handdator

Visa fullständig version : DEFF MAT A` LA FEVER o MINI ÅSA, Inga recept, men ideer till egna


Fever
2005-09-02, 16:31
Tänkte starta en tråd om mat, man kan använda under deff (det gäller att lura kroppen).
Att få sig energi, brukar oftast inte vara något problem, men att kunna äta sig mätt och äta vad man vill brukar dock vara svårare, när man skall reducera kroppsfett.

Inga recept, men ideer till egna, genom att lägga upp bilder.
Det är lite svårt i början, men ni lär er allt eftersom.

Här kommer första:
Hönan & Kalkonen Pizzan

Proteinpulver (mina sponsorer, så slipper ni fråga)
Kyckling
Bacon 3%
Kryddor från Asien

Denna måltid
ca 85 g protien
ca 5 g fett
ca 4 g kolhydrater

Den var suuuupergod

Fever
2005-09-02, 16:34
Benne` Pizzan

Protienpulver
Kyckling
Bacon 3 %
Ägg (omega 3)
Bearnaise (självgjort)

Denna megarätt:
Protien ca 65
Fett ca 10 (med äggula)
Kolhydrater 20

Mini Åsas deffmat :naughty:

Fever
2005-09-02, 16:37
Frukost
"Fluffen" (döpt av Linda Fodor) i en 2 liter dunke (men endast 60 g protien)
Dinkel ris (endast 30 g, som blev över 150 g färdigkokt)
Gött som f.... :thumbup:

Fever
2005-09-02, 16:40
Crepe de La` Fever:
Protien (japp det finns)
vatten
Quornfärs
kryddor efter smak (jag valde denna gång grön thai)

Använd fanasi, så kan ni göra mycket roligt.
För storätare vispar man upp smeten (japp det är svårt) och den blir stor, men med samma energimängd.

Denna måltid:
ca 70 gram protien
ca 9 gram kolhydrater
ca 5 gram fett

Snabbt och lätt

Bild:
Det var påsk när jag gjorde den, därav målningen :hbang:

Fever
2005-09-02, 16:42
Gratäng för en pers :happy:
Broccoli
Räkor
Ägg
Protien
Karl-Johan (svamp)

Denna rätt (1 pers)
Protien ca 80
Kh ca 10
Fett ca 3

Man blir mätt

Fever
2005-09-02, 16:44
MINI ÅSAS MAT-MUFF(INS) :naughty:

Protienpulver
Svamp (Karl-Johan)
Broccoli
Mjukost
Psylliumfrön
Räkor
Gurka
Vatten



Denna rätt:
Protein ca 70 g
Kh ca 11 g
Fett ca 3-4 g

Tess_83
2005-09-02, 16:50
jag ska göra experiment ikväll tror jag *popcorn* ...... ...börjar få den där fluffen riktig fluffig :thumbup: .....den e perfekt på kvällar framför tvn juuueee *flex*

Me love Fluff ...fast känns som man äter väldigt mycket :em:

Fever
2005-09-02, 17:11
Rabarberpaj med protienpulver.


Mixa protien med rabarber (mycket )
Få en härlig fyllig smet (med lite trix) och häll sedan i formen.
In i ugnen ca 150 -275 grader och ha sedan koll på den (mellan 10-20 min).
Såsen förstås gjord på protienpulver

:naughty:

LexSinner
2005-09-02, 17:54
Jaha ja.... Det där såg ju inte dåligt gott ut :eating:

mini me
2005-09-02, 18:27
MEN HALLÅ!

På sådan här till synes god mat måste ni ju lägga ut recepten!
Skulle iaf vara trevligt.

Sofia Tarberg
2005-09-02, 18:35
Hahahaha *flex*
Jag visste att jag skulle hitta dig här bland all mat, FEVER!!!!
Underbart.. Du förstår inte huuur mkt du inspirerar mig! THANX.... :eating:
När kommer kok-boken din då?? *längtar*
Sköt om er! /Sofia

Fever
2005-09-02, 18:55
Hahahaha *flex*
Jag visste att jag skulle hitta dig här bland all mat, FEVER!!!!
Underbart.. Du förstår inte huuur mkt du inspirerar mig! THANX.... :eating:
När kommer kok-boken din då?? *längtar*
Sköt om er! /Sofia

Det jobbas på den faktist, men har så mycket projekt på G, så den blir ett långtidsarbete.....men den kommer :naughty:
Kul att vi inspirera.
Har massor av bilder på det jag gjort, så sitter nu och kollar igenom allt, så det kan bli ett par recept.
Dock bli det lite annorlunda än vanliga kokböcker.
Du laddar till SM eller?

Fever
2005-09-02, 19:18
"Tina Kakan" döpt efter en av mina kunder :hbang:

Lätt att göra och den är perfekt till deffen och hur god som helst.

Gjord av
ägg
sötningsmedel
Protienpulver
Bakpulver
Kesella
Lime

Garnering:
Kesella och lime

Man kan ha vad som helt, det är bara fantasin som sätter gränser.
Recept kommer att komma på denna, men i tidningen Body
:naughty:

Då mer utförligt.

z_bumbi
2005-09-02, 19:25
Vad är meningen med att starta en tråd i avdelningen matlagning och recept om man inte lägger ut några recept?

Lasse Kongo
2005-09-02, 19:32
Vad är meningen med att starta en tråd i avdelningen matlagning och recept om man inte lägger ut några recept?

Ja du bumbi, får du svar på frågan så meddela mig, vill oxå veta det :D

Tess_83
2005-09-02, 19:42
för man ska tänka själv kanske ;)

Fever
2005-09-02, 19:46
Vad är meningen med att starta en tråd i avdelningen matlagning och recept om man inte lägger ut några recept?

Det står klart och tydligt "Recept och tips på nyttig mat för oss som tränar"

Här får ni tips ;)
Det står även vad jag använt mig av.
Men har du något förslag på vad denna tråd skall in någonstans.
Eller tycker du att den skall bort helt och hållet.
För din skull kan jag göra det i så fall.
Jag läser aldrig kokböcker, utan testar mig fram precis som träningen och det har ju funkat fint so far.

Inga recept, men ideer till egna , löd ju tråden, men du verkar ju inte ha något på lager ;)

z_bumbi
2005-09-02, 19:53
Det står klart och tydligt "Recept och tips på nyttig mat för oss som tränar"

Här får ni tips ;)
Det står även vad jag använt mig av.

Hur svårt är det att skriva ut mer exakta recept när du ändå är igång? Om du nu vill att folk ska experimentera är det ju mycket lättare att skriva ut ungefär vad du använder så slipper samtliga upprepa dina ev misstag med mängderna.

TheBeanSeed
2005-09-02, 20:00
för man ska tänka själv kanske ;)

:thumbup:

för jag tycker fevers bilder och tips var väldigt inspirerande

och recept är för amatörer... :booty:

Fever
2005-09-02, 20:03
Hur svårt är det att skriva ut mer exakta recept när du ändå är igång? Om du nu vill att folk ska experimentera är det ju mycket lättare att skriva ut ungefär vad du använder så slipper samtliga upprepa dina ev misstag med mängderna.

Jag har inga recept, men om du hade orkat att läsa, så är jag på G med det.
Men om jag får 10 som tackar för insperation och två som småtjurar lite, bara för att allt inte står exakt hur man gör, så anser jag att ingen skada är skedd.
Det finns ju så många andra trådar med recept, gå in där om du vill ha allt perfekt :thumbup:

Ps men jag hjälper dig gärna om du frågar snällt ;)

Sofia Tarberg
2005-09-02, 20:12
Det jobbas på den faktist, men har så mycket projekt på G, så den blir ett långtidsarbete.....men den kommer :naughty:
Kul att vi inspirera.
Har massor av bilder på det jag gjort, så sitter nu och kollar igenom allt, så det kan bli ett par recept.
Dock bli det lite annorlunda än vanliga kokböcker.
Du laddar till SM eller?

Bra! Jag kommer garanterat att köpa den, och jag förväntar mig att den ABSOLUT INTE är som "alla andra"... ;) Blir inget SM för mig nu, jag laddar tills nästa år istället! Ska bygga, bygga, bygga fram tills det... *flex*

Bonnie
2005-09-02, 20:12
Den där stekpannan (?) du lagar mat i, vad är det för något?

Glömde:
Underbara bilder :)

Fever
2005-09-02, 20:34
Den där stekpannan (?) du lagar mat i, vad är det för något?

Glömde:
Underbara bilder :)


All stekpanna, som du kan koka, steka, baka mm i.
Köpte nog den på Clas Olsson, för ett par år sedan.
Behöver aldrig smörja den med fett och lätt ta med sig :thumbup:

tinus
2005-09-02, 20:39
Vilken mästerkock!! :bow: Allt ser verkligen super gott ut!! :eating: Kanske dags att uppdatera mina matlagningskunskaper som idag ligger i träda..blir mååånga tonfiskburkar för mig :em:

diceman
2005-09-02, 21:24
Vad är meningen med att starta en tråd i avdelningen matlagning och recept om man inte lägger ut några recept?
Det är väl skoj att se och framförallt inspirerande..och det är ju dock allt Matlagning...och recepten skapar du ju själv...

Bobbokrull
2005-09-02, 21:27
Som sagt, inspiration till att börja tillbringa än mer tid i köket!! Bakepro är beställt och det är väl frågan om hur många kg man kommer att använda för att lyckas få till det på rätt sätt. :eating: :thumbup:

Bonnie
2005-09-02, 21:29
Ok, tack.
Hittade inget på clasohlson.se, du har inget märke på den?
Sorry om jag är jobbig ;)


All stekpanna, som du kan koka, steka, baka mm i.
Köpte nog den på Clas Olsson, för ett par år sedan.
Behöver aldrig smörja den med fett och lätt ta med sig :thumbup:

Fever
2005-09-02, 21:39
Som sagt, inspiration till att börja tillbringa än mer tid i köket!! Bakepro är beställt och det är väl frågan om hur många kg man kommer att använda för att lyckas få till det på rätt sätt. :eating: :thumbup:

Kan säga att Bakepro inte är nödvändigt, men helt klart bra att använda sig av.

Fever
2005-09-02, 21:45
Ok, tack.
Hittade inget på clasohlson.se, du har inget märke på den?
Sorry om jag är jobbig ;)

Skall kolla upp det :thumbup:
Men sök efter liknade produkter, flera av mina kunder (jobbar som PT och kostrådgivare) har hittat den på Clas Olsson.

Bild:
Gör kollisfri pizza (den kommer)

jakke
2005-09-02, 22:20
Skall kolla upp det :thumbup:
Men sök efter liknade produkter, flera av mina kunder (jobbar som PT och kostrådgivare) har hittat den på Clas Olsson.

Bild:
Gör kollisfri pizza (den kommer)
hoppas.
/Keto Jakke

frida
2005-09-03, 04:58
Håller inte med er ...

Tycker att denna tråden är absolut toppen! :hbang:
Inspiration och tips i massor! Ingredienser man inte tänkt på..

Idag ska jag ut och plocka svamp och det lär inte bli smörstekta på ljus formfranska ikväll ... :naughty:

Tack Fever *yourock*

Wooch
2005-09-03, 09:48
Allt ser så gott ut!
Ska kanske ta mig an någon av dom nu under helgen.

diceman
2005-09-03, 10:02
Ok, tack.
Hittade inget på clasohlson.se, du har inget märke på den?
Sorry om jag är jobbig ;)
Finns på Ellos. Den har utgått på clas ohlson

Bonnie
2005-09-03, 10:26
Hittar den inte på ellos heller (och inte på halens, josefssons, jula eller hobbex).

Finns på Ellos. Den har utgått på clas ohlson

Magnus
2005-09-03, 10:41
Vad är meningen med att starta en tråd i avdelningen matlagning och recept om man inte lägger ut några recept?
För han vill få sålt sina tjänster såklart :thumbup:

Frippe_L
2005-09-03, 11:38
Vad är meningen med att starta en tråd i avdelningen matlagning och recept om man inte lägger ut några recept?

Och hur kan man skriva protein felstavat varje gång man skriver det?
/Frippe Messerschmidt

ps.
det såg gott ut.
ds.

sunkan
2005-09-03, 11:43
Och hur kan man skriva protein felstavat varje gång man skriver det?
/Frippe Messerschmidt

ps.
det såg gott ut.
ds.

Det kanske finns ntt som heter protein :naughty:

diceman
2005-09-03, 11:58
Hittar den inte på ellos heller (och inte på halens, josefssons, jula eller hobbex).
http://se.pricerunner.com/home-and-garden/bbq/freetext?sort=5&a_search=h%E4lsogrill&q=h%E4lsogrill

Devoid
2005-09-03, 12:00
http://se.pricerunner.com/home-and-garden/bbq/freetext?sort=5&a_search=h%E4lsogrill&q=h%E4lsogrill

Finns inte där heller, "Slutsåld".

Bonnie
2005-09-03, 12:25
Aroma Health Grill - AHG-1125 heter den, skall bara se om den finns nånstans i sverige med.

Fever
2005-09-03, 13:13
Och hur kan man skriva protein felstavat varje gång man skriver det?
/Frippe Messerschmidt

ps.
det såg gott ut.
ds.

Jag är förmodligen lika bra på att stava, som du är på att laga mat ;)
Hjälp mig gärna, för jag har duktiga problem med det :bow:
Det är därför jag aldrig skriver eller läser recept *rolleyes*
Bilder är för mig det bästa sättet, därav denna tråd ;)

diceman
2005-09-03, 13:15
Tipsa gärna var man kan köpa om ni hittar den....Tack!

Fever
2005-09-03, 13:18
Angånde stekpannan, så finns det säkert något liknade.
Det går lika bra med en teflonpanna.


Jocke2 njuter av fluffen :eating:

Bonnie
2005-09-03, 13:18
Jag letar som en idiot, de flesta amerikanska online butiker säljer inte internationellt. Inte ens Amazon.com. *cry*
*** We're sorry. The item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button. ***



Tipsa gärna var man kan köpa om ni hittar den....Tack!

diceman
2005-09-03, 13:24
Måste ju finnas i sverige för fan! :devil:

Fever
2005-09-03, 13:30
Måste ju finnas i sverige för fan! :devil:

Skicka PM till Jocke2, han köpte sin i sommras.
Han bor i Skåne
:eating:

diceman
2005-09-03, 13:30
Angånde stekpannan, så finns det säkert något liknade.
Det går lika bra med en teflonpanna.


Jocke2 njuter av fluffen :eating:
Jo men det är ju det att en sådan Grill/stekpanna är ju så mycket lämpligare! och framförallt bättre!

Bonnie
2005-09-03, 14:20
Borde nästan haft en separat tråd för detta svammlet om stek/grill.

Här är nått som jag tycker verkar vara närmast

Finns på Onoff.se


Finns även på Jula.se (fast dyrare)

diceman
2005-09-03, 15:16
Skicka PM till Jocke2, han köpte sin i sommras.
Han bor i Skåne
:eating:
Han köpte sin på Clas Ohlson men den har ju utgått!
:devil:

Grisen
2005-09-03, 15:29
Varför så väldiga mängder protein i maten?

Kryss
2005-09-04, 09:37
Vi har en precis likadan hemma, köpt via ica för ett par år sen.

Dock används den istortsett aldrig :eek:

fonzie
2005-09-04, 10:19
jävlar vad gott det ser ut!!!! :thumbup:

obesogen
2005-09-04, 10:44
Borde nästan haft en separat tråd för detta svammlet om stek/grill.

Här är nått som jag tycker verkar vara närmast

Finns på Onoff.se


Finns även på Jula.se (fast dyrare)

Det där ser ju ut som ett Racklettejärn (stavas det så?).

Majsan
2005-09-04, 13:56
kul att du lägger upp en bildtråd här.. blir inspirerad av att se alla dessa bilder..

åh, det ser så gott ut.. mer foton :hbang:

Edde_1
2005-09-04, 18:02
vad är bakepro??

Dellie
2005-09-04, 18:18
Den har funnits på Ellos, men enligt deras hemsida www.ellos.se är den slutsåld där med. Ellos kallar den "hälsogrill". Kolla med dom , dom kanske får in nya!

Magnus
2005-09-04, 18:53
vad är bakepro??
protein från ******* som ska tåla mer värme? antar jag

Axon
2005-09-08, 18:28
mycket bra tråd :thumbup:

edit: den där stekpannan ska jag nog hitta nånstans :D

bear.flowertwig
2005-09-11, 21:54
Har Exhale stängt? ;)

_Magnus_
2005-09-12, 18:25
Ett fullständigt recept till den där fluffen hade setat som en dyngvinge! Den såg grymmt god ut!!

Tess_83
2005-09-12, 19:25
mmm det e den....."slickar mej runt munnen" *popcorn* *popcorn*

_Magnus_
2005-09-13, 10:49
mmm det e den....."slickar mej runt munnen" *popcorn* *popcorn*



Upp med receptet då om du gjort den! :whipped:

Jacksatan
2005-09-13, 11:42
Har Exhale stängt? ;)

Exhale är numera bara öppet för Mats Egelstig, Nina lätt och Mickebodyb. Kravet för att få vara där är att man ej får ifrågasätta saker samt att man måste använda smileygubbar efter varje rad man skrivit.

läckra recept föreste, fever. Jag håller mest på att laborera med kvarg, mjölk, ägg o proteinpulver för att få till olika såser. Stadie 1 fortfarande för mig, alltså. Men du är ju snart 40år så då kan jag ta över din sponsor o börja laborera på riktigt. Har inte råd att joxa bort 100g proteinpulver på nåt som blir misslyckat. =P

Zakath
2005-09-13, 18:43
mmm det e den....."slickar mej runt munnen" *popcorn* *popcorn*



Recept, snälla? :)

Axon
2005-09-13, 23:28
jao jag kan knappt vänta tills boken kommer ut

RobbeliRobban
2005-09-14, 14:25
Exhale är numera bara öppet för Mats Egelstig, Nina lätt och Mickebodyb. Kravet för att få vara där är att man ej får ifrågasätta saker samt att man måste använda smileygubbar efter varje rad man skrivit.

P

:laugh: :laugh:

Zakath
2005-09-18, 11:26
Recept på "fluffen" efterfrågas, igen :)

vega
2005-09-19, 22:27
Fluffen! Berätta ialf vad den innehåller! Snälla! Vill också äta!

c0nne
2005-09-20, 00:45
Frukost
"Fluffen" (döpt av Linda Fodor) i en 2 liter dunke (men endast 60 g protien)



vad är det där? :O

mini
2005-09-20, 09:31
Här är ju något man kan leka lite med, apropå fluff, eftersom fevers recept verkar vara superhemligt och exklusivt för exhaleklubben.
http://www.arla.se/templates/Recipe.aspx?id=2789&RecipeID=1440&FromImageList=1

Bobbokrull
2005-09-20, 10:00
Här är ju något man kan leka lite med, apropå fluff, eftersom fevers recept verkar vara superhemligt och exklusivt för exhaleklubben.
http://www.arla.se/templates/Recipe.aspx?id=2789&RecipeID=1440&FromImageList=1

Alla ni som undrar över diverse recept, speciellt fluffreceptet. Har ni testat själva? Ta ett kaseinpulver och jag jag lovar att ni kan vispa upp en rejäl "fluff"! Hur många äggvitor krävs det för att du skall kunna vispa upp en bunke? Inte många! Vad händer om du tillsätter proteinpulver i den vispade äggvitan och vispar lite till?? Testa att vara lite kreativa och experimentera er fram så lovar jag att hittar fram till något som ni gillar.

Detta gäller väl f.ö all matlagning va? Vägen fram till måltiden är ofta den roliga vägen, att stå och trixa lite med diverse ingredienser är ju det som gör matlagningen till en kul grej. :eating:

Jacksatan
2005-09-20, 10:04
Alla ni som undrar över diverse recept, speciellt fluffreceptet. Har ni testat själva? Ta ett kaseinpulver och jag jag lovar att ni kan vispa upp en rejäl "fluff"! Hur många äggvitor krävs det för att du skall kunna vispa upp en bunke? Inte många! Vad händer om du tillsätter proteinpulver i den vispade äggvitan och vispar lite till?? Testa att vara lite kreativa och experimentera er fram så lovar jag att hittar fram till något som ni gillar.

Detta gäller väl f.ö all matlagning va? Vägen fram till måltiden är ofta den roliga vägen, att stå och trixa lite med diverse ingredienser är ju det som gör matlagningen till en kul grej. :eating:

Överskattat skit att stå o hålla på sådär. I med allt man ska äta i mixern och drick upp. Fitnessfjollor och andra deffnördar kan gärna hålla på och försöka få maten god. Själv försöker jag få i mig +10000 kalorier varje dag och då är det av största vikt att man äter i flytande form!!! :eating: :eating: *flex*

mini
2005-09-20, 10:31
Detta gäller väl f.ö all matlagning va? Vägen fram till måltiden är ofta den roliga vägen, att stå och trixa lite med diverse ingredienser är ju det som gör matlagningen till en kul grej. :eating:
Vet du att där har du fel. Alla gillar inte att leka kemister i köket. Vissa tycker att mat ska gå fort och vara enkel att göra. De människorna gillar vanligtvis recept. Därför känns det jävligt töntigt att lägga upp en tråd med budskapet "Jag kan göra superdupergoa grejer i köket (och dessutom ta tokroliga bilder samtidigt) men ni får inte veta hur! *kissass* "

Snorkfröken
2005-09-20, 11:04
Överskattat skit att stå o hålla på sådär. I med allt man ska äta i mixern och drick upp. Fitnessfjollor och andra deffnördar kan gärna hålla på och försöka få maten god. Själv försöker jag få i mig +10000 kalorier varje dag och då är det av största vikt att man äter i flytande form!!!

:laugh: Jaha, så har man fått sig en ny titel då igen... fitnessfjolla :D Kanske borde lägga mig på +10000 jag med... e ju byggning på gång :hbang:

Och som den sanna fitnessfjolla jag är måste jag säga att jag tyckt det blivit mycket skojigare att greja i köket efter att man börjat få se Fevers trådar.. Och vad gäller exhaleklubben är det nog väääääääldigt få som har några recept på det Fever trollar ihop... man får så lov att testa sig fram.

jakke
2005-09-20, 15:55
Vet du att där har du fel. Alla gillar inte att leka kemister i köket. Vissa tycker att mat ska gå fort och vara enkel att göra. De människorna gillar vanligtvis recept. Därför känns det jävligt töntigt att lägga upp en tråd med budskapet "Jag kan göra superdupergoa grejer i köket (och dessutom ta tokroliga bilder samtidigt) men ni får inte veta hur! *kissass* "
Bra post..
Jag är kass i köket, student med alldeles för mkt att göra och hungrig.

Lizard
2005-09-20, 18:08
Hahahaha!

Jag tycker allt ser skitäckligt ut - men Fever har skapat en underbart tråd trots det. Ta t ex idén med att lägga ned gårdagens ris i proteinpulver. Oslagbart! Jag var tvungen att prova och - jovisst - inte så dumt faktiskt. Det var kanske inte mammas riskgrynsgröt med kanelstång, men i alla fall ett bra sätt att slippa steka riset med lök och äggvita som bas för en japansk risrättslunch...

Jag tycker den här tråden är bland de bästa och mest hands-on jag sett på lång tid och vill se mer. Inga recept om du inte orkar Fever, men berätta i alla fall vad det består av och vad du gjort med beståndet.

Sen är det med nekrofil njutning jag stirrar in, både i den här tråden och på Exhale, i din och Åsas vardagsliv. Det ser så lyckligt och avspänt ut att jag misstänker att ni antingen är lätt rubbade eller frireligiösa...?
Sådär lycklig vill jag också vara. Går det utan Prozac?

Lizard

mmartin
2005-09-20, 22:30
det lär ju vara en ekononomi fråga, så frågan är när kan kokboken eventuellt släppas fever?

Jag är intresserad av att köpa den helt klart isf...

Mvh

Megatuttarna
2005-09-20, 22:32
Sen är det med nekrofil njutning jag stirrar in, både i den här tråden och på Exhale, i din och Åsas vardagsliv. Det ser så lyckligt och avspänt ut att jag misstänker att ni antingen är lätt rubbade eller frireligiösa...?
Sådär lycklig vill jag också vara. Går det utan Prozac?

Lizard

Hahaha

Cerberus
2005-09-21, 22:11
Fan va nice en del grejer ser ut, den där lågkols-pizzan ser smarrig ut o likadant me fluffen! Blir mer motiverad för när man ska försöka deffa igen till våren :D

Fever
2005-10-09, 14:29
Hahahaha!

Jag tycker allt ser skitäckligt ut - men Fever har skapat en underbart tråd trots det. Ta t ex idén med att lägga ned gårdagens ris i proteinpulver. Oslagbart! Jag var tvungen att prova och - jovisst - inte så dumt faktiskt. Det var kanske inte mammas riskgrynsgröt med kanelstång, men i alla fall ett bra sätt att slippa steka riset med lök och äggvita som bas för en japansk risrättslunch...

Jag tycker den här tråden är bland de bästa och mest hands-on jag sett på lång tid och vill se mer. Inga recept om du inte orkar Fever, men berätta i alla fall vad det består av och vad du gjort med beståndet.

Sen är det med nekrofil njutning jag stirrar in, både i den här tråden och på Exhale, i din och Åsas vardagsliv. Det ser så lyckligt och avspänt ut att jag misstänker att ni antingen är lätt rubbade eller frireligiösa...?
Sådär lycklig vill jag också vara. Går det utan Prozac?

Lizard


Man kan jämföra det med som att kolla i en byggatidning, man blir inspererad, men man vet ju inte exkat hur de gjorde (men man kan gissa).
Grunden är alltid proteiner och sedan kollisar och sedan kommer fettet med på traven.

Börja tänk så, så kommer man underfund hur lätt det är :naughty:
Vi rätt knäppa, men vi njuter av vårt liv och störs inte av att någon annan tycker vi inte passa in i denna värld ;)

Zakath
2005-10-09, 15:11
Man kan jämföra det med som att kolla i en byggatidning, man blir inspererad, men man vet ju inte exkat hur de gjorde (men man kan gissa).
Grunden är alltid proteiner och sedan kollisar och sedan kommer fettet med på traven.

Börja tänk så, så kommer man underfund hur lätt det är :naughty:
Vi rätt knäppa, men vi njuter av vårt liv och störs inte av att någon annan tycker vi inte passa in i denna värld ;)



Snälla kan du inte säga ingredienserna i fluffen, för mig blev det bara en vidrig ägg/proteinsmörja som smakade ägg och bär... :(

Sofia Tarberg
2005-10-09, 17:35
Receptet är utlagt i senaste BODY jue... :eating:

MUGEN
2005-10-09, 17:50
nu vet jag inte hur receptet på fluffen egentligen är, men det var ju skitsimpelt när man prövade sig fram på egen hand, jävlar vad fet-fluff det blev till slut :eating:



ett tips på vägen, använd rätt sorts, tjockare protein.

Action
2005-10-09, 17:51
Receptet är utlagt i senaste BODY jue... :eating:

Japp.. jag vet även vem som döpt den till fluffen... :D

fonzie
2005-10-09, 18:06
Man kan jämföra det med som att kolla i en byggatidning, man blir inspererad, men man vet ju inte exkat hur de gjorde (men man kan gissa).
Grunden är alltid proteiner och sedan kollisar och sedan kommer fettet med på traven.

Börja tänk så, så kommer man underfund hur lätt det är :naughty:
Vi rätt knäppa, men vi njuter av vårt liv och störs inte av att någon annan tycker vi inte passa in i denna värld ;)

Är inte han till höger snubben som är Hero i Gladiatorerna?

Jacksatan
2005-10-09, 21:59
Börja tänk så, så kommer man underfund hur lätt det är :naughty:
Vi rätt knäppa, men vi njuter av vårt liv och störs inte av att någon annan tycker vi inte passa in i denna värld ;)

Vem tycker inte det? Ni får ju inte annat än lovord och insamlingar vart ni än vänder er?

Krampus
2005-10-09, 22:03
Receptet är utlagt i senaste BODY jue... :eating:

Otroligt ful kille med på bild där dessutom! :D (Ej Handsome-Georg alltså utan den andra.)

0709Patrik
2005-10-10, 14:10
Japp.. jag vet även vem som döpt den till fluffen... :D

Mmm......en viss Linda Fodor......men det vet väl inte DU vem det är...??? Eller... :D

Metal_boy_
2006-01-11, 08:27
Man ska diska också :(

Grisen
2006-01-14, 18:14
Snälla kan du inte säga ingredienserna i fluffen, för mig blev det bara en vidrig ägg/proteinsmörja som smakade ägg och bär... :(


Starta en insamling så kanske du får receptet.

Yankeee
2006-01-14, 18:44
Starta en insamling så kanske du får receptet.

:D

Lalla
2006-01-14, 19:01
Starta en insamling så kanske du får receptet.

Insamling? till vad, en internet uppkoppling. (vilket han redan har....) *popcorn*

Skulle dock behöva en insamling till en ballongvisp... :D

Milia
2006-02-03, 20:46
Fever: Jag hoppas du meddelar här på forumet när din receptbok kommer ut och var man kan köpa den, för jag vill verkligen veta receptet på fluffen!! Den andra maten du lagat ser också grymt god ut! :thumbup:

Zakath
2006-02-05, 16:11
Starta en insamling så kanske du får receptet.



*grr27* :(

J.Saarela
2006-02-05, 16:28
Starta en insamling så kanske du får receptet.



:laugh:

supersleepy
2006-02-05, 17:31
Är recept boken på G eller?

Eller någon samling av alla recept??

Skulle vara nice om alla värden stod efter varje recept också :D.

d.v.s näringsdeklaration.

Håll oss underrättade..

Dipset_
2006-02-05, 17:34
Tänkte starta en tråd om mat, man kan använda under deff (det gäller att lura kroppen).
Att få sig energi, brukar oftast inte vara något problem, men att kunna äta sig mätt och äta vad man vill brukar dock vara svårare, när man skall reducera kroppsfett.

Inga recept, men ideer till egna, genom att lägga upp bilder.
Det är lite svårt i början, men ni lär er allt eftersom.

Här kommer första:
Hönan & Kalkonen Pizzan

Proteinpulver (mina sponsorer, så slipper ni fråga)
Kyckling
Bacon 3%
Kryddor från Asien

Denna måltid
ca 85 g protien
ca 5 g fett
ca 4 g kolhydrater

Den var suuuupergod

Du borde vara med i Big Brother ... (Fri tolkning)

Milia
2006-02-05, 18:12
*grr27* :(

Insamling av vad?? recept eller ;)

Snorkfröken
2006-02-06, 09:05
Fever: Jag hoppas du meddelar här på forumet när din receptbok kommer ut och var man kan köpa den, för jag vill verkligen veta receptet på fluffen!! Den andra maten du lagat ser också grymt god ut! :thumbup:

Receptet på fluffen har funnits i ett nummer av Body, men om du missat det, kan du också kolla in Kost/Recept-delen på Sofia Tarbergs hemsida:

http://www.sofiatarberg.com/

Milia
2006-02-06, 11:18
Tackar!

z_bumbi
2006-02-06, 11:32
Insamling av vad?? recept eller ;)

Testa och sök på insamling och Fever. Du bör få några träffar.

GymTT
2006-02-07, 18:14
Hur kunde de där pizzorna bli så sjukt bra näringsvärden?

NetCurse
2006-02-07, 19:05
Hur kunde de där pizzorna bli så sjukt bra näringsvärden?

För att han har ersatt mkt av mjölet i degen till värmetåligt proteinpulver. Sen använder han väl bra proteinkällor som knappt innehåller nåt fett.

Yankeee
2006-02-07, 19:19
För att han har ersatt mkt av mjölet i degen till värmetåligt proteinpulver. Sen använder han väl bra proteinkällor som knappt innehåller nåt fett.

Sscchyyyy.

GymTT
2006-02-07, 19:21
Kan han inte langa upp receptet? verkar ju hur bra som helst.