länge du inte tänker ha cajun stil på kakan så :)