KRILLE!
2005-07-14, 16:03
Denna gryta eller vad man ska kalla det är galet god och bygger fint :hbang:
800 gram nötfärs
2 vitlöksklyftor
2 tsk sambal oelek
en skvätt olivolja
200 gram passerade tomater
2.5 dl matlagningsgärdde 13 %
500 gram pasta
200 gram keso
1 matsked tomatpure
½ gul lök
2 röda paprikor
värm olivolja och släng i samba och pressad vitlök. låt det bubbla i 20 sek sen på med hackad lök eller skivad lök, vilket som. Fräs lite så att löken
blir uppvärmd. På med passerade tomater å salt+peppar och någon matsked socker. krydda och smaka av. Under tiden har köttfärsen blivit stek och paprikan har fått fräsa lite. Blanda nu köttfärs, paprika, tomatsås och matlagningsgrädden i en gryta. Släng på den kokta pastan samt keson och rör om ordentligt. Brukar käka denna måltid till frukost, lunch, mellanmål och middag :eating:
kolhydrater 460 gram~
protein 210 gram~
fett 110 gram~
det är lätt att reglera näringsinnehållet efter behov så lycka till!
800 gram nötfärs
2 vitlöksklyftor
2 tsk sambal oelek
en skvätt olivolja
200 gram passerade tomater
2.5 dl matlagningsgärdde 13 %
500 gram pasta
200 gram keso
1 matsked tomatpure
½ gul lök
2 röda paprikor
värm olivolja och släng i samba och pressad vitlök. låt det bubbla i 20 sek sen på med hackad lök eller skivad lök, vilket som. Fräs lite så att löken
blir uppvärmd. På med passerade tomater å salt+peppar och någon matsked socker. krydda och smaka av. Under tiden har köttfärsen blivit stek och paprikan har fått fräsa lite. Blanda nu köttfärs, paprika, tomatsås och matlagningsgrädden i en gryta. Släng på den kokta pastan samt keson och rör om ordentligt. Brukar käka denna måltid till frukost, lunch, mellanmål och middag :eating:
kolhydrater 460 gram~
protein 210 gram~
fett 110 gram~
det är lätt att reglera näringsinnehållet efter behov så lycka till!