handdator

Visa fullständig version : stryktålig mobiltelefon


proppen
2005-08-07, 23:23
Idag hände det igen. Jag kom hem sent på kvällen och slängde in alla smutskläder i tvättmaskinen. Vad jag inte tänkte på var att telefonen låg i mina byxor så den blev.. också tvättad :) ... Säga vad man vill om klantighet men den blev jävligt ren!
Det är inte den första telefonen som förolyckas, jag har haft sönder mina telefoner på de mest underliga vis, gärna med vatten inblandat...
Den här gången tänker jag inte låta det hända igen... Jag ska skaffa en slagtålig, gärna vattentät telefon som tål mitt sätt att leva...

frågan är om det finns? Ericsson hade ju någon lantbrukartelefon som även tålde bad.... Jag är mer ute efter en lite nyare telefon som är lika tålig.... Jag vill inte ha 3g och spel och sånt men den gamle "hajen"(ericssons slagtåliga telefon) känns lite gammal....

Prankie
2005-08-07, 23:26
http://www.akihabaranews.com/en/news_9644.html

Den såg rätt cool ut med GPS och andra onödiga funktioner. :)

kollle1
2005-08-08, 00:35
http://www.akihabaranews.com/en/news_9644.html

Den såg rätt cool ut med GPS och andra onödiga funktioner. :)


Jag tappade min telefon i helgen nokia 5140i hål i byxerna och lite halvfull! vart kan man köpa denna casio telefon då? finns den ens i sverige?

Markus H
2005-08-08, 07:51
Ska du ha en som tål att köras i tvättmaskinen så är det frågan om ens Ericsson R250 är NOG hållbar.... så då finns det nog ingen som klarar att behandlas av dig.

Men jag håller med om att man skulle köpa en telefon som är lite hållbarare nästa gång (har funderat på det själv, men inte hittat ngn som faller mig i smaken)

Min bror har R250 och den är jhu sten-cool, den kan man jhu ha på snöskotern, Enduron och i båten utan att vara rädd för att den ska gå sönder.

( http://www.var-redo.nu/telefon.asp )