lappenking
2002-07-22, 14:28
Marinerad fläskfilè.
1-2port
400-500g fläskfilè
Marinad:
2msk vatten
3tsksoya
2krm salt eller ingefära
2tsk majsenamjöl
4tsk sherry
1-2 pressade vitlöksklyftor
peppar
Strimla köttet och lägg i marinad i ca 1tim.
Stek sedan köttet, när köttet är brynt så häll över marinaden och låt sjuda i tills köttet är mört, för bästa smak 40min.(låt aldrig det koka torrt.)
Ta det som är kvar på marinaden i pannan och gör sås med lite redning.
Servera med klyft potatis och sallad
MVH Lappen
:hbang:
1-2port
400-500g fläskfilè
Marinad:
2msk vatten
3tsksoya
2krm salt eller ingefära
2tsk majsenamjöl
4tsk sherry
1-2 pressade vitlöksklyftor
peppar
Strimla köttet och lägg i marinad i ca 1tim.
Stek sedan köttet, när köttet är brynt så häll över marinaden och låt sjuda i tills köttet är mört, för bästa smak 40min.(låt aldrig det koka torrt.)
Ta det som är kvar på marinaden i pannan och gör sås med lite redning.
Servera med klyft potatis och sallad
MVH Lappen
:hbang: