handdator

Visa fullständig version : Tonfisk special


wannabegrunten
2002-07-21, 16:29
Stek 1 lök, 1 burk champinjoner, lite paprika, rivna morötter, i 5-10 minuter. Krydda med valfria kryddor.

Häll på en burk med krossade tomater, tre burkar tonfisk i vatten, en burk kesella samt lite chilisås. Låt stå och puttra i några minuter. Servera med ris!

Blir väl ca 3-4 portioner beroende på hur mkt man äter.

Duger i krig...

Carro
2002-07-23, 19:09
Hur lyckas du koka kesella utan att det skär sig?
Är det 1% vi pratar om?

Undrar därför att när jag försökt använda kesella 1% i varma rätter så blir det bara goja av allt...

develer
2002-07-28, 16:58
Ett tipps är att röra ner kesellan på slutet. Dra sedan av kastrulen och låt stå och vila....