handdator

Visa fullständig version : GI: Kokt bakadpotatis?


Herkulez
2005-04-24, 09:44
hej älsklingar, bakadpotatis har ju väldigt högt GI, men om man sätter en folie runt den så "kokas" potatisen mer vilket borde göra att GI´t sänks, men är det nån som har en teori eller vet hur mycket den sänks med?

http://rslenihan.com/pics/niceass/image37_small.jpg

blekfet2
2005-04-24, 09:56
hej älsklingar, bakadpotatis har ju väldigt högt GI, men om man sätter en folie runt den så "kokas" potatisen mer vilket borde göra att GI´t sänks, men är det nån som har en teori eller vet hur mycket den sänks med?

http://rslenihan.com/pics/niceass/image37_small.jpg



satan vilken röv du fått...diet eller?

:naughty:

Herkulez
2005-04-24, 09:58
satan vilken röv du fått...diet eller?

:naughty:
jo, börjat köra mycket utfall.

Baan
2005-04-24, 10:07
det bästa jag kan komma med är om du kyler potatisen så sänks GI:t betydligt (om jag kommer ihåg rätt, tror det funkar på potatis med..)

men nej det var inte svar på frågan *slap*

Mac
2005-04-24, 16:42
blir det någon skillnad på GI om man först kokar potatisen kyler den och sen skivar den och värmer/steker den i ugnen? eller blir GI lägre om struntar iatt koka den och bara skivar den in med den i ugnen? tänkte göra tacopytt!

Hoppas de går bra att jag lånade tråden lite..!

HenrY
2005-04-24, 17:19
Seriöst ja hatar när du lägger ut dina bilder Herk!
Aja, får väl vara glad för naturligt hög testo produktion!:D

WHITEFOLKS
2005-04-24, 17:22
jag gissar på att gi:t kommer bli hyfsat högt hur du än gör mac, men det låter gott iaf. bara slänga in efter träningen så löser det sig ;)