GT_Razor
2005-10-04, 13:11
Vad tycker ni om riskakor? Bra som kolhydratkälla? Långsamt?
Sen så är riskakor med gräddfil och löksmak så in i helvetes goda! Dock är det rätt mkt kolhydrater i dem, varav endast 4g är sockerarter, alltså bör väl de resterande vara relativt långsamma? Rätt mkt fett i också, fast även där så står det ungefär 2g är mättat fett, alltså är väl resten omättat eftersom de är gjorda på solrosolja...och därmed inte så farligt?
Slutsats...är vanliga riskakor ok att käka som kolhydratkälla eller blir man fet av dem? Och även de smaksatta...är de hemska eller rätt ok?
Sen så är riskakor med gräddfil och löksmak så in i helvetes goda! Dock är det rätt mkt kolhydrater i dem, varav endast 4g är sockerarter, alltså bör väl de resterande vara relativt långsamma? Rätt mkt fett i också, fast även där så står det ungefär 2g är mättat fett, alltså är väl resten omättat eftersom de är gjorda på solrosolja...och därmed inte så farligt?
Slutsats...är vanliga riskakor ok att käka som kolhydratkälla eller blir man fet av dem? Och även de smaksatta...är de hemska eller rätt ok?