handdator

Visa fullständig version : dags att sätta igång på allvar.. kunde inte hosta bilderna på deff forumet.


WhirlWind
2005-04-10, 19:37
Hejsan.. jag har nu hållt på o deffat i ca: 2 månader lite mer... fast då jag inte varit så seriös.. men nu tycker jag att d har gått alldeles för segt.. Så nu tänkte jag sätta igång på allvar, jag har alltid kört med promenader, morgon dagar då jag varit ledig.. men nu ska jag sätta igång och gå morgon promenad innan skolan.. Jag har ju dock ingen våg, så jag kan inte väga allt jag äter *cry* ..
Men nu har jag dragit ner lite ytterligare på d jag äter.. dragit ner på kolisarna, som jag tidigare måste missat, antagligen inte läst, då jag har läset rätt mycket om detta.. jag äter ca: 3:dje timma, o har nu slutat äta godis o skit nu för ett tag framöver, det ända som kan bli är kanske en krog runda nån hälj dag :confused: ..men eftersom jag ska ha rätt högt protein intag och jag har dålig ekonomi, så harj ag lite svårt att få in mig allt protein genom kost.. och då är frågan, jag har 4 X 750g Vassle protein hemma.. om jag kan använda detta o fylla på med, det går väl?... jag kan inte lägga upp precis vad jag äter osv.. utan det avgör ekonomin... men jag kan sätta upp ett par tider..

07:00 - Frukost

09:00 - 09:30 Mörkt bröd, (Skolan bjuder :)

12:00 - Skol lunch vad dom nu ger.. dom har rätt mycket grönsaker ialf.

16:00 - kan va nån frukt lr nån macka oftast..

18:30 - 19:00 - Oftast makaroner lr ris med nå kött. (Efter träningen,30 min innan detta har jag tagit ca: 50 g Gainer & 35g Vassle)

sen kanske nån frukt senare. annars inget mer.

Här tänkte jag att ni skulle få se ett par bilder.. så kanske ni förstår att d går segt.. fast jag är ju inte specielt tjock, men jag har ju lite fett.. o om jag drar ner "fettet" "skinnet" så ser jag magrutorna.. nåt som jag vill ha fram för att må lite bättre phsykiskt.. eftersom jag i hela mitt liv varit fet..

Förövrigt är jag smal överallt.. lite för smal tycker jag.. så fort jag har blivit av med magen känner jag mig lite bättre och ska då börja satsa så hårt jag bara kan på att bygga istället..

Övrig Info: 18:år, 181:cm, 71 - 72 Kg

Bilderna är väl lite dåliga men men..


För 1 månad sen:



http://www.freepixhosting.com/uploadedfiles/Gammal.jpg

http://www.freepixhosting.com/uploadedfiles/Gammal2.jpg

Den stora frågan.. Tror ni att d går att få bort detta på 1 månad?.. tips o sånt tas imot med öppna armar.

WhirlWind
2005-04-10, 19:38
Idag:

http://www.freepixhosting.com/uploadedfiles/Ny.jpg

http://www.freepixhosting.com/uploadedfiles/Ny2.jpg

http://www.freepixhosting.com/uploadedfiles/Ny3.jpg