Visa fullständig version : OK att steka och frysa in kycklingfilé?
Enkel och snabb fråga:
Är det OK att steka kycklingfilé för en vecka framöver och sedan frysa in det, utan att det förlorar näring och liknande sen när man tinar det?
MvH
Martin
Enkel och snabb fråga:
Är det OK att steka kycklingfilé för en vecka framöver och sedan frysa in det, utan att det förlorar näring och liknande sen när man tinar det?
MvH
Martin
Inga problem.
Aiight, tackar och bockar! :thumbup:
klart bättre att köpa färsk file och laga och frysa in själv...Slipper man all gägga som företagen har i dom frysta produkterna *spy*
Rock'nRoll
2005-10-04, 18:57
klart bättre att köpa färsk file och laga och frysa in själv...Slipper man all gägga som företagen har i dom frysta produkterna *spy*
Det är klart det är bättre men kostar det de dubbla så får det vara.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.