Fever
2005-09-03, 15:49
Fevers musli
Gröna linser
Röda linser
Mungbönor
Fibrex
Psylliumfrön
Linfrön
Havregryn
Sötningsmedel
Äpple
Kokosflingor
Protienpulver
DINKEL Helkorn
Strö över en plåt (ar) sätt in i ungnen 225 grader i ca 15 min.
Ta ut lägg dem i en skål med vatten blandat med sötningsmedel.
Låt det suga åt sig 1 h.
In i ungnen och kör tills det blir knaprigt, rör gärna om efter ca 10 min.
Det går även att använda stekpanna.
Bara fantasin sätter stopp för vad man vill ha i .
Tar inga direkt mått, man får gå lite på känsla.
Tar man för mycket vatten, blir det för vattnigt.
Låt det suga upp ordentligt, sedan blandar man det med protienpulver, så fastnar det inte på plåten.
Men som sagt testa och använd er fantasi.
Återkom gärna med er version, så skall jag testa.
Gröna linser
Röda linser
Mungbönor
Fibrex
Psylliumfrön
Linfrön
Havregryn
Sötningsmedel
Äpple
Kokosflingor
Protienpulver
DINKEL Helkorn
Strö över en plåt (ar) sätt in i ungnen 225 grader i ca 15 min.
Ta ut lägg dem i en skål med vatten blandat med sötningsmedel.
Låt det suga åt sig 1 h.
In i ungnen och kör tills det blir knaprigt, rör gärna om efter ca 10 min.
Det går även att använda stekpanna.
Bara fantasin sätter stopp för vad man vill ha i .
Tar inga direkt mått, man får gå lite på känsla.
Tar man för mycket vatten, blir det för vattnigt.
Låt det suga upp ordentligt, sedan blandar man det med protienpulver, så fastnar det inte på plåten.
Men som sagt testa och använd er fantasi.
Återkom gärna med er version, så skall jag testa.