Visa fullständig version : GI: Kokt bakadpotatis?
Herkulez
2005-04-24, 09:44
hej älsklingar, bakadpotatis har ju väldigt högt GI, men om man sätter en folie runt den så "kokas" potatisen mer vilket borde göra att GI´t sänks, men är det nån som har en teori eller vet hur mycket den sänks med?
http://rslenihan.com/pics/niceass/image37_small.jpg
blekfet2
2005-04-24, 09:56
hej älsklingar, bakadpotatis har ju väldigt högt GI, men om man sätter en folie runt den så "kokas" potatisen mer vilket borde göra att GI´t sänks, men är det nån som har en teori eller vet hur mycket den sänks med?
http://rslenihan.com/pics/niceass/image37_small.jpg
satan vilken röv du fått...diet eller?
:naughty:
Herkulez
2005-04-24, 09:58
satan vilken röv du fått...diet eller?
:naughty:
jo, börjat köra mycket utfall.
det bästa jag kan komma med är om du kyler potatisen så sänks GI:t betydligt (om jag kommer ihåg rätt, tror det funkar på potatis med..)
men nej det var inte svar på frågan *slap*
blir det någon skillnad på GI om man först kokar potatisen kyler den och sen skivar den och värmer/steker den i ugnen? eller blir GI lägre om struntar iatt koka den och bara skivar den in med den i ugnen? tänkte göra tacopytt!
Hoppas de går bra att jag lånade tråden lite..!
Seriöst ja hatar när du lägger ut dina bilder Herk!
Aja, får väl vara glad för naturligt hög testo produktion!:D
WHITEFOLKS
2005-04-24, 17:22
jag gissar på att gi:t kommer bli hyfsat högt hur du än gör mac, men det låter gott iaf. bara slänga in efter träningen så löser det sig ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.