Prowler
2005-10-31, 11:16
Hej!
Jag bakade ett bröd i helgen som Majsan var vänlig att tipsa om i en tidigare tråd, tack för det förresten! I receptet ingår hasselnötter, men jag hade inga hemma så jag slängde i rostade och saltade solrosfrön istället. När brödet var klart så såg jag att runt varje frö så var brödet liksom giftigt knallgrönt! Vadan detta? Det är säkerligen inte giftigt, men jag blev ändå lite paff, det ser ju inget vidare aptitligt ut om man ska bjuda någon på brödet. Kan någon förklara detta? Beror det på saltet månne? Utöver detta så var brödet riktigt gott, smakade mer kaffebröd än matbröd tycker jag. Receptet finns i min gamla tråd "Vill baka bröd" om nån vill ha det.
Jag bakade ett bröd i helgen som Majsan var vänlig att tipsa om i en tidigare tråd, tack för det förresten! I receptet ingår hasselnötter, men jag hade inga hemma så jag slängde i rostade och saltade solrosfrön istället. När brödet var klart så såg jag att runt varje frö så var brödet liksom giftigt knallgrönt! Vadan detta? Det är säkerligen inte giftigt, men jag blev ändå lite paff, det ser ju inget vidare aptitligt ut om man ska bjuda någon på brödet. Kan någon förklara detta? Beror det på saltet månne? Utöver detta så var brödet riktigt gott, smakade mer kaffebröd än matbröd tycker jag. Receptet finns i min gamla tråd "Vill baka bröd" om nån vill ha det.