handdator

Visa fullständig version : Lellas första försök till deff!


Sidor : 1 [2] 3

Lellan
2003-02-07, 09:39
Originally posted by Nate
Vad är det för sjuka du har?

Jag kan inte heller kontrollera min Danone yoghurtkonsumtion... eller kunde rättare sagt. Nu har affärerna här uppe gjort mig tjänsten att sluta sälja den! Ska man tacka dom eller slå dom i huvet :smash: ?

Tja, den som det visste.. inte doktorerna iaf. Mina värden när det gäller levern (och neeej, inget vilt leverne här.. undviker t.o.m. "special"värktabletter jag fått som inte påverkar levern så mkt, dricker nästan aldrig osv) och två hormoner som sköter ämnesomsättningen är inte som de ska. Ibland märker jag det själv genom att jag vaknar av att spy krampaktigt (levern visar dåliga värden då) och enorm trötthet (hormonerna). Nu mår jag finfint så don´t worry! :) Men tex keto kan jag inte köra nu pga levern.

Tycker du ska slå dem i huvudet! Eller tja, du kan ju tacka dem nu under ketodieten - men sen kan du banka på.. :smash: Det finns väl inget godare? De borde däremot finnas i mindre förpackningar än 1 liter.. :D

Pecca
2003-02-07, 19:46
Nu du lellan så har Pecca fixat datorn! Så det är bara att gå online så ska här skickas bilder!:naughty:

:hbang: :mallan:

Lellan
2003-02-08, 00:37
-> Pecca

Du är ju aldrig online mitt i natta.. tröttar ungarna ut dig om dagarna? :

Glad nyhet -> Fick jobbet! Trots att det innebär lite att läsa in (så jag kan utföra det också) är det skoj, 1-2 dagar i veckan som säkerställer att jag slipper tänka på vad maten kostar... *lycka*

Till viss del innebär jobbet att hjälpa gymnasiefolk med praktiska frågor gällande datorer - det faktumet bör få Spink att kiikna av skratt.. :em: (i krig, kärlek och jobbansökningar är allt tillåtet.. klart jag kan datorer! *kaxig* "Glömde" att nämna att jag inte har körkort.. men de pusslade så att jag jobbar med folk som har, väldans snällt gjort! Trodde ett tag jag skulle förlora jobbet pga det).

Mår väldans gott idag. Bara sådär. :D

Fast csn vill ha 2200 kr x 3 av mig.. (eftersom jag inte tar lån längre). Men jag ska ringa och smöra/skälla på dem.. behöver alltså fortsatt med tur.

Kort morgonprommis idag, axel och rumppass med efterföljande Buttblaster! Skoj, skoj.. lite rotatorcuffs också. Fick torka golvet runt step-brädan, jag måste vara den svettigaste människan på jorden.. varför är man sån? När vi stretchar så droppar det från armarna, jag är en fräsch tös jag.. :em:

Mumsar "chokladpudding" (ok då, protec + chokla om man ska vara petig. Tack Eiselt för gratisprovet förresten om du skulle råka läsa, köpte en hink för jag gillade smaken! Så nu har jag haft alla, ska köpa blåbär nästa gång om den är god) nu, vilket innebär att jag inte kommer göra så mycket mer än att stupa i säng så jag hinner promenera innan passet imorrn.

Kost: 1609 kcal; 16% 29% 54%

Doktorn har inte ringt men jag tänker köra på 1600 kcal eftersom jag står still på 1700, orkar inte skriva nya kostupplägget nu.. ska kraama kudden! :sleep:

Niclaaas
2003-02-08, 10:39
grattis till jobbet queen! :hbang:

känner igen det där med svettpölarna....så fort man börjar ta i så forsar svetten fram. jag är en fräsch pöjk jag :thumbup:

förresten har jag skadat mig, tyck synd *puppy-eyes*

emmzan
2003-02-08, 12:50
Originally posted by Lellan

Glad nyhet -> Fick jobbet! Trots att det innebär lite att läsa in (så jag kan utföra det också) är det skoj, 1-2 dagar i veckan som säkerställer att jag slipper tänka på vad maten kostar... *lycka*


Grattis Lellan! :)

spinkoo
2003-02-08, 12:52
Originally posted by Niclaaas

förresten har jag skadat mig, tyck synd *puppy-eyes*

Inga sånt :nono: Det är min grej :smash:

Grattis till disco-jobbet Lellan :hbang: :hbang: :hbang:

Pecca
2003-02-08, 16:30
Originally posted by Lellan
-> Pecca

Du är ju aldrig online mitt i natta.. tröttar ungarna ut dig om dagarna? :

Glad nyhet -> Fick jobbet!

Så inåthelvete att dom gör. Dom har fått för sig att jag är en gladiator o alla ska hålla på o brottas med mig!!! Sover nästan 10h/natt:sleep: . Skoj att du fick jobbet. Det är roligt med bra jobb. Själv tjänade jag 2500 netto igår eftermiddag på att kolla på film! Det är såna jobb man ska ha:naughty:

The Dwag
2003-02-11, 23:31
Pecca, Spinko mm är ni inte lite för omogna för damen i fråga ?


;)

spinkoo
2003-02-12, 09:23
Jag tror Dwagen försöker röja vad han tror är sin konkurens :naughty:

/Pecca

The Dwag
2003-02-12, 09:34
Originally posted by spinkoo
Jag tror Dwagen försöker röja vad han tror är sin konkurens :naughty:

/Pecca

Ni räknas nog som Ofarliga :laugh:

spinkoo
2003-02-12, 09:37
Originally posted by The Dwag


Ni räknas nog som Ofarliga :laugh:

:nono: Skenet bedrar

Störts går sist :thefinger

/Pecca

Niclaaas
2003-02-12, 17:25
jag håller med dwag :thefinger :rolleyes:

Pecca
2003-02-12, 17:58
Frågan är ju varför Spinkoo skriver under med mitt namn???:insane:

spinkoo
2003-02-12, 18:05
Frågan är ju varför du inte loggar ut gamle spink när du är hos honom...;)

/Lellan

Pecca
2003-02-12, 18:37
Frågan är ju varför ni beter er som Piff o Puff:insane:

/Pez

Lellan
2003-02-14, 11:26
Hehe.. discochatten lever ser jag.. värmer i en gammal discodrottnings hjärta.. :love:

Tja. Det här är inge skoj.. *djupt andetag*

Har ju jobbat de senaste dagarna, vilket iofs var skoj! :) Tyvärr orkade jag inte förklara för mina medarbetare att jag ville äta som jag vill äta utan hängde på dem på luncher och hade mest fikor pga strulande nätverk på vårt nya jobb.

Resultat; fikor= smaksatt mineralvatten, lunch = kyckling el tonfisksallad á 60 hutlösa kr, miljarder "nej tack" och kcal som i bästa fall kommit upp i 1500. Pucko mig morgonpromenerade 5 på mornarna, la mig ett-två på natten, styrketränade hårt och skulle ha tränat right this minute.

Men så i morse när jag skulle ringa doktorn (har fortfarande inte fått provsvaren.. :smash: ) så fick jag veta att de har telefontid först på måndag.. :insane:

Min eminenta lösning på detta?

Åt två chokladbitar (present, fick på gymet.. smart allahjärtanspresent därifrån.. not!), protec + choklad m havregryn i, 3 burkar makrill (!), 1 liter danone yoghurt (lågt kcal men jisses vad stooor mage jag har nu) och jag tränar inte utan deppar.. måste verkligen pallra mig iväg till jobbet också.

Eh.. bulimi någon? Ok, jag har inte spytt men rör jag mig så.. blev bara så HUNGRIG och jag har nog pressat mig för hårt. När doktorn bara skiter i att informera om hur min kropp mår så..tja.

Vi glömmer de här dagarna va? De har aldrig existerat.. :angel:

Bara att bryta ihop, bita ihop och komma igen!

Mallan
2003-02-14, 12:23
Hej Lellan!

Jag tror inte att du behöver oroa dig för din sk "attack".

Antagligen beror det pa lite slarv med kosten (pga av fikapauser utan näring och luncher som kanske inte sag ut som du skulle vilja ha det).
Kanske blev det totala intaget under dagen mindre än vad du var van vid. Lite sömn, träning kan leda till stress.
Besvikelse när din läkare inte var där när du behövde honom/henne...

Bulimi tror jag inte att du lider av. Händer det fler ganger eller rentav ofta kanske du ska börja tänka efter.

Ta det lungt, ga till jobbet och försök att äta normalt/som du är van vid. Hoppa inte över maltider!! De leder bara till hungerattacker.
Försök att sova ut under helgerna om veckosömnen blir lidande.
Ta med dig dina ev mellanmal till jobbet och ät dem pa fikapausen. Tycker du att det är för jobbigt att förklara...ät den pa toaletten (kanske inte sa mysigt, men du slipper förklara).

Ha en trevlig ALLA HJÄRTANS DAG & en skön helg!!
:thumbup:

spinkoo
2003-02-14, 12:43
Lellan detta fixar du lätt :thumbup:

Och som mallan säger, hoppa inte över måltiderna. :smokin:


Äsch: försöker komma på nåt smart men mallan har redan sagt allt. Disco :hbang:

Lellan
2003-02-14, 16:07
-> Spink

Du är bra go du valpen!! Disco - yeah!!:hbang:

-> Mallan

Tack för stödet! :) Tror du har helt rätt.. och jag har inte bulimi, men det kändes inte som helt friskt beteende.. :MrT:

Ska stressa av i helgen, äta bra osv. När vi skulle åka hem från nya jobbet senast och blev försenade plockade jag faktiskt fram en burk och blandade lite protec i den. En kille frågade, och jag svarade att jag var döhungrig + är under utredning för strul med ämnesomsättningen så att jag måste äta lite och ofta för förbränningens skull. Sen sa jag att framöver så kommer jag ha med egen mat, och han sa att han kanske skulle hänga på istället för att åka å käka med de andra. Ärlighet varar längst, fattar inte varför man ska krångla till saker jämt.. :rolleyes:

Till jobbet hör även att dela ut dumlekolor (!!), och fikorna bestående av vatten när de andra drack kaffe med bullar och kakor var ingen hit. Tänker inte bara ta med mellisar - utan även äta dem i fortsättningen! Brukar inte vara något problem, men såhär på nytt jobb med folk man inte känner tog det emot. Förresten borde de ju tycka att det är mindre konstigt med proteindrinkar och små plastburkar med mat än att jag lever på vatten! Och egentligen... vem bryr sig? :smokin: Det är ju min kropp..

Munter
2003-02-14, 16:12
Äeh, bry dig inte om vad folk tycker om käket. Ska man inte kunna ta en proteinshake eller tonfiskburk utan att skämmas måste man tänka om och rätt.

Pecca
2003-02-14, 18:22
Lellan käka o var glad. Jag tror du behöver kärlek:love: . Passar ju kanon på en sånhär dag:thumbup: , så bege dig ut på krogen ikväll och fixa en snygg pojke

:kinky:

:eating:

emmzan
2003-02-14, 21:13
Originally posted by Lellan
Och egentligen... vem bryr sig? :smokin: Det är ju min kropp..

Helt rätt inställning!!!!!

Pez
2003-02-16, 06:37
Originally posted by Pecca
Frågan är ju varför ni beter er som Piff o Puff:insane:

/Pez

Nej frågan är varför Puff skriver under med mitt namn..?? :smash:

Lellan - Precis som du själv kommit fram till så ska du inte låta oron över vad andra tycker och tänker komma ivägen för vad DU vill, särskilt eftersom det man "oroar" sig över oftast inte ter sig så konstigt i andras ögon som man själv tror. :thumbup:

Förresten

/pez

Lellan
2003-02-17, 09:48
-> Alla!

Va goa ni är.. känner mig peppad och glad! Tack! :love:

Släppte på kraven i helgen. Åkte till en kompis och sooov.. slapp helg som bara den. Hamnade runt 1000 k men struntade i det. Rörde oss inte nämnvärt, en liten prommis bara. Var uppe i 1600 k igår, gick bara en kort morgonprommis - inte så mycket mer action efter det.

Vaknade UTVILAD och glad i morse, 90 min väldans rask morgonprommis. Ska kila iväg och jobba, en runda i skogen med en vovve, sedan shoppa lite och sen blir det :bpump: !

Tänker inte använda hälsovakten denna veckan utan bara räkna lite grovt, vet ju ung hur mkt 1600 k är och vilken fördelning jag trivs med. Petigt räknande passar mig bäst när jag mår gott, så det ska jag fixa först och främst.

JJ
2003-02-17, 10:30
Låter som en bra inställning. Ungefär som aktiekurserna, jag kollar bara när de går upp:thumbup:

Lellan
2003-02-19, 23:18
Originally posted by JJ
Låter som en bra inställning. Ungefär som aktiekurserna, jag kollar bara när de går upp:thumbup:

Tyvärr kunde jag inte släppa räknandet, ligger på 1500-1600 kcal. Skyller allt på min puckade doktor, min ämnesomsättning är på gränsen till medicinering men istället för att ta reda på varför (eller skriva ut pillrena) så ska vi tydligen testa igen senare.. den har man ju inte hört förr. :insane:

Har tränat på, inget allvarligt men helt ok pass och försöker mest med mental träning för att peppa mig. Det här har jag kommit fram till hittills:

-om jag äter som en 50 årig kontorsdam nu så innebär det att OM jag skulle råka bli en sådan så vet jag vad hur mycket jag ska äta..

-jag MÅR i stort bra. Lite extra att krama bara eller vad folk brukar säga..

-lär ju känna min kropp på det här sättet. En rätt bråkig kropp, men det är den enda jag har och den är rätt trevlig att bo i annars så jag ska vara snäll mot den.

-matlagningskonsterna når nya höjder! Jag borde kunna få jobb som kock på en överviktsenhet.. har lite smått börjat skriva ner och samla recept och kostknep faktiskt, om jag skulle få minnesförlust eller nåt..

-jag känner inget som helst sug efter klassisk snabbmat, kommer nog faktiskt aldrig äta sånt igen ( 8 månader sedan jag åt pizza, ett år sedan jag åt hamburgare osv ). Tacka vet jag MAT!

-det är karaktärsdanande med ständig deff!

-tonfisk har aldrig smakat så gudagott! Jag kan inte komma på ett enda livsmedel jag inte med glädje äter. Tro om jag ska testa hatobjektet blomkål också? ALL mat är så underbart good! Särskilt nyttig mat!

-drömmer inte våta drömmar utan kurrande drömmar.. Matporr gör under för celibatliv.. :kinky:

-förutom det som strular borde resten av kroppen må prima, de kcal jag äter är näringstäta och varierade. Räkna med att Lellan (om inget oförutsätt inträffar, ta i trä) stannar här på jorden läänge!!

-har fått ökad insikt om att man faktiskt inte KAN kontrollera allt, att man ska vara lycklig för det som man själv kan råda över.

-faktiskt så är det larvigt av mig att ens tänka på mig själv som sjuk. Promenerar i stort sett aldrig mindre än 3 raska timmar (ofta 5) om dagen, morgonpromenader nästan varje dag i en härlig skog, tränar roliga (kondition) och skönt plågsamma (stryketräning) pass, äter gott och ofta och fungerar fint.. Folk lider och plågas, här går Lellan och mår gått men klagar?! Njuuuta bör man, annars dör man (inte riktigt - men mitt liv ska avnjutas, inte fokuseras på negativa saker - slöser med liv).

-hade inte kroppen börjat krångla hade jag kanske fortfarande stressat runt som en skållad råtta, pluggat och jobbat ihjäl mig, ätit sällan och för lite eller för mycket (har i stort alltid ätit bra mat, tack mammsen och pappsen!), samma gäller träningen.

-har antagligen tagit in mer kunskap om näringslära än vad jag annars skulle ha gjort.

Har tyckt att det varit trist att köpa kläder, göra mig fint allmänt utan sett det mer som ett "måste".. det har kännts lite som att måla ny fin färg på ett flagande obearbetat underlag. Det är det slut med NU.

Ska göra mitt bästa, tror inte att det är vettigt att gå under 1500 kcal med enstaka ätardagar (med tanke på min längd och hur mkt jag rör mig osv) så om detta är formen som gäller så är det bara att gilla läget! Finns något som heter livskvalité. Förtjänar att må bra, och måste inse att det gör jag nu. Trött kan alla vara, hull har de flesta (och dessutom - jag hade mer tidigare) och nu har jag skrivit huuuur mycket som helst.. jisses va långt.. hehe.. terapi... :smokin:


(nu när jag läst igenom kan man ju nästan se hur jag hjärntvättat mig själv till att vara klämkäck.. ack så icke brutalt.. men så är jag ju disco också.. :cool: )

Niclaaas
2003-02-19, 23:24
bra inställning lellan, så det ska vara :hbang:


-tonfisk har aldrig smakat så gudagott! Jag kan inte komma på ett enda livsmedel jag inte med glädje äter. Tro om jag ska testa hatobjektet blomkål också? ALL mat är så underbart good! Särskilt nyttig mat!


haha vet precis vad du menar....kommer ihåg att jag kollade igenom skafferiet i sommras och stog o dreglade över nån riktigt äcklig viltgryta i burk som jg inte skulle röra med tång nu. man var sugen på ALLT


lycka till queen, och du är ju alltid discodrottning det är inte dåligt det :D :bow:

spinkoo
2003-02-19, 23:26
Håller med Niclaaas ;)

Vi bygger dig ett slott :bow:

emmzan
2003-02-20, 15:54
Du har en helt underbar inställning Lellan!!!

Pinglan
2003-02-20, 18:30
Originally posted by emmzan
Du har en helt underbar inställning Lellan!!!

Håller med Emmzan till 100% Kram på dig Lellan!!

Pecca
2003-02-20, 19:58
Kör hårt Lellan. Det är som man säger: - Life´s a bitch and then you die.
Har själv fått en släng av pesten och knappt kunnat leva den senaste tiden. Har väl fått i mig ca 2000kcal eller nåt sånt mån-tors...

Det är åt helvet ibland. Fast snart är det ju vår.


(ska köpa mig ett tjockt rep imorrn. Pez, vill du knyta en snara i det?)

Lellan
2003-02-20, 21:50
Tack folket! Vad goa ni är!! Det är inte märkvärdigare än att jag upptäckte hur lättlurad jag är, har varit på strålande humör hela dagen! Eftersom det inte har fungerat att vara arg på eländet så är klämkäck melodin.. :hbang:

Inledde med en vurpa halv sex i morse. OJ va den hette duga! :eek: Har hjärntvättat mig in i ryggmärgen - för detta for genom hjärnan när jag flaxade innan braket:

"oj, lite halt. Oj, jag kommer ramla! Rumpan är mjuk!! (den satsar vi på för jag ska träna mark i dag) Snön är säkert också mjuk.."

*kabooom!!*

Isen var hård.. men rumpan mjuk!!! Gjorde ett "box-step" (ni som tränar aerobics fattar) i luften och placerade mig på vänster skinka med alla fötter och händer i luften - där de stannade någon millisekund när jag balanserade på vänster skinkhalva -innan jag vaknade till och insåg att jag klarat mig. SNYGG va? hehe...

Det är otroligt vad snabbtänkt man är när man ramlar, minns någon gång man :cheers: och golvet närmat sig ansiktet jättejättefort.. :rolleyes:

Det blev inget ryggpass (med marklyft - som jag han tänka på i fallet, ungefär som att jag skulle slå ryggen sönder och samman..?) utan ett step-kondition. Jag längtade nämligen efter banan och protec choklad så jag höll på att dööö och tränade på nästan tom mage för att avnjuta gotteriet framför dumburken.

Är lite dålig på att skriva om träningen och kosten, men den ser bra ut förutom att det är lite ont om brutala pass då ungarna (ok, de är mellan 16-20 år) suger musten ur mig om dagarna. Njuter av morgonpromenaderna, som nästan blir prick 90 minuter varje dag fast jag försöker pinna på som bara den.. får skylla på mysiga soluppgångar i skogen som tar andan ur mig..

Har gått så långt att jag korkade upp en tonfiskburk när vi satt och fikade (blandade med korngryn) och bjöd till och med på smakprov.. men personen i fråga föredrog bullen.. konstigt folk det finns! Har för övrigt JÄTTEskoj på jobbet, går mest på att dela ut dumlekolor och biobiljetter så man känner sig ganska så uppskattad.. :)

Nu ska jag läsa lite mer i Spinks tråd (under allmänt, "kryddat" kolzzeum) - "dålig" humor kanske men jag är utarbetad lättroad och garva är skönt!! Humor som humor, så länge man har skoj så!

Niclaaas
2003-02-20, 21:54
vad sa du lellan? allt jag hörde var:


Inledde med en bajsa halv sex i morse. OJ va den hette fucka! Har drägg-knullat mig in i ryggmärgen - för pulla for genom hjärnan när jag slickade innan braket:


:em: :D :notme:

spinkoo
2003-02-20, 21:56
Om du inte slutar prata om din mjuka rumpa kommer jag bli alldeles till mig...:bow: :love: :mallan:

Pecca
2003-02-20, 22:06
Jag med:naughty:


:love:

Lellan
2003-02-20, 22:10
Hörni grabbs, tror ni har blivit hjärntvättade av pornolisern... :D

Men ni rockar fett disco ändå... :love: :thumbup:

(tant Lellan försöker prata ungdomsslang.. yo man.. :em: :rolleyes: )

Pecca
2003-02-20, 22:12
Vi blev hjärntvättade långt innan dess:love:

Edit:

Förresten lellan! Jag har stora biceps. Vill du gå ut med mig?


:laugh: :laugh:

spinkoo
2003-02-20, 22:13
Oh jaaaaa :naughty: :love:

Föresten Pecca, skulle inte du gå och lägga dig :D

Pecca
2003-02-20, 22:15
Nae. Lellan har botat min obotliga sjukdom precis genom sin blotta närvaro så jag orkar nog stanna uppe lite till....

Kanske länge till om hon går online på ICQ:n, vilket hon sällan gör nuförtiden:cryout:

Niclaaas
2003-02-20, 22:18
hon kanske försöker dissa oss? :(

:mallan: :whipped:

spinkoo
2003-02-20, 22:22
Originally posted by Niclaaas
hon kanske försöker dissa oss? :(

:mallan: :whipped:

Kanske er två :devil:

Pecca
2003-02-20, 22:23
Tror inte det. Vad jag har hört från säkra källor så har hon fullt upp att gå på stan o nypa killar på gluteus:naughty:

spinkoo
2003-02-20, 22:26
Den här typen "säkra källor" kommer bli hemsökt av disco-klubben snarast. :whipped:

Pecca
2003-02-20, 22:28
Den säkra källan är redan medlem i discoklubben:naughty:

spinkoo
2003-02-20, 22:29
Ja, det är ju disco-fest hemma hos vederbörnade snart...:smash:

Pecca
2003-02-20, 22:32
Ja för fan. Det skulle vara roligt. Lellan skulle bli heders-gäst!


Självklart är det härligt tajta 70-tals kläder som gäller



:mallan:

spinkoo
2003-02-20, 22:34
Kläder...? :confused:

Lellan kan ju köpa sprit till oss barn :angel:

Pecca
2003-02-20, 22:35
va fan! Det kan ju jag med!

Håller med. Kläder kan vi nog skippa!:smokin:

spinkoo
2003-02-20, 22:36
Ey man, I can paint your ass blue man :hbang: :hbang:

Dock bör nog niclaaas få ha kläder, så han inte skrämmer disco-damerna...:(

Pecca
2003-02-20, 22:37
exakt. Hans flickvän vill nog hellre visa upp hans coola kläder istället för hans kropp.

spinkoo
2003-02-20, 22:39
Kommer Niclaaas flickvän dit...stackars sate...:devil:

Hon får givetvis inte ha kläder bara för att nicce ska det...:kinky:

Pecca
2003-02-20, 22:41
Håller med. Bilderna jag har sett på henne gör ju att man gärna skulle vilja se vad som finns innanför den där fula blå-vita leksandströjan.:naughty:

spinkoo
2003-02-20, 22:42
Japp och då menar vi inte niclaaas händer som troligen är där mer än han förtjänar....:nono: :naughty:

Vem väljer musiken på disco-festen då...:em:

Niclaaas
2003-02-20, 22:43
spammning på hög nivå här ser jag :D självklart ska varken jag eller flickan ha kläder spink o pecca.....men då kommer inte ni vara närvarande kan jag lova :thefinger

lellan däremot är en heeelt annan sak :love:

Pecca
2003-02-20, 22:44
jag kan säga att mitt hus är riggat som BB-huset så hemma hos mig kommer ni inte undan.:naughty:

spinkoo
2003-02-20, 22:45
Vem sa nåt om att komma undan :kinky: :kinky:

Niclaaas
2003-02-20, 22:46
jag tror jag lämnar min tjej utanför det här, vi är ju ändå jämna par.....jag och lellan - spink och pecca

Pecca
2003-02-20, 22:47
eftersom lellan passar barn nu förtiden så måste hon ju kunna ta hand om oss alla samtidigt?

spinkoo
2003-02-20, 22:48
Mest deffad går först :thefinger :kickass:

Niclaaas
2003-02-20, 22:48
nu måste man plugga grappar.........gonatt :thefinger


jag ser fram emot disco-festen :hbang:

och mest deffad är självklart jag!

Pecca
2003-02-20, 22:50
Det tackar jag för, då är ju jag sist o kan köra mitt race ifred iom att ni får se till att lellan får sitt:naughty:

:notme:

spinkoo
2003-02-20, 22:53
Originally posted by Niclaaas

och mest deffad är självklart jag!

In your dreams little buddy http://www.click-smilies.de/sammlung/aktion/action-smiley-032.gif

Pecca: Ja det är ju så du jobbar :nono:

Pecca
2003-02-20, 22:54
Originally posted by spinkoo

Pecca: Ja det är ju så du jobbar :nono:

:smokin:

Lellan
2003-02-20, 23:00
It ´s alive! Discochatten alltså...

Hehe.. vad trevlig ni smörar pöjkar... men lite osanningar också.. :nono: här nyps inga rumpor - jag inte bara deffar (tja, status quo men försöker ju iaf) utan lever i celibat också!

(fast jag gör ju mitt bästa med raggningen.. är ju ute hela daagarna i gymnasieskolor med godispåse och biobiljetter, men inga resultat att tala om.. :angel: )

Nu ska tanten snart sova,icq krånglar men ska fixa den imöra.. håll er i skinnet nu! (yeah.. right..)

Gonattgruppkraam! :love:

spinkoo
2003-02-20, 23:03
Du kan lita på mig. Jag håller i skinnet....ehh..jag menar...:notme:

Gonattis :love:

Lellan
2003-02-21, 22:11
Tänkte börja med ett råd. Spara aldrig på rökt kalkonkött ni köpt på rea pga kort datum. Och OM ni gör det, ät det inte som sista målet innan sängen. Då händer följande:

Man väcks klockan 3 på natten av råmande. Nej, ingen kossa.. bara magen - ilfart till toaletten. Spendera en timme där. Fick sova två timmar till innan nästa tömning á ytterligare en timme (mer än ni vill veta kanske, men jag känner det som min plikt att varna andra för ovanstående elände.. ) Sedan vaknar man yr och 3 (!) kg lättare.. :nono:

Frukost: a-fil och inlagd sill. Sedan skippande av morgonpromenix, köpte anti-spruttibangbangpiller på apoteket och gick några timmar tillsammans med överpigg hund, klarade inte av att äta mer än ett kokt saltat ägg och lite mjölk och vatten.

Råd nr 2: Efter att ha haft ovanstående dag, träna INTE rumpa + buttblaster-pass. Vilket jag självklart gjorde (med hjälp av några piller till). Och det var precis hur härligt som helst! (förutom lite yrsel och svartnande för ögonen + kallsvettningar) Vilket bevisar att buttblaster är det skönaste som finns. Inget klår mjölksyra i benen i kombination med fläng å flygande med massa armflax över en plastlåda!!:love: :hbang: Hade tyvärr glömt handduk så pölen runt min bräda fick ligga kvar.. (bestod av varm+ kall svett, nice..)

Råd 3: Efter rätt mycket torkad papaya, ananas och päron (?) ihop med vaniljyoghurt kan man nästan må gott igen. Efter en kexchoklad (ja, det bör ingå i varje deff.. *host harkel*) mår man prima!! Och orkar inte röra en fena och vill ligga och pilla navel.

Men ALLVARLIGT - råd 1 kan inte nog understrykas!! *sträng Lellan*

Nate
2003-02-21, 23:04
fil och sill??! Vad är det för kombination till frukost? :eek:

Lellan
2003-02-22, 08:12
Originally posted by Nate
fil och sill??! Vad är det för kombination till frukost? :eek:

En utmärkt magsjukefrukost! :)

Nu är jag go och lycklig efter en härlig morgonpromenad. Har inte kännt mig i form för ett ryggpass - men idag, äntligen så blir det ett! Ska åka till ikea först, huvaligen.. men det måste göras, blir alltid köpgalen där så jag har lite prylar att lämna tillbaks.. :em:

En fråga, om någon som läser råkar veta... jag är likblek, tänkte alltså testa cancergrillen men hur mycket ska man betala för säg ett 10-kort? På mitt gym kostar 9 minuter 40 kr (snabbsolarie typ?) och ett där jag bor tar 60 kr för en halvtimme.. ska jag leta vidare eller är det verkligen så dyrt? *snål blekfis*

Pinglan
2003-02-22, 08:53
Originally posted by Lellan


En fråga, om någon som läser råkar veta... jag är likblek, tänkte alltså testa cancergrillen men hur mycket ska man betala för säg ett 10-kort? På mitt gym kostar 9 minuter 40 kr (snabbsolarie typ?) och ett där jag bor tar 60 kr för en halvtimme.. ska jag leta vidare eller är det verkligen så dyrt? *snål blekfis*

Där jag brukar sola kostar ett 10-kort 250 kr. Då är det dock inget modernt eller nytt solarium, men de är noga med att byta rör osv. Jag vet inte om de nyare solarierna (typ snabbsolarie)kanske är nyttigare (läs mindre farliga) för huden än vad den gamla sorten är. Om det är så kan det ju vara värt att lägga några kronor för att minska cancerrisken!!

Allan
2003-02-22, 09:52
A-filen kan jag begripa..men det där med inlagd sill låter som nåt sånt där bonderecept du fått av mormor eller nåt. Ättika ska man icke konsumera när man är risig i kaggen..


allan

emmzan
2003-02-22, 13:56
Förra sommaren var favvofrukosten kokta ägg, keso och senapssill.. Men knappast om jag vart magsjuk/magförgiftad/varit jävligt risig i magen..

Fattar inte heller hur du lyckas peta i dig massa torkad frukt... Min mage skulle nog reagera rätt otrevligt på det misstänker jag:(

Lellan
2003-02-22, 18:01
Tja, för det mesta har jag plåtmage så jag vet inte riktigt hur man beter sig när den inte mår bra? :em:

Var sugen på salt - därför blev det fransk löksill (GOTT!)..

I vanliga fall äter jag massor med fibrer och magen har vant sig väl med det antar jag.. det blir ett par msk loppfrön, 1-2 frukter ( el torkad frukt - inte plommon och sånt utan sånt där sockrit lite hårt - torkad ananas och papaya,hårt som godis?), 70 g fiberhavregryn, korngryn/fiberpasta/linser och 200-300 g grönsaker (vitkål,broccoli,spenat, grönkål el liknande) - per dag (resten är protein och fett förståss, summa kardemumma 1500 -1600 kcal) så min mage pallar fibrer fiiint! :eating: :D

Men den gillar INTE dålig kalkon... :nono:

Ska köpa nya vitaminpiller snart. Äter nu halv dagsdos Mitt Val Sport (man ska ta två tabletter - jag tar en, jag äter så varierat att jag får i mig allt varje dag ändå), funderar på att köpa såna där multivitamintabletter med mjölksyrabakterier i, kan de va nåt?:confused:

Har tränat århundradets intensivaste rygg och magpass också, dumma gym stängde tidigare än vad jag mindes så det blev 40 minuters race! Puh! Första setet på varje övning (= andra om man räknar uppvärmningen) var kalas resten blä, förutom ryggresningarna som var sååå sköna och underbara! Pb där! (fler reps än vanligt med 5 kg tyngre platta, yiihaa!).

Lellan
2003-02-27, 20:19
Länge sedan jag skrev, slänger in allt nu! (har inte räknat på käket, har skrivit upp allt, minsta lilla tuggummi - men matade in det i hälsovakten efteråt och såå illa har jag inte käkat ändå).

Varje dag inleds med 90 min morgonprommis så dem skriver jag inte in, utöver det blir det i snitt 2-4 h raska till/dag.

Söndag: Skulle på yoga, men TJI fick jag.. biljetterna var slut.. blev övertalad till ett body pump pass istället, ingen hit på ryggträningsvärk.. men lite skoj, de sa "nu blir det marklyft" "åhåå?" tänkte jag. Men den varianten nådden nääästan ner till knäna.. marklyft.. jovisst. :rolleyes: Så efter en timmes fjantande så var jag inte så trött utan gick på en timmes step, innan jag uthungrad rusade hem och mumsade.. Käket: 1520 kcal (20% fett 29% kolh 51% prot).

Måndag: Vilodag.. dubbeltränade ju ryggen och det kändes. Dessutom lång skoldag som innebar att sätta sig in i hemska människoöden, hade gråten i halsen flera gånger och börjar undra om jag verkligen skulle orka ett sånt jobb.. friskvård är nog mer min grej.. Fick möta människor som är offer för krig, människan kan vara ofattbart grym. Maten: 1565 kcal (17, 42, 42).

Tisdag: Aerobicspass som var sååå kuuuul!! *lycka* Det var en kille som ledde, ett av de bästa pass jag gått på. Svettigt och skojjigt, precis som det ska vara. Kändes som en rumpdödare. Maten: 1484 kcal (14, 39, 46).

Onsdag: Axlar och ben. Axlarna gick fint, fast jag har lite problem med kontakt vid vanliga hantellyft. Men baksidan gick som vanligt jättebra, grym kontakt i framåtlutad enarmsdrag i trissa! *disco* Sedan någon minuts cyklande och jag travade glatt iväg till benpressen för att värma upp på en 20 reppare. Som jag inte klarade.. (40 kg mindre än jag planerat ha på på följande setet, som skulle vara typ 15 reps) :insane: Höll på avlida på 15 reps på uppvärmningsvikten.. Det blev några set till på den (avled varje set, senaste var det inte långt från att jag pinsamt hade fastnat i pressen) och sedan lite abduktor innan jag insåg att mina ben inte fungerade helt enkelt. Antagligen kost-fel. Blev väldans lång och go stretch istället. Solade solarium. OJOJOJ.. toomaaat!!! Ansiktskanon va inte så kanon... På kvällen blev det jobbmöte där det serverades fika, jag och en som jag lurat in på nyttig kost smög iväg och åt Taco Beans med tonfisk istället för saft, mackor och kakor. Maten: 1487 kcal (16, 33, 51).

Idag: Gick inte upp 6 som planerat utan 9.. :sleep: Den tiden i månaden då jag vill ligga kvar hela dagen.. vilket innebär att jag ibland orkar träna hej vilt, idag blev det promenerande hej vilt istället (lånade galen labbe, goo!! :love: ). Är fortfarande tomat sedan solningen by the way.. hehe. Ska träna både styrka + buttblaster imorrn, ska bli nice! Jobbmöte igen, men har storhandlat så nu kan jag göra matlådor till femtioelva kompani om jag vill.. :eating:

Hade handlat hem torkad ananas och papaya att äta efter träningen, men smaskar det (efter en stor psyllumdrink) till BB-tvkväll right this minute istället.. gott!

spinkoo
2003-02-27, 20:27
Shit jag skulle trilla in i väggen efter en halvdag med ditt träningschema. :cryout:

Särskilt som du inte äter så mycket :notme:

Lellan
2003-02-27, 20:32
Originally posted by spinkoo
Shit jag skulle trilla in i väggen efter en halvdag med ditt träningschema. :cryout:

Särskilt som du inte äter så mycket :notme:

Har tyvärr inte så mycket muckler att underhålla, mest mjuk vaddering att släpa runt på. :booty:

Och det är ju faktiskt så att jag kommit underfund med att för mig är vägen viktigare än målet (träningen viktigare än resultatet) - så jag njuter på.. :smokin:

Kan meddela att jag nu kommit till efterrätten (åt torkad frukt nyss), den består av varmrökt regnbåge.. :D

spinkoo
2003-02-27, 20:36
Försök inte lura mig att du har ätit upp regnbågen ;)

Lellan
2003-02-27, 20:40
Originally posted by spinkoo
Försök inte lura mig att du har ätit upp regnbågen ;)

Hehe.. inte DEN..utan firren. Som var på 1,1 kg - så det är nej där med.. *mätt i magen*

emmzan
2003-02-27, 21:42
Ditt promenerande imponerar!!

Lellan
2003-02-28, 08:08
"Chokladskalets
flyktiga motstånd när
det möter läpparna,
den mjuka
tryffeln inuti ..
Lager på lager av smaker,
som bouqueten hos ett fint
vin ...
En svag beska, en mättnad
som malet kaffe ...
Värmen väcker liv i aromen,
den fyller näsborrarna,
en smakens demon, och jag
jämrar mig av vällust."

En ny chokladaffär har öppnat i stan! En bit (3 gram tror jag det är? 3.50 kr för ovanstående njutning..) bör ingå i en deff. Solklart! :D Så dit tänker jag bege mig när suget sätter in.

Har hittat en kött-affär också, idag på morgonpromenaden (övergav skogen, skulle hämta nycklar - ska vara katt och hundvakt i helgen). De säljer kycklingfilé för 48 kr/kg! :thumbup:

Efter onsdagens PINSAMMA benpass och när jag skrivit in käket i hälsovakten och upptäckt att jag inte gått över 1500 kcal så blev det ätardag igår. Utöver vanlig kost så blev det Danone Mangoyoghurt och så den feta goa varmrökta regnbågen! :eating:

Vilket nog kan behövas, kommer hamna på 6 timmars promenixande och på förmiddagen blir det styrkepass och på kvällen buttblaster.

-> Emmzan

Det vore mer imponerande om jag slutade gå, för det har ju förekommit klagomål på mina vader och de skulle säkert ändras om jag kunde sluta gå. Men hur jag ser ut är en konsekvens av hur jag är, och jag är beroende av promenader.

Apropå imponerande, din motivation att träna, jobba och plugga trots lidande imponerar stort! Glöm inte bort att pyssla om dig och klappa dig själv på axeln emellanåt bara! :thumbup:

Lellan
2003-03-01, 01:59
FY FAAAN!! (ibland får även Lellor svära).

Mår så piss å blääää!

Dagen började med en häärlig morgonprommis, ätande och sedan ett BRA triceps, mage, underarms, rotatorcuff -och grepp-pass. Ätande igen och sedan ett par timmars promenad igen, jobbmöte med goda nyheter och nya uppgifter (koordinator, tjusig titel va? ) ätande och KANON Buttblaster-pass *lycka*. Hade verkligen kondis idag! Neverending ork.. :thumbup:

På hemvägen efter passet begav jag mig till de fyrbenta jag är vakt åt i helgen. Här började problemen. Låste upp dörren och möttes av ledsen matte som inte alls var på kärleksweekend.. :( Karlbekymmer.. Tröstade men insåg att jag MÅSTE ha näring (höll på avlida) och som tur var hade jag varit förutseende och hade med mig proteindrink (hade tänkt köpa torkad frukt men glömt, men hade däremot med korngryn med harit cort vert och kummelfilé).

Tröstade och pratade ut men höll verkligen på att avlida fortfarande (hade väl fått i mig 700 kcal under dagen eller nåt :em: ) och eftersom min kompis tröstade sig med Karamellkungens hela lager så nallade jag där.

Matsäcken glömdes bort och vi satt 6 timmar och pratade ut och åt godis.. tills jag började må riktigt riktigt illa. Yr och såg konstigt, gick och spydde och somnade sedan med ledsen tös och två tröstande katter trampande på oss. Har just vacklat hem.

Dagens läxa: trösta inte på tom mage, fyll inte den i så fall inte med tomma illamåendeframkallande kalorier och bli aldrig kär. För det verkar sannerligen jobbigt. *cynisk, bitter* (manliga könet håller sig borta ett tag nu tack, en av era representanter har betett sig svinigt så jag drar alla över en kam ikväll).

Inför morgondagen hoppas jag att kärleksbekymren skingrats för min kompis och att den här Lellan tänker längre än näsan räcker nästa gång... (sneglar på orörd, antagligen bakteriefylld, matsäcksburk).

Eftersom det här kan liknas vid en redig bakfylla fyller det även funktionen av att göra mig till absolutist, har inte druckit sedan första helgen i oktober och det lääär ju dröja.

Illamående kan dra åt h-ete.. :thefinger

(tänk.. detta ska föreställa en kost och träningsjournal.. :nono: )

emmzan
2003-03-01, 07:03
Originally posted by Lellan
Dagens läxa: trösta inte på tom mage, fyll inte den i så fall inte med tomma illamåendeframkallande kalorier och bli aldrig kär. För det verkar sannerligen jobbigt. *cynisk, bitter* (manliga könet håller sig borta ett tag nu tack, en av era representanter har betett sig svinigt så jag drar alla över en kam ikväll).


Håller med om att man inte ska trösta på tommage.. Men är dessutom ingen höjdare på att trösta heller då man ideligen kollar mot kylskåpet, klockan eller flackar runt allmänt med blicken pga allmän svält.

Jag kände mig lite så halva dagen igår.
1) 1.5 timma efter megafrukost = ashungrig, bjöds på marknadskarameller av kursare (bara bra sake= mjöl, socker, florsocker, kokosfett och kakao :D)

2. Direkt efter träningen trots gainer. Åt snickers + lunch

3. Några timmar efter lunchen. Höll på att ramla ihop. Inte bra då man pysslar med bakterier på ett lab kan tilläggas. :(

4. På kvällen då man kom fram till sin, faktiskt inte alls så sviniga representant av det manliga könet, och tryckte i mig en kebabpizza.


Finns det något bättre än att verkligen skriva av sig?

Lördagen kommer bli toppdag för dig!

Lellan
2003-03-01, 13:14
-> Emmzan

Instämmer, skriva av sig är bra!

På så sätt fick ju manliga släktet höja sin status (bjuder man på pizza är man en trevlig prick!) och jag såg svart på vitt vad elak jag varit mot min kropp.. den hade ju presterat bra under dagen, och så straffar jag den genom att äta snabba kemikalier och ratta porslinsbuss..:nono:

Fick jättedåligt samvete, och sprang till macken. Resultat: en halvliter Pepsi max (har för mig att cola ska vara bra mot protesterande mage? Fick avslagen cola som barn då iaf.. ), en HEL påse sport bräck (bröd av vetemjöl, råg, sirap, rågsurdeg, russin, vet olja, vört, solrosfrö, kruskakli osv) med messmör (massa nyttigheter, vitaminer, mineraler osv) och hästkött (för saltbalans!) - det låg snart i min mage. Så samvetet var lite lättat och jag kunde slumra sött.. :sleep: När jag vaknade låg jag ändå 2 kg back konstigt nog.

Nu har jag och hund busat i skog, nu ska jag och annan hund inkl den ledsna matten promenera i skog. Och jag är nog en bättre lyssnare med mat i magen! :em: :)

Ha det gott folks! :hbang:

Lellan
2003-03-02, 10:42
Vasalopp!!

Försov mig i morse så det blev bara ½ timmes promenad innan starten.. Har sett den hela mitt liv, tänker inte sluta nu.. är man lokalpatriot så är man! Tänkte ta en matinskaffningspromenix efter loppet istället.

Ätardag igår eftermiddag! (månadsskifte ju). Eller ätardag, dag utan matschema kanske låter bättre.. räknar inte på det.

Blev lasagne till lunch (se "pastarulle" på matlagning och recept), sedan limelax (asiatisk lax på samma forum) till middag. GODIS också! Sockerbitar, jordgubbsskum, saltlakrits och hårda sura saker + ferrarribilar.. Mmm! Och så choklad: 3 bitar (= 12 gram, 100 kr hektot) Michel Cluizel 99% -iga och två praliner.

Idag blev det pumpernickel, hästkött och blodapelsin till frukost - grymt smakrik och god kombination!
:thumbup:

Ska träna rygg + biceps och sedan step ikväll, det ska gå SÅÅ bra!! :kickass:

emmzan
2003-03-02, 11:36
Originally posted by Lellan
Blev lasagne till lunch (se "pastarulle" på matlagning och recept), sedan limelax (asiatisk lax på samma forum) till middag. GODIS också! Sockerbitar, jordgubbsskum, saltlakrits och hårda sura saker + ferrarribilar.. Mmm! Och så choklad: 3 bitar (= 12 gram, 100 kr hektot) Michel Cluizel 99% -iga och två praliner.

Ska träna rygg + biceps och sedan step ikväll, det ska gå SÅÅ bra!! :kickass:

Det som är så underbart med såndäringa svindyr choklad; det räcker med några bitar. Brukar ibland köpa mörk 70% choklad.. Man mår ju skjutton illa om man äter speciellt många bitar sån (ja, jag har testat att äta mycket :D)

Hoppas träningen går bra (marklyft antar jag!!):thumbup:

Fultjack
2003-03-02, 11:54
ha det så kul på träningen idag! :thumbup:

Lellan
2003-03-02, 17:47
-> Emmzan och Fultjack, tack för peppning! :hbang:

Marklyft, självklart.. :smokin: En av de få övningar jag är rädd att lassa på, så det blir många reps istället. Händerna tar slut före ryggen, vilket blir omtag på omtag på slutet.

Knepigt det där med vikter förresten, minns i början (jaa, tääänk va bra minne.. jag har ju inte ens tränat 1 ½ år) - då vågade jag inte ens känna på en hantel som var 2 kg tyngre än den jag hade tyngst passet innan. Nuförtiden så kan jag hugga tag i något om jag känner mig lite stark och "ojdå, nähä.. den var för tung" (efter kanske 5 reps), men jag har inte den där mentala respekten längre. Gött.. Första året jag tränade gick jag ALDRIG under 10 reps, sällan under 12 och siktade på 15.. en feg skit!

Idag var jag en lat skit, orkade inte stressa för att hinna med step-passet (lite krångel innan jag kom till träningen) och konditionsapparaturen stod och slokade och såg trist ut så jag gick hem istället. Men passet var bra, lite som skaver i huvudet bara.

Har alltid bra kontakt i latsdrag men jag tycker jag börjar tappa den lite, vet inte vad det är som inte stämmer..

Är inte så himla glad heller, brukar vara störtglad efter passen..

Nåja, nu ska jag äta fruktgegga! (mosad banan, päron i egen lag med kesella blandat med fun light pink grape). :eating:

Lellan
2003-03-02, 20:57
Nar har jag tänkt till.. det var himla irriterande först att jag inte orkade med någon kondition (eller nyttogöra what so ever) efter ryggpasset. :MrT:

Men så var det det här med mental träning (= bortförklaringar till otillräckliga resultat, sätt att glömma halvdana pass och vända antiklimax till tillfredställelse)..

Så anledningen till att jag inte orkade något mer var NATURLIGTVIS att jag gjort helt rätt på ryggpasset - man SKA vara död efteråt! :D Sådär.. nu kan jag släppa det och fortsätta lata mig.. :smokin:

Dessutom har jag slagit rekord i att äta sötmandlar idag, så hälsovakten får vila en dag till.. :em:

Inled mig icke i frestelse - jag kan gå (ok, rulla fram..) själv.. :booty:

emmzan
2003-03-02, 21:15
Hur mår du om du inte motionerar så mkt, dvs om du bara tränar ett pass om dagen och inget mer oavsett vilken typ av träning det är (kondition, förbräning eller styrka) ??

Vi kan rulla tillsammans! Jag har en volvo! Jag rullar!!

Lellan
2003-03-02, 21:20
Jag blir grymt trött och sover hela dagen typ.. helt ärligt. Man kan tro att jag har narkolepsi då.. :D

Somnar stup i ett om jag inte tränar. Utan morgonpromenad vaknar jag inte utan sover mig (mentalt iaf) genom hela dagen.. :sleep:

emmzan
2003-03-02, 21:25
Jag var likadan då jag körde mkt morgonträning, och är det fortfarande i viss mån. Dock blir kroppen sliten snabbt när jag kör för mkt morgonträning.

Kommer väl köra mer förbränning bortåt juni då det blir mer tid över i skolan och det är mer lockande att promenera i morgonsolen.

Lellan
2003-03-03, 10:42
Det sägs att ingen kan få dig att känna dig mindervärdig utan din tillåtelse. Jag vetesjutton om den som myntade det uttrycket träffat mästaren i psykisk tortyr. Det har jag.

Denna lilla patetiska fjant lyckades med konststycket att få Lellan att må skit. Grattis.

Vågade mig inte ut på morgonprommis. Grattis igen! Tröståt av vad som fanns hemma (fiberhavregryn, makrill i tomatsås, sötmandlar, ägg, cottage cheese). Visserligen under några timmar (inte mycket sömn), men saftigt med kcal. Dubbelgrattis.

Slängde in stackars kroppen i duschen, satte på mig favoritträningskläderna, lyssnade på tröstmusik (PINK och Accept - ja, det går utmärkt att blanda), tog koffein ett djupt andetag och vågade mig utanför dörren. Gick ner på gymet och gjorde 10 reps PB på sittande rodd och 8 reps PB på benpressen. Sedan cyklade jag som en dåre.

Om den lilla skiten mot all förmodan skulle läsa dessa rader tänker jag bara hälsa att när det gäller mina PB´s tar jag åt mig äran själv och att nästa gång är det du som straffas (blev lite mörkrädd när jag insåg att det faktiskt hade varit korkat om jag hade skadat mig i morse, nu hade jag ju tur iaf).

Och till TREVLIGT folk som läser så kan jag intyga att jag inte är skvatt galen (längre) utan en go och glad discotös. Lika mild och ljuv som vanligt.. :)

Ibland finns det ingen annan utväg än att träna + skriva av sig bara (tack dagboken!).

Tack och hej, leverpastej!

Lellan
2003-03-03, 11:04
Originally posted by emmzan
Jag var likadan då jag körde mkt morgonträning, och är det fortfarande i viss mån. Dock blir kroppen sliten snabbt när jag kör för mkt morgonträning.

Kommer väl köra mer förbränning bortåt juni då det blir mer tid över i skolan och det är mer lockande att promenera i morgonsolen.

Ska försöka skära ner på träningen lite, lägga mer energi på styrkepassen och de dagar jag kör stryka + kondition tänker jag försöka att inte ta någon lång morgonprommis, utan en kort eller helt enkelt stretcha eller något annat konstruktivt istället.

Fast det där med vadstretch 3 grr/dag lär du bli ensam om, tycker sånt är triiist... :em: :rolleyes:

Pecca
2003-03-03, 17:51
Originally posted by Lellan


Denna lilla patetiska fjant lyckades med konststycket att få Lellan att må skit. Grattis.



Nu får du allt förklara! Nu blir jag orolig!
Vem är det jag ska skicka Dwaggen på?

emmzan
2003-03-03, 18:00
Originally posted by Lellan
Ska försöka skära ner på träningen lite, lägga mer energi på styrkepassen och de dagar jag kör stryka + kondition tänker jag försöka att inte ta någon lång morgonprommis, utan en kort eller helt enkelt stretcha eller något annat konstruktivt istället.


Tycker det låter som en väldigt bra idé faktiskt.. Ta det lite lugnt så att kroppen håller! :thumbup:

Pudzianovski
2003-03-03, 18:04
Originally posted by emmzan


Tycker det låter som en väldigt bra idé faktiskt.. Ta det lite lugnt så att kroppen håller! :thumbup:


Så har jag oxå gjort utan att jag egentligen visste om det.

kör nu högst 4 pass per vecka. känns bättre och man får tid o vila upp sig fysiskt o psykiskt.

ja, en tanke bara.

:kickass:

Lellan
2003-03-03, 20:06
Sitter här och INTE tränar, jätteduktigt.. :D Det är danceaerobicspass som jag INTE går på nu. Har dötrist, får väl skaffa mig ett liv antar jag.. :rolleyes: Kan ju i och för sig skriva hemtentan. Den ska lämnas in den 20:e, så det vore ju nåt att få klart den ett par veckor före.. :smokin:

När det gäller den patetiska fjanten glömmer vi honom. Resultatet blev ju bra på gymet (korkat men ändå), och det finns ju blåa farbröder man kan ringa. Så du Pecca, vi besvärar inte Dwagen med en sådan liten looser.. :)

Min rygg värker, och jag har ett presentkort på att testa en ultrahightechmaskin (hydrojet tror jag den heter?) - känns som guldläge nu.. får se om massagebehovet är lika stort imorrn, då riskerar jag liv och lem i den däringa maskinen.. :cool:

Pecca
2003-03-03, 21:27
Du behöver inte en massage-maskin, du behöver en livs levande massör:naughty:

:angel:


Har snackat med Dwaggen! Han kunde offra sig en helg sa han... han nämnde nåt om mat också, lasagne eller något sånt:D
Han sitter visst o söker dig över ICQ också... och så kan jag även meddela att kvällens pass gick ganska dåligt:cryout:

Lellan
2003-03-03, 21:41
-> Pecca

Vissa skulle säkert anse att jag behöver både det ena och det andra.. :naughty: :notme:

Jassåru, så Dwagen kan kocka.. där ser man.. :D Väldans va populr man var på icq idag då, men Dwagen dissar mig bara juh.. :smash:

Å hörru, dagens pass gick inte dååligt heller - naturligtvis så tog du det lugnt med flit så att nästa pass ska framstå som kungligt! ;)

Pecca
2003-03-03, 21:43
Japp nästa pass är ju favoriten! Bröst och biceps:angel: . Självklart behöver du både det ena och det andra...

Lellan
2003-03-06, 01:03
Japp, jag behöver både större bröst och biceps.. ;)

Är lite usel på att fylla i här.. hmm. i tisdags blev det axelpass där jag på hantelpressen stegvis sänkte vikten 7 steg (=7 set med minimal vila, typ 15-20 reps i de flesta = max reps på varje set) och vinklade armarna mer än jag brukar vilket grav väldans kontakt!

Den har jag letat efter.. vill ha stoora axlar men har pytte, brukar träna 4 set 8-12 reps med kanske en minuts vila mellan varje och de har inte växt av det så jag testar det här svidande upplägget ett tag nu. Inledde med enarmsdrag i trissa där jag var märkbart starkare än sist, men högern var mycket starkare än vänstern i början men det jämnade ut sig på slutet. Efter det så blev det 75 minuter step kondition.

Idag blev det bara en timmes morgonprommis, men jag saknar faktiskt min skog så den får det bli imorrn! Tränade Buttblaster efter att ha varit utan ríktig mat 8 tmmar (dåligt jobbschema, jobbar alltid med olika personer men inget folk verkar äta men jag slurpade lite hi whey, åt kokt ägg och åt päron iaf) och sedan tryckt i mig massa grillad kyckling med lätt ostkaka till efterrätt! Gick alldeles utmärkt!

Sedan var det födelsedagskalas - lustparty (en tjej kommer och visar och säljer massagoljor osv) så nu har jag kladdat och klämt en massa.. :kinky: :em:

Min kompis som fyllde bjöd på fruktsallad och glass och tydligen så behövde jag kylas ner för jag tog av glassen. Och den var GOD! :)

Och jag är TRÖTT.. :sleep:

emmzan
2003-03-06, 08:15
Originally posted by Lellan
Den har jag letat efter.. vill ha stoora axlar men har pytte, brukar träna 4 set 8-12 reps med kanske en minuts vila mellan varje och de har inte växt av det så jag testar det här svidande upplägget ett tag nu. Inledde med enarmsdrag i trissa där jag var märkbart starkare än sist, men högern var mycket starkare än vänstern i början men det jämnade ut sig på slutet. Efter det så blev det 75 minuter step kondition

Vad kör du för axelövningar förutom sidolyft då??

Hur f-n klarar du 75 min step efter styrkepassen? Jag brukar vara en blöt trasa som någon får bära ut till bilen när jag tränat klart (lätt överdrift, men inte pallar jag med 75 min konidition efter). Imponerande som vanligt :bow:

Lellan
2003-03-06, 10:31
-> Emmzan

Skulle egentligen ha tränat axlar + ben, men du vet hur knäpp jag kan vara angående benträningen.. :em: Så i mitt huvud framstod 75 minuter step som lagom benträning (+ att jag tränade buttblaster som mest består av maaasssor med knäböj utan vikt och utfall dagen efter). Men jag har ju sagt att jag ska skära ner på konditionen till förmån för styrka så jag får väl börja stå för det snart..

Axelövningar: Börjar med lite "rehab" rotatorcuff (eller vad man ska kalla det) jag drar hit och dit i dragmaskin (tråkigt men jag måste vara koncentrerad för att inte slarva så på så sätt blir det ju jobbigt, brukar dra inåt + uppåt eller utåt + neråt eller alltihop eller lite olika sådär. Ibland med hantlar.)

Har fått :nono: på pressövningar framåt och uppåt innan rotatorn kryat på sig, men ibland fuskar jag och kör låångsamma lätta axelpressar (så länge det känns bra, när det inte känns bra känns det som om axeln är en kula som ger skavsår inuti ungefär?). När det är muskeln det svider i, då känns det bättre!

Den övning jag älskar är baksida axlar, just nu kör jag den i enarmsdrag eftersom jag äntligen orkar riktigt strikta där (kändes lite patetiskt att stå och dra och dra utan vikt innan jag orkade ha på vikt)- ibland blir det i omvänd pec dec eller au naturel (med hantlar).

Och så när jag känner för det.. hm, vad den nu kan heta - håller i stång och drar med sänkta axlar och armbågar stången utåt upp mot hakan, nära kroppen? Men jag har svårt för att koppla ur trapsen där så den kör jag bara när jag vill lyxa.

Nu låter det som miljoner övningar bara för att jag använder triljarder ord för att beskriva dem..:rolleyes:

Alltså: rotatorcuffs, baksida (en eller två övningar för att variera lite var det tar), sidohantellyft och drag mot hakan eller lätta pressar. Några trevliga förslag på övningar kanske? :)

För övrigt så misstänker jag att den ökade styrkan i baksidan kan bero på marklyften - kan det stämma tro? Tycker marklyft verkar vara en riktigt vettig övning! Bra för mycket.. :hbang:

emmzan
2003-03-06, 13:50
Rotatorcuff träning med "drag hit och dit i alla j-a riktningar" kör jag också!! :D

Brukar på mina axelpass köra
Stående press bakom nacken
Hantellyft åt sidan
Baksida axel i omvänd pecdec

Har nu även lagt till baksida axel i kabelmaskin. Skön övning!! Kör inte drag till hakan eftersom mina handleder tycker övningen är skum :(

Perfekt att du numer också ingår i de marklyfts-frälstas skara!! :thumbup:

Lellan
2003-03-07, 05:45
-> Emmzan

Jo, och snart ska jag väl banne mig knäböja också.. :cool:

Åååååå, vad jag hatar att det var slask igår och kallt och snö inatt. Skulle morgonpromenera. En vurpa. Så patetiskt. Sedan myrsteg och flax i 20 minuter innan jag gick hem. Speedad på koffepiller också så somna om kan jag inte.. ska iväg först om ett par timmar.. gaah..:(

emmzan
2003-03-07, 08:22
Stackars lellan... Man ska inte ta för mkt koffeintabletter :nono: . Man ska göra som jag.

"jag ska plugga ikväll, så jag tar en kopp kaffe..."

Typ 1/2 liter kaffe senare är jag totalspeedad och sitter och hoppar framför datorn och får jääättemycket gjort och somnar sååååå bra sen *dumemma*

Hoppas dagen blir bra ändå!!

Lellan
2003-03-07, 17:59
-> Emmzan

Tja, tack för hälsningen men än så länge har denna dagen kvalificerat sig till årets struligaste..:smash:

Vid halv åttasnåret hade jag lyckats gosa ner mig i sängen, och det var ytterst motvilligt som befann jag mig i köket och tog hand om min brända gröt... :rolleyes: Hällde sedan en liter mjölk över magen. Bytte om. Hällde lite saft på det ombytet. Bytte om, sprang till stället jag skulle bli upplockad på.

Ingen kom. Ingen hade telefonen på.. Fick tag på en annan bil som näästan skulle dit jag skulle (3 mil off bara..) - fick dem att köra mig rätt vilket var jättesnällt eftersom de redan var 5 i bilen. Sedan följde x antal timmars kaos som var helt sjuka.. jag kan bara konstatera att barn är helt underbara och vuxna.. är det inte.

Kom hem efter en 8 tiimmars sjukligt strulig arbetsdag (lunch: 30 gram protec snabbt på toa) , hällde i mig lite köttgryta och slocknade - skulle bli väckt lagom till buttblaster men :sleep: gott och vaknade nyss..

..av att en främling ringer och svamlar men jag fattade verkligen ingenting och sa som det var - att jag var nyvaken och inte riktigt kopplade men att han fick ringa upp lite senare.

Så nu undrar om inte den här dagen kan sluta snart så jag får en ny, fylld med trevliga saker såsom sömn + mat + träning! Sandade gångvägar vore också helt ok så slipper jag inleda den dagen som denna, med en vurpa.. :em: :D Vore sååå snällt..

INGET av det jag skrivit hör hemma i en träningsjournal, men tja.. livet består ju inte bara av träning så..

Lellan
2003-03-11, 22:21
Tja, skrev sist att livet består av mer än träning.. tydligen består det också av vinter äckelpäckel kräksjuka också! :furious: :smash: :insane:

Isch å fYYY! säger jag... *ryser*

Även vatten och proteindrink fick jag återse inom kort.. var kattvakt när sjukan överföll mig så utöver prottedrinken fick jag hålla tillgodo med vad det köket hade att erbjuda.. smuttade bobs apelsinsaft saft ett dygn.. tror jag fick i mig några mariekex också. Inte ofta man lånar någons lägenhet att må kasst i.. :em:

Trodde jag mådde bra idag så jag jobbade, men tja.. allt är relativt. En bra sak med sjukan - när man är sjuk annars (halsont, lite feber osv) har man ofta lust att träna ändå (mot bättre vetande), men den här sjukan håller en på plats.. träna finns det inte en tanke på.

Nu ska jag sova och vakna upp till en uunderbar dag.. okiii? :thumbup:

spinkoo
2003-03-11, 22:23
Krya på dig Lellan :( :thumbup: :thumbup:

(Före niclaaas :thefinger )

emmzan
2003-03-11, 22:39
Piggar det upp dig om jag just nu avnjuter ett av dina underbara recept (kesella, arracs och russin).. Krya på dig!!!

Niclaaas
2003-03-11, 22:40
krya på dig lellan *blänger på spink*

:cheers:

Pecca
2003-03-12, 16:55
Krya på dig Lellan!:love:
Jag har själv drabbats av febran igen och är osäker om det blir någon träning eller ej.
Det är nog katt maten du blivit smittad av:notme:

Pinglan
2003-03-12, 19:22
Stackars dig!! Krya på dig, snart är du på topp igen!

Lellan
2003-03-12, 21:04
*rörd*

Tack alla, vad goa ni är!! :love: Hoppas träningen flyter på för alla! :hbang:

Har varit rätt usel med maten, brukar inte ha problem med sånt trots magsjukor men den här var överkurs. Har jobbat halvt ihjäl mig också, som grädde på moset fick jag lite värk idag men en citodon senare sitter jag här och mår nästan fint efter en massa hälsofil med blåbärproviva i! Gott! Blir kokt fisk, ris osv någon dag framöver kan tänka.

Imorrn ska jag smyga till gymet igen.. *läängta*

Och faktiskt, jag ÅT aldrig kattmaten.. :smash: (sådeså! :D )

Lellan
2003-03-15, 10:29
Nu HAR jag faktiskt tränat så nu kan jag skriva det! Inga :kickass: -pass direkt men..

I torsdags testade jag och en kompis Friskis & Svettis gym i stan. Var ju inte mycket att hänga i gran, dessutom mådde båda lite risigt.. men det blev lite uppvärmning på roddmaskin, latsdrag, hantelrodd och ryggresningar (med hantel, väldigt otympligt men jag hittade inga viktplattor).

I fredags mådde jag inte bättre men har så grym träningsabstinens att jag klämde in ett buttblasterpass. Såg stjärnor och gudvetallt och tränade nog mot bättre vetande men bara att vara där och känna doften av gym gjorde mig lite glad!

Var till doktorn innan, har fått någon konstig huvudvärk som sitter mest i nacke/hals och ögon och hon bad mig rynka pannan, gå på en linje, vissla och lite sånt och konstaterade att det nog inte var något fel på nervsystemet men hon ville ha tillbaks mig igen.

Har varit illamående en vecka nu och det känns lite som sendrag i halsen, inte så skoj och jag orkar inte alls sköta kosten vilket säkert inte förbättrar. :nono: Har testat att ignorera det, vila och slappande men kan inte sätta fingret på vad som inte stämmer. Känner mig väldigt "mjuk" i kropp och sinne.. illa..

Inbillar mig att det går över "imorrn" (har kört den varje dag nu!:)). FY vilken klagosång detta blev.. fjanteri. :smash: :MrT:

emmzan
2003-03-15, 11:22
Sendrag i halsen!! Farligt, kan nog vara kramp i sväljmuskulaturen vilket är ett klart tecken på Rabies!!

F-n klart du mår dåligt då du inte kan röra dig som vanligt och då du vanligtvis far runt som en liten gnu och tränar!

Och SJÄLVKLART går det över imorgn lellan! *Bestämma*:thumbup:

Örjan
2003-03-15, 12:48
Kattmat? Rabies? Börjar klarna nu, varför Spinkoo trånar så efter dig, Lellan. Att läsa i denna dagbok är som att läsa fablernas värld - live! Spinkoo, som ju är en märklig och absurd hybrid mellan alla möjliga djur, Lellan som träder fram som katt, och en veterinärstudent som rycker in när någon är sjuk. Vilken fars :D

Äh, blir nog snart bra, Lellan.

:sleep: !

The Dwag
2003-03-15, 16:09
####^^^##^^^##^^^#######^#######^##^^## ^##^^^#########^^##^^###^##^^^^^^##^^## ^##^^^#########^^##^^^^^^##^^^^^^^####^ ^##^^^^#######^^^#######^#####^^^^^##^^ ^##^^^^^#####^^^^^^^^^##^##^^^^^^^####^ ^##^^^^^^###^^^^^###^^##^##^^^^^^##^^## ####^^^^^^#^^^^^^#######^#######^##^^##



:D

emmzan
2003-03-15, 17:36
Och dwag är en översexuell hund som troligen ägnar en hel del tid med att försöka sätta på telefonstolpar och jucka mot ben..

Säg till om du behöver få hjälp med dina problem dwaggis så finns jag tillhands.. Är en jäkel på att kastrera...:booty: :notme:

The Dwag
2003-03-15, 17:38
Originally posted by emmzan
Och dwag är en översexuell hund som troligen ägnar en hel del tid med att försöka sätta på telefonstolpar och jucka mot ben..

Säg till om du behöver få hjälp med dina problem dwaggis så finns jag tillhands.. Är en jäkel på att kastrera...:booty: :notme:

fy på mig :em:



jag behöver bara tyglas :whipped:

:D

Lellan
2003-03-16, 17:48
Originally posted by The Dwag
####^^^##^^^##^^^#######^#######^##^^## ^##^^^#########^^##^^###^##^^^^^^##^^## ^##^^^#########^^##^^^^^^##^^^^^^^####^ ^##^^^^#######^^^#######^#####^^^^^##^^ ^##^^^^^#####^^^^^^^^^##^##^^^^^^^####^ ^##^^^^^^###^^^^^###^^##^##^^^^^^##^^## ####^^^^^^#^^^^^^#######^#######^##^^##



:D

No kidding? :rolleyes:

Örjan, du har helt rätt! :D Idag har jag varit; latmask, arbetsmyra, godisråtta, kelgris (fick använda kudden - dvs tog en tupplur) sedan dess har jag ätit som en häst och nu ska jag iväg till gymet och slita hund.. :hbang:

Emmzan.. tror du kastration hjälper stackars dwaggen? Han pratar ju väldigt mycket om den där "kaninen", kanske borde han få en sådan att leka med.. *funderar*

Pecca
2003-03-16, 18:04
Jag såg att du postade några inlägg i natt. Jag som trodde du skulle sova på bortaplan!
:whipped:

emmzan
2003-03-16, 18:29
Originally posted by Lellan
Emmzan.. tror du kastration hjälper stackars dwaggen? Han pratar ju väldigt mycket om den där "kaninen", kanske borde han få en sådan att leka med.. *funderar*

Kastration + kanin kanske?? Vi kan ju skramla.. :D :D :D

Lellan
2003-03-16, 22:47
Originally posted by emmzan


Kastration + kanin kanske?? Vi kan ju skramla.. :D

Det tycker jag vi gör.. för att skona mänskligheten från små-dwaggar.. :D

Jiiihaa! Lellan is back! :kickass:

Efter århundradets sämsta uppladdning ville jag knappt visa mig på gymmet, kände mig mjuk och vek. Men lyssnade på en dålig hip hop låt (*nynnar* De sjunger nåt om "parking lot" och så låter den lite irriterande) och skyndade till friskis och svettis eftersom de har gratisvecka och jag inte hade hunnit med ett pass på mitt gym som stänger tidigt.

Det var axlar och ben och hej vad det gick!

Jag har haft funderingar på att börja med kreatinpyruvat men hittade ett bättre hjälpmedel! Att STÖNA för kung och fosterland!

Visst brukar jag andas och flåsa (har hänt att jag frustat till), men nu var det helt sjukt vad jag lät och vad mycket jag ökade då.. folk glodde men jag kände ju inte en kotte där och var riktigt hög av kicken! :hbang:

Och om man då tänker på hur låg jag var innan passet (pga att jag inte fick ändan ur vagnen att äta - utan levde på proteinpulver och 500 g (!!!) dumlekolor och sedan däcka (här snackar vi en hel dags tröstätande för att jag kände mig fet och klen.. och det vet ju alla att av dumlekolor blir man ju deffad och stark..:rolleyes: ).

Skitsamma, bra gick det iaf! Gillar verkligen mina nya hantellyft. Börjar på en tung vikt och kör max reps, vilar 20 sek och tar en lägre i flera steg. Sedan börjar jag om (här blev det med PB på vikten) och så ner igen. Baksida axlar i drag var inte lika underbara som vanligt men drag till hakan kompenserade det. Sedan hittade jag en rumpbakåtsparkmakin där jag STRIKT och med TOTALKONTAKT KONTROLLERAT lät min rumpa+baksida lår dö.. hela magasinet och svetten forsade.

Stönade högljutt i benpressmaskinen och kände mig som en riktigt tuffing.. (inbillning naturligvis, men jag lyckades åtminstone lura mig själv). Har aldrig använt en sådan förr (bara använt sådan med viktskivor) men jag tror det va bra vikter.

Kände mig starkast i världen på vägen hem och firade genom att äta kycklingkebab (utan sås men att det heter kebab kändes lyxigt.. kyckling i pitabröd borde det kanske heta?) och lova mig själv att skippa bulk och deff och försöka ligga på plus minus noll månade ut utan att få ångest. En liten utmaning då jag är lite sugen på att bli av med hull, men träna är roligare då man har energi och jag vill ha kul!

Fy sjutton vad det är härligt att träna!!

spinkoo
2003-03-16, 22:52
Fy sjutton vad kul ooo läsa :hbang: :hbang:

Och allt stönande sättre griller i skallen på mig, säker att det är träna du gjorde idag :love: :angel:

Go Lellan :thumbup: (före niccalllas och peeecccis) IGEN!!

Lellan
2003-03-16, 23:00
Originally posted by Pecca
Jag såg att du postade några inlägg i natt. Jag som trodde du skulle sova på bortaplan!
:whipped:

Höredudu.. jag sa ju faktiskt att det var en motvillig date, och bortaplan på första daten är för amatörer... Vill gärna veta vad jag sätter tänderna i, och det tar längre än så att luska ut.. :smokin:

Originally posted by spinkoo
Fy sjutton vad kul ooo läsa

Och allt stönande sättre griller i skallen på mig, säker att det är träna du gjorde idag

Go Lellan (före niccalllas och peeecccis) IGEN!!


Hörru lilla porrnisse.. *asg* Jag var BRUTAL.. ok?? Inget :kinky: här inte!

Niclaaas
2003-03-16, 23:04
Originally posted by Lellan


Visst brukar jag andas och flåsa (har hänt att jag frustat till), men nu var det helt sjukt vad jag lät


ja jag undrade vad du höll på med ett tag :love:

nä träningen lät riktigt bra, fortsätt så! :hbang:

Lellan
2003-03-17, 06:44
I helgen har jag "missionerat", dvs knackat dörr (nästan, jag var ditbjuden..) och hälsat på två olika kompisar och lånat ut böcker (Délaviérs "Styrketräning - en anatomisk guide" och Ove Rytters "Mat för idrott").

Hon som fick låna styrketräningsboken var lyrisk över att det var bilder på TJEJER som tränade också, och musklerna var ju ditritade och det var ju snyggt med muskler så styrketräning var nog inte så farligt ändå.. (är bilder på tjejer som knäböjer osv så det är ju jättebra om det fungerar lockande! )

Inatt fick jag sms av min andra kompis (hon som lånat "Mat för idrott", hon skulle köpa present till sin styrketränande pojkvän som knappt kunde laga makaroner) jag citerar: "Är lyrisk! Bra bok! Sugen på en till mig själv. Motiverad att tänka på vad jag äter. Och god mat och inte dyr/krånglig som ViktV! Kan du kolla pris och skicka nu? Tack!"

Blev så GLAD! :D :hbang: Nästan alla mina kompisar har pysslat med viktväktarna och stönat och inte orkat lyssna om jag försökt tipsa om vanlig hederlig näringslära.. och muskler? Nja.. på sin höjd ett bodypumppass ("men jag vill INTE bli stor..").

Jag vaknade faktiskt helt glad just på grund av detta.. Kanske man kan laga BRA mat ihop och den senaste tjejen har flera gånger sagt att hon är sugen på styrketräning. Lite glad är jag också för att jag själv känner mig motiverad, deppade ner mig lite (har varit så lite med jämna mellanrum, får ta å lägga av med det) men känner mig glad och sugen på att sköta mig igen.

Så GÖTT! :hbang:

Pecca
2003-03-17, 08:43
Originally posted by Lellan

Visst brukar jag andas och flåsa (har hänt att jag frustat till), men nu var det helt sjukt vad jag lät och vad mycket jag ökade då.. folk glodde men jag kände ju inte en kotte där och var riktigt hög av kicken! :hbang:



Klart som fan dom glor på en Svensson gym när det kommer en söt, och vältränad tjej och lyfter mer än gubbarna som tränar där. Själv skulle jag köra ett uttryck liknande den här smileyn:naughty: om du dök upp på mitt gym. Sen skulle jag få kraft att öka 10kg i stångcurlen


:thumbup:

emmzan
2003-03-17, 10:05
Originally posted by Lellan
Fy sjutton vad det är härligt att träna!!

Heja heja friskt humör *tokfåna sig*

Nu blir man själv peppad här för dagens benpass.

Lellan
2003-03-17, 20:26
Originally posted by Pecca


Klart som fan dom glor på en Svensson gym när det kommer en söt, och vältränad tjej och lyfter mer än gubbarna som tränar där. Själv skulle jag köra ett uttryck liknande den här smileyn:naughty: om du dök upp på mitt gym. Sen skulle jag få kraft att öka 10kg i stångcurlen


:thumbup:

:MrT: Hm.. alltså, nu var det ju JAG som var där? :confused: Känner inte igen din beskrivning, det var mina STÖN jag blev uppmärksammad för sörru...

-> Emmzan

Va kul! Skoj om man kan bidra till sånt!

Idag har jag delat ut dumlekolor igen (=jobbat), blev en morgonprommis innan jobbet (soool!!) och så har jag pluggat lite smått. Alltför smått tyvärr.. :(

Ska träna 6 imorrn, var länge sedan jag tränade så hutlöst tidigt - men hoppas det går fint ändå!

Lellan
2003-03-18, 16:04
Träna klocka 6? Yeah.. right.. blev till att använda benen och sedan hjärnan istället. Fattar inte att min hemtenta inte skriver sig själv.. :(

Ska iväg och jobba en sväng nu, sedan träna ikväll. Svider som sjutton i axlarna än (gött med träningsvärk!), vet inte riktigt vad jag ska träna.. Antingen step kondition 75 minuter eller armar, grepp och mage (de två sista slänger jag nog in även om jag tränar steppen).

Om någon råkar läsa detta ganska snart och har något tips på om jag ska träna armar tungt eller skutta runt på en bräda och vifta lite lätt med armarna när jag har ond träningsvärk i axlarna kan man gärna hojta till så blir jag glad! :thumbup: :bow:

spinkoo
2003-03-18, 16:15
Jag tycker du ska vila :naughty:

Fruktansvärt absurt förslag jag vet :angel:

Jag brukar med undra varför inte läxor gör sig själva, nån som vet?:furious:

Lellan
2003-03-18, 16:22
fast vila känns trist med tanke på att jag vilade igår? Men det var ett riktigt bra pass i söndags.. *glad*

Men jag lutar åt armar ändå. Eller så lånar jag en vovve, är fint väder och solen går väl inte ner än på några timmar! :thumbup: Kanske blir både och..

(om den där hemtentan sköter sig..)

Lellan
2003-03-18, 21:21
Ja är en tjyyyyv!!!

På väg hem från jobbet insåg jag att jag skulle behöva springa hem och till träningen för att hinna grabba tag i några hantlar för att träna biceps och triceps. Imorrn hinner jag absolut inte träna.. trist. Gick drömmande om mitt hemgym (när jag flyttar in i min tvåa i sommar) - då jag nästan snubblade över en avlång gatsten.

Tadaa!! Mitt hemgym! Ju!! :hbang:

Skulle träna armar, grepp (och mage) - vilket jag gjort med snodd gatsten á 12 kg! Yeah!!

Fy sjutton vad skönt sjuk i huvve ja äär! :D

emmzan
2003-03-18, 21:32
ooookej, nu börjar vi spåra ur här... nödslakt kanske?? ;D

Nate
2003-03-18, 21:42
Originally posted by Lellan
JSkulle träna armar, grepp (och mage) - vilket jag gjort med snodd gatsten á 12 kg! Yeah!!

Fy sjutton vad skönt sjuk i huvve ja äär! :D

Hehe, jag har också snott gatstenar... inte till träning då utan som ljuslyktor. Man kanske skulle dra hem en lite vikt till magträningen också? :naughty:

Pecca
2003-03-18, 22:29
mmmm tjejer träna biceps med gatstenar va....
Oss lurar ni inte! Säg som det är, ni ska åka ner till något Eu-toppmöte och vara huliganer

:thefinger

Lellan, jag måste tyvärr erkänna att när det kommer en snygg vältränad tjej in på mitt gym som sedan ligger och pressar sig hårt och stönar. Då kollar jag också!:naughty:

Lellan
2003-03-18, 23:02
Originally posted by Pecca
mmmm tjejer träna biceps med gatstenar va....
Oss lurar ni inte! Säg som det är, ni ska åka ner till något Eu-toppmöte och vara huliganer

:thefinger

Lellan, jag måste tyvärr erkänna att när det kommer en snygg vältränad tjej in på mitt gym som sedan ligger och pressar sig hårt och stönar. Då kollar jag också!:naughty:

:thefinger Don´t mess with the gatstens-chicks!!

Jo, det är helt förståeligt. Men nu var det en otränad, stressad Lellan som la sig och flåsa och även tjejer glodde så dee så! Jag är ett ufo helt enkelt.. *nöjd* :D :hbang:

Lellan
2003-03-21, 07:55
Har vilat rätt mycket på sistone, det var ju lite meningen men lite mer styrka kunde jag nog ha kört.

Framöver blir det gamla hederliga "träna som jag har lust" för jag orkar inte träna smart jämt.. känns smartare att träna jämt (:rolleyes: ) med tanke på att det inte handlar om det optimala resultatet - utan den optimala livskvalitén (jag är rätt bra på att rättfärdiga när jag är osmart.. :smokin: ). Men ska ändå försöka hejda mig liite, inte mer än 4 hårda styrkepass, 3 konditionspass och 6 morgonprommisar (+vanliga prommisar som hör till nödvändig frakt av min kropp från punkt a-b)- det borde fungera fint! :hbang:

Måste skärpa matekonomin också, har fått dille på att äta gravad lax (förutom gröten) till frukost och det blir lite väl mycket protec + choklad (men det är ju på tok för gott ju.. :smash: Borde kanske börja med äckelvanilj igen eller jordgubb som är neutral och god - men ändå inte beroendeframkallande).

Och så har jag kommit på att jag helt enkelt överlag ska ha vanor jag mår bra av även om det kanske inte är de ultimata vanorna. Eftersom jag älskar mornar (går gärna up 4.30 -5) OCH sena kvällar kommer jag försöka lägga in lite siesta under dagen. Så får jag båda äta kakan och ha den kvar! (dvs vara vaken vid mina favvotidpunkter!).

Tänkte därför försöka med att bara äta protein+fett efter jobbet och sedan sova en skvätt (ungefär som nattamålet alltså).

Nu kommer det ju inte bli så varje dag, men jag tänker inte ha dåligt samvete de dagar de blir så utan må gott! :hbang:

Dålligt samvete ska man vara sparsam med! *bestämma*

Lellan
2003-03-22, 00:20
Träning: Morgonprommis 90 minuter + uunderbart ryggpass. Inga pb´s men bra kontakt och uppvärmningsvikterna kändes så fånigt lätta att det blev 20 reps (mark, lats, rodd - smalare handtag än jag brukar ha, ryggresn.).

Jättepump i underarmar och ett grepp som tog slut gjorde biceps till mångsettare.. hantlarna ville inte rikigt vara kvar i händerna.. Men med omtag, omtag (klapp å kyss!...eller så är jag trött nu efter ha varit uppe sen halv fem) så gick det vägen!

Bästa passet på länge, ryggen känns varm och genomknådad typ.. nice!

Har ätit bra också. Hann tyvärr inte med siestan, men jag tror på det upplägget. Imorrn är det uppstigning 6.30 för en skön runda i skog och mark, sen lite kondition, siesta och givetvis bra käkande hela dagen. :kickass:

Fick en pik på gymet om att borde gå på buttblasterpasset istället för att träna rygg - jo, tjena! Just när jag stod och njöt av de lätta vikerna.. knäppgubbe:"Man måste bränna lite fett.." dra in magen själv.. :furious: :thefinger (samma typ som ville tävla i situps förut.. :rolleyes: ). Här måstes ingenting!!

Har pratat med en kompis som har samma knas med ämnesomsättningen (men som får medicin, mig ska de bara utreda i all oändlighet.. *småsur*) om att jag vaknar sjöblöt varje natt (men mår jättebra annars, så jag har inte orkat brytt mig) - hon sa att hon kände igen det jätteväl och vill få iväg mig till doktorn igen men jag orkar faktiskt inte.

Då går jag faktiskt hellre på ett buttblasterpass för att minska vadderingen.. (älskar ju de passen men fick pga tidsbrist välja idag.. och jag har lovat mig själv att prioritera styrketräningen).

Hursomhelst ska jag (inkl vaddering, thank you very much!) krama kudden och drömma sött..

Ha det gött alla! :)

spinkoo
2003-03-22, 00:24
Kul läsning :D :D

Niclaaas
2003-03-22, 00:30
om du vill kan discoligan ta hand om dumma gubbar åt dig http://www.click-smilies.de/sammlung/aktion/action-smiley-073.gif

härligt att det går bra! :cheers:

emmzan
2003-03-22, 17:47
Originally posted by Lellan
Hursomhelst ska jag (inkl vaddering, thank you very much!) krama kudden och drömma sött..

Ha det gött alla! :)

Jag är bylsig och du är vadderad :D Vart ska detta sluta???

Lellan
2003-03-22, 20:21
Originally posted by emmzan


Jag är bylsig och du är vadderad :D Vart ska detta sluta???

Vi landar mjukt i vassen? :D

Äh, det kommer sluta som två vältränade hardcoretjejer förståss.. :smokin:

-> Spink & Niclaas

Härligt att man alltid har er som support! :love:

Idag blev det sovmorgon till halv sju och för 3:e dagen i rad kom "What a beautiful morning" (tror jag låten heter, vet inte vilken grupp, kass låt, klämkäck men sann text) PRECIS i det ögonblick jag susar fram på ett visst ställe i skogen och tittar på soluppången som speglas i vattnet.. snacka om deja vú!! Minskade ner de 90 minutrarna till 86.. alltid nåt att hänga i den berömda granen!

Idag lyssnade jag på texten iaf för jag tänkte att det var något som det var meningen jag skulle höra kanske (jag ÄR knasig.. hehe.. men va sjutton). Blev på bra humör iaf!

Sen hem å vräka i sig frukost och sen på steppass. Efter passet skulle jag till bibblan och hämta en bok jag lagt undan (som jag MÅSTE ha läst till på måndag) men tanten i kassan kvittrade fram att den fanns i en annan kommundel. Var lite stressad (hade lovat fixa en grej till en kompis) men fick en karta och traskade snabbt iväg. Det blev 3 timmars turbogång innan jag fick komma hem till MAT.. hade glömt prottedrinken hemma men fick i mig en banan efter passet iaf.

Sen raskt fixa den där grejjen = 2 ½ timmes turbogång IGEN...

Åter hemma=död Lellan med magiskt skön träningsvärk från ryggpasset igår (magen värkte också) och ben som pulserade efter maten när jag la mig för tuppluren.. SÅÅÅ skönt med siesta!

Vaknade till en dubbel grönt the med c-brus i redo för några timmars social samvaro.. livet är gött! Det är ugnsgrillade hamburgerköttskivor också.. *mums mums*:eating:

Lellan
2003-03-24, 19:47
Igår: 90 min morgonprommis, steppass (pga att jag fortfarande hade satans träningsvärk, vad gjorde jag på passet egentligen??) och rotatorcuffsövningar som bara den. Rätt bra käk.

Idag:90 min morgonprommis, skulle ha tränat ben och axlar men lekte lite vilt på rasten i skolan (kastade tennisboll mot vägg, och får ontont i axeln, hur klen är jag?! :smash: ) så nu sitter jag här jättesnopen. Var för lat för benpass, men har promenixat en hel del idag och ett par timmar till ska det bli (ska handla på supermarket med öppet sent).

Käkat bra, är inte hungrig men är helt fixerad vid tanken på att äta en kaka. Eller testa memma, såg en sån i affären idag.. undrar om jag har fantasi nog att få en firre att smaka kaka?:rolleyes:

Men shiiiiiit vilken gnällspiik dåååå! :smash:

(fråga inte vilken tid det är i månaden.. :nono: )

emmzan
2003-03-24, 19:49
memma! memma! MEMMA! *skria*

har bara 4 paket i frysen :D:hbang: :hbang:

Lellan
2003-03-24, 19:57
Originally posted by emmzan
memma! memma! MEMMA! *skria*

har bara 4 paket i frysen :D:hbang:

Känner mig, tja du vet hur man kan bli om man är av vårt släkte ibland (gott med legetima ursäkter..:D ) så jag vet inte om jag litar på att jag bara äter liiite om jag köper hem en.. ska ju iväg och handla så jag tänkte ladda med tonfisk omelett så att inte jag också står här med 4 memma sen.. (=3...2....1....0! :eating: *raaap* :D

emmzan
2003-03-24, 20:20
Men.. om du kör nåt buttblasterpass eller liknande (vilket j*a namn det är, ursäkta språkbruket), så behöver du ju snabba kolisar sen.... :D

Lellan
2003-03-24, 20:39
Originally posted by emmzan
Men.. om du kör nåt buttblasterpass eller liknande (vilket j*a namn det är, ursäkta språkbruket), så behöver du ju snabba kolisar sen.... :D

Det ÄR ett j*a namn! :D Och gymet stänger om en kvart men jag ska ju iväg och handla nu, tar en timma att promenera så jag kan ju ställa in mig på turbo och inbilla mig att det är träning nog..:booty: :cool:

Pecca
2003-03-24, 21:50
Emmzan och Lellan>
Jag behöver hjälp att tolka några meddelanden från en person av ert kön. Det är väldigt oklart hur jag ska tolka det!!!


:cool:

spinkoo
2003-03-24, 21:52
Säger bara :kinky: :kinky: :angel:

Niclaaas
2003-03-24, 21:53
pecca är pågång :hbang:

Pecca
2003-03-24, 21:57
Alltså, brudarna har varit galna på sistone!!! Fler än Pecca som blir vårkåt:naughty:

Edit:
Fast o andra sidan börjar ju spinkis komma igång i gammal storform själv. Han ska ju på date på lördag:hbang:

Lellan
2003-03-25, 22:56
Det är VÅR i luften!! :hbang: (om man ska tro discoligan)

Blev ingen memma eller kakor igår, men jag lyckades äta en valio färskost och nästan en hel danonevitaline yoghurt.. :em:

Är sååå trött på mina humörsvängningar och dubbelmoral angående form och träning osv. Igår kände jag att jag ville svepa en mjölk och äta ett paket kakor och bara bulka järnet.. det är som att jag blir knäpp i huvudet av att räkna på allt och det knappt händer nåt.

Jag vet inte vad jag ska ha för mål, mitt nyårslöfte om att ha kul och göra mitt bästa är för vagt och att gå ner ett visst antal kg fungerar ju inte. Får fundera vidare tror jag bestämt..

Dagens nödlösning blev att köpa mig lite skoj... kreatin puryvat, solkort, en filosofibok (som jag velat ha nåt år) och en ny parfym. Tacksamt med löning när man är anti.. :thumbup: :hbang:

Pecca
2003-03-25, 22:58
Kör hårt nu lellan. Japp våren är här:hbang: . Undrar om det har något o göra med varför det har gått så jävla bra dom senaste 2 veckorna på gymmet?:smokin:

:thumbup:

spinkoo
2003-03-25, 23:01
Jag hade ingen dejt heller :em: :cryout:

Var ett möte högst :nono:

Våååååår!!!!! Solariebränna framåt :mallan:

Pecca
2003-03-25, 23:06
solariebrännan har börjat läggas, på fredag blir det färgning av hår och på lördag vet ju åtminstone spinkoo vad jag har för mig:smokin: ...


Känns ändå tungt att ramla på mållinjen:cryout:

Pez
2003-03-26, 00:57
Originally posted by Pecca
solariebrännan har börjat läggas, på fredag blir det färgning av hår och på lördag vet ju åtminstone spinkoo vad jag har för mig:smokin: ...


Känns ändå tungt att ramla på mållinjen:cryout:

Pecca lille... solariebränna? Nog för att jag vet att du är avundsjuk på mina brunbrända armar..men jag vill ändå poängtera att den inte är nåt man stressar fram såhär med solarier, det krävs en hel sommar av extensivt fikande i Vasaparken för en korrekt cafébränna. ;)

/pez

Örjan
2003-03-26, 05:17
>Lellan: Vad var det för filosofibok?

Lellan
2003-03-26, 09:49
Originally posted by Örjan
>Lellan: Vad var det för filosofibok?

"Filosofins Historia" av Svante Nordin.. köpte en filosofibilderbok (typ) också för den var så billig - "Filosofi - från antikens naturfilosofer till dagens moderna tänkare" av Bryan Magee.

Har snuddat vid ämnet i olika kurser och tycker det är kul läsning bara! :)

Lellan
2003-03-26, 21:40
Brukar inte skriva vikter och hade inte tänkt göra det men jag är lite glad!

Ett konstigt men skojjigt pass:

50 långsamma reps benpress på 100 kg, sedan 20 på samma vikt (inte lika långsamma, började bli lite enformigt) och sedan 50 på 75. Kom in i en skön andning (frustning) och tänkte på hur det var när jag simmade lite för skojs skull för en herrans massa år sedan (ska ta ett simpass nån dag kom jag på) - och så tänkte jag mig att jag var en maskin, och sen tänkte jag det låg en bil på benpressen som ville klämma fast mig.. :rolleyes:

Men det fick mig iaf att inse att jag borde ha 200 på när jag kör färre, fast nu tänker jag inte köra färre för högreps var.. intressant!

Sedan blev det liggande lårcurl, högreps där med. Tyvärr var tålamodet dåligt men så tänkte jag mig att jag var en maskin igen.. :D En udda maskin, för jag drog upp vikten med ena benet - höll emot negativt med andra och så använde jag det benet till att dra upp vikten och det första benet höll emot.. ja ni fattar! Mååånga reps (hur många som helst skulle jag tro) men bara 2 set.

Därefter blev jag sugen på att testa vad mina biceps går för när jag INTE tar dem i slutet av ett ryggpass.. och se där - stod med biffiga hantlar alldeles paff och armarna var så glada och nöjda såå! Herr höger var lite arg på vänstern som var svagare, annars frid och fröjd.

Sedan gjorde jag ett tungt set vader och ett lätt och sen var jag uttråkad.

En hi whey och 10 skumsockerbitar senare skuttade jag hemåt.

Inte så vettigt pass kanske - men ren och skär träningsglädje! :hbang:

emmzan
2003-03-26, 21:42
Veeem kan ha slagit i dig att köra 50-reppare i benpressen...

Lellans ben!:bow: :bow:

Lellan
2003-03-26, 22:12
Originally posted by emmzan
Veeem kan ha slagit i dig att köra 50-reppare i benpressen...

Lellans ben!:bow: :bow:

*pekar* Det var hon!! Emmzan!! :notme:

Och nu har jag lovat att testa raka mark också.. och Emmzan lyder man.. :whipped: :D

Pecca
2003-03-26, 22:17
Ska jag komma över o lära dig tekniken?:naughty:

spinkoo
2003-03-26, 22:30
Ställ dig i kön :smash:

Niclaaas
2003-03-26, 22:31
:hbang: :bpump:


hur mycket körde du på i vadpressarna nu då?

Bamse
2003-03-26, 22:42
Originally posted by spinkoo
Ställ dig i kön :smash:

Eh, känner att jag måste göra en liten markering här.

Nu är det ju nämligen så att JAG är äldre än alla ni discograbbar... Jag är följaktligen etta att välja :cool:

Ni kan däremd ta varsin kölapp! Men förbered er på en livslång väntan - förgäves :thefinger

Pez
2003-03-27, 04:20
Originally posted by Bamse


Eh, känner att jag måste göra en liten markering här.

Nu är det ju nämligen så att JAG är äldre än alla ni discograbbar... Jag är följaktligen etta att välja :cool:

Ni kan däremd ta varsin kölapp! Men förbered er på en livslång väntan - förgäves :thefinger

Menar herrn att man ska ha respekt för de som är äldre? ;)

/pez, torr bakom öronen - i motsats till Tramse....

emmzan
2003-03-27, 09:18
Originally posted by Lellan


*pekar* Det var hon!! Emmzan!! :notme:

Och nu har jag lovat att testa raka mark också.. och Emmzan lyder man.. :whipped: :D

Man kanske ska byta byline till minihitler :D
Du kan tänka dig hur jag kör med folket på gymet då jag jobbar *skrattar*

Pecca
2003-03-27, 22:53
och eftesom jag är starkare än alla er andra fjollor så kan ni ju ta och bajsa på er och avguda mig istället och betrakta mig för den discokung jag är!

:thefinger

Lellan
2003-03-27, 23:09
Här vare kackel i hönsgården! Ni är för goa.. :love:

I morse klockan 4 studsade jag upp ur sängen och avnjöt (med betoning på njöt!) en rask morgonprommis, några timmar senare var jag mindre kaxig med stela vrister och en rumpa med konstant nyp i.. benpasset passerade INTE obemärkt.

Efter jobbet blev jag kidnappad, irrade runt i en liten håla och blev "itvingad" *host harkel* ett halvkg lösgodis (och makrillsburk och salladshuvud), sedan placerades min ömmande bak på en biograf nära dig.. (om du bor mitt ute i ingenstans). Jag somnade hela tiden men blev väckt :insane: (jag slocknar efter godis, GÅR inte att vara vaken) med jämna mellanrum.

Såg "Monsters ball" och de :kinky: varje gång jag vaknade, efter sexet somnade jag om så man kan säga att jag sett på porrfilm och tupplurat hela kvällen..

Nu är jag trött och ser i kors så jag ska natta mig för att skutta upp vid 4 igen.. :hbang:

Rocka loss folk å fä! Ska försöka skriva in lite kost och träning istället för nonsens här i journalen framöver.. :cool:

Pecca
2003-03-28, 17:29
Originally posted by Lellan
några timmar senare var jag mindre kaxig med stela vrister och en rumpa med konstant nyp i..

sedan placerades min ömmande bak på en biograf nära dig.. (om du bor mitt ute i ingenstans).


Det var jag som tillämpade tankeöverföring:naughty: . Sedan var du nog i Fellingsbro om du var mitt ute i ingenstans o kollade på film:D



:love:

Lellan
2003-03-28, 21:10
Originally posted by Pecca


Det var jag som tillämpade tankeöverföring:naughty: . Sedan var du nog i Fellingsbro om du var mitt ute i ingenstans o kollade på film:D





Hehe.. nope, sverige är rikt på hålor - det var inte Fellingsbro. Du kan sluta med din tankeöverföring nu, har fått tillräckligt med nyp idag.. :MrT:

Första dagen med Kreatinpuryvat! (nåt skoj ska ju tösen ha för sig). Fick bråttom till träningen eftersom jag somnade, så jag skakade loss pulvret i en halvfull liten petflaska för jag skulle göra ett ärende på stan först. Vad jag missat var att kp är SUURT så folk trodde väl att jag halsade vodka som jag gick och grimaserade.. :D

I morse var jag godisbakis (får precis som vanlig baksmälla om jag ätit godis, fattar inte varför men det gör det lättare att motstå gotter iaf) så det blev en sen och snäll morgonprommis.

Har inte räknat kcal idag, ska lugna ner mig med det. Jag äter ju bra mat, det får räcka så just nu. Idag iaf. Den som lever får se!

På stan såg jag kläder som fick mig vilja strunta i muskler och bara deffa to the bone.. men så ska jag inte göra. :nono:

Nu ska jag äta lövbiff!

Lellan
2003-03-30, 14:13
Måste bara få :furious: :smash: :insane: ...

Min matvågs fina krok lossnade och när jag kom in i köket hade vågen placerat sig i diskhon med varmt vatten och disk och drunknat...:cryout:

Jaja, har ju klagat på att jag blivit nojjig med att väga allt - nu fick jag så jag teg.

Nån som vet hur man livar upp ett blött kretskort:confused:

Nu blir det ett saftigt ryggpass som "hämnd"...

spinkoo
2003-03-30, 14:18
:laugh: :laugh: Matvågen drunknade :bow:

Lellan
2003-03-30, 17:53
-> Spink

Garva lagom.. :em:

Idag: vaknade sent med klockor ställda hit och dit. Somnade om. Vaknade och stökade till i lägenheten. Sen ringde chifen och påminde om att jag skulle jobba idag. Så då gjorde jag väl det då!! (hade noll lust)

Sen åt jag knorrs köttsoppa för jag hade inget bättre för mig. Sen funderade jag på varför jag var sur, kom inte på någon bra anledning. Då lät det "tjong" i köket och min köksvåg tog självmord genom att dränka sig. Då fick jag en liten anledning!

Blev arg och gick och tränade rygg vilket gick sådär, samma vikter som jag harvat på i femtielva evigheter och samma lama grepp som jag haft i urminnes tider. Och samma ballader i all evinnerlighet..:insane: så jag gick fram till snubben i kassan och log lite och tyckte de kunde byta musik. " Va skare va då rå?" "Bara det inte är ballader!" kvittrade jag tillkämpat (vågade inte önska för mycket, de har inte så mycket skoj och jag ville mest få tyst på Mariah Carey). Det blev Ace of Base. Hatar dem. (Jag veet att jag tjatat om en låt om dem men det var BARA för att den kom på samma ställe i skogen 3 dagar i rad. De är pissdåliga).

Så då rodde jag till "all that she want´s is another baby" och tänkte att jag inte alls vill ha nån bebis. Idag iaf.

Sedan såg jag killen som alltid nyper sig i magen och säger att man måste bränna fett (han började inte prata med mig idag vilket antingen betyder att jag såg lika less ut som jag var, eller att han läser här.. i så fall: Hej Andreas!) så innan han hann säga något så gick jag och tog en step-pass lapp och skuttade runt en timme. Blev ännu mer svettig i alla fall, sånt kan ju vara kul.

Upptäckte att jag studsat runt med en säkerhetsnål i skon, nästa upptäckt var att det regnade, den tredje att jag glömt pengar till banan så nu sitter jag här och äter ÄCKEL dextropur med sked och nu ska jag gå å dö eller pigga upp mig. Den som lever får se..

:booty: <- Lellan som försvinner in i solnedgången... (nästa inlägg kanske blir mer klämkäckt.. :rolleyes: )

spinkoo
2003-03-30, 17:57
:cryout: :cryout: Vet hur det känns. Radio match minns, idag mindes dom tydligen 60-tals ballader :smash:

Ibland bara blir man förbannad på allt eller hur, måste vara tidsomställningen :furious:

Lellan
2003-03-30, 18:01
Originally posted by spinkoo
Vet hur det känns. Radio match minns, idag mindes dom tydligen 60-tals ballader :smash:

Ibland bara blir man förbannad på allt eller hur, måste vara tidsomställningen :furious:

Jaa, komma å sno en timma bara sådär!! :furious:

Killen i kassan känner mitt ex och ibland när jag går å önskar musikbyte (nästan alltid. Men vadå, folk får väl säga till mig om de gillar den där musiken då. Jag gör det inte!) så tror jag nästan han har insiderinfo om vad jag ogillar för låtar, för ofta kommer det någon sån. Ja, hej å hå - idag var det inte muntert..

Tur att valpen är på min sida mot elaka världen iaf.. :love:

Bamse
2003-03-30, 18:03
Originally posted by Lellan
Tur att valpen är på min sida mot elaka världen iaf..

Å den trötta björnen också :)

Lellan
2003-03-30, 18:07
Originally posted by Bamse


Å den trötta björnen också :)

:love: Åhh, tant Lellan har det nog inte så pjåkigt när allt kommer omkring...

Vicken fiin nalle - jag kanske också ska skaffa en avatar... på en Lella.. nähäää! *skrattar* I så fall något som symboliserar en sån.. tips?

Bamse
2003-03-30, 18:14
Någonting du förmodligen inte känner till, Lellan.... är att jag är en erkänt duktig paparazzi-fotograf :naughty:

Här nedan är senaste fotot jag tog på dig i smyg. Fasen, du var ju riktigt gullig :love:

Lellan
2003-03-30, 18:25
Originally posted by Bamse
Någonting du förmodligen inte känner till, Lellan.... är att jag är en erkänt duktig paparazzi-fotograf :naughty:

Här nedan är senaste fotot jag tog på dig i smyg. Fasen, du var ju riktigt gullig :love:

Men titta! Det var jag ju faktiskt.. måste vara nåt fel på min spegel här hemma.. :D

Pecca
2003-03-30, 20:16
Bamse>
den där bilden av lellan är nästan lika söt som den som jag har av Lellan...:naughty:

Lellan>
Det är vår o love i luften, byt attityd!!!

Spinkoo>
Vad är det för fel med 60-tals ballader då? Snart kommer väl nästa hädelse o säger att 70-tals discon var dålig???:furious:

Lellan
2003-03-30, 20:20
-> Pecca

Bamse fick se den bilden han med, fast jag gillar den han postade här (trots att även den är präktig).

Tur att att min attityd för idag inte blev förevigad, hade varit någon kombination av :( :insane: :cryout: är jag rädd tyvärr..

Bara att bryta ihop och komma igen!! :mallan:

emmzan
2003-03-30, 22:13
Är det du på bilden lellan?

Isåfall är du jäkligt lik min bumbi!:love: .

Niclaaas
2003-03-30, 22:27
ser att du försöker gå över till hardcore-stuket ms!

läser faktiskt andra trådar....jag o spink är djupt sårade :(

Lellan
2003-03-31, 04:25
-> Emmzan

Du vet, egentligen är vi väl björnligan hela bunten.. Bumbi, Bamse, Bamselisa (du juh! Din benböjerska där..:hbang:) och så får väl jag vara Brummelisa - mycket snack och mindre verkstad - men gossigt vadderad iaf.. :em: Åsså discoligan som egentligen är björnstarka men spelar disco för att vara lite balla.. :rolleyes:

-> Niclaaas

Förlåt.. :em: men ni fuskar med hardcore ni med ju!! Ja vill också.... :( (försöka iaf..)

Linn
2003-03-31, 09:52
Originally posted by Lellan
-> Emmzan

Du vet, egentligen är vi väl björnligan hela bunten.. Bumbi, Bamse, Bamselisa (du juh! Din benböjerska där..:hbang:) och så får väl jag vara Brummelisa - mycket snack och mindre verkstad - men gossigt vadderad iaf.. :em: Åsså discoligan som egentligen är björnstarka men spelar disco för att vara lite balla.. :rolleyes:



Men jag då?! ... är faktiskt mer Björn än alla er andra...
så det så! :booty:

Bamse
2003-03-31, 09:57
Det ryktas om att Lellans våg har hostat igång nu igen :naughty:

Ha en bra dag Brummelisa!! :cool:

spinkoo
2003-03-31, 11:50
Kul läsning. :D

Tänk att jag skulle missa disko-chattandet :cryout: :angel:

Pecca
2003-03-31, 17:14
Vaddå spelar disco???:insane:
Det är dom andra som spelar hardcore:whipped:

Niclaaas
2003-03-31, 17:15
Originally posted by Pecca
Vaddå spelar disco???:insane:
Det är dom andra som spelar hardcore:whipped:


amen to that brother! :bow:

spinkoo
2003-03-31, 17:21
Originally posted by Pecca
Vaddå spelar disco???:insane:
Det är dom andra som spelar hardcore:whipped:

:hbang: :hbang: :hbang:

Lellan
2003-04-01, 14:36
Hardcore, disco - whatevva... :smokin: Goa är ni iaf.. :love:

"Dead girl walking... dead girl walking" -> :booty:

Jag har TRÄNINGSVÄRK. Skulle döda mina ben igår. Inledde med morgonprommis 90 minuter. Sedan till skolan tur och retur för att lämna nåt kg dumle, två timmar. Innan passet blev det en hel del traskande på stan.

Sedan benpass! :bpump: Skulle klå mina 50-reppare i benpressen men nähäää då! *sur* 44 stycken, pulsen var högt i taket för jag hade gjort misstaget att ta lite koffein innan.. dumt. Men det blev ett extra set (40 reps/38 reps och så 15 med en extra 20 kg platta på). Sedan skulle jag testa ett knäböjsknep som jag fått av Emmzan (tack!) och armbågade mig fram vid speglarna men det blev bara ett försök. Kände mig dum light när folk glodde, jag får se till att skaffa skygglappar.

Utfall i smith, ganska lätt. Har inte kört den på länge och den kändes lite obekväm med mjölksyreben.

Sedan abduktor (den där utåtbenföraren) både med ryggen mot stödet och framåtlutad, 4 set (lättare vikt än vanligt men superkontakt).

Därefter rumpdrag i trissa (här tyckte jag mig vara superstark innan jag kom på att det var en anna dragmaskin än vad jag brukar stå i, och det brukar ju variera) - duktigt med svett och flås! :hbang:

Satte mig i en magmaskin och svor över att jag inte spytt ÄN (dagens mål, har läst Chirs Journalle...) så jag dansade (*ASG* med spagettiben så klampar man runt.. INTE dansar..) loss på ett aerobicdance-pass. Sedan skulle jag ju hem också.. ujuj..

NATURLIGTVIS så skulle en kompis absolut jättebestämt ha med mig ut på promenad så vi myrstegade oss fram genom stan på kvällsvisten.

4 i morse svor jag åt väckarklockan och tyckte skogssoluppgångar kunde dra åt h-ete, sov 5 timmar till.

Är lite trött idag.. *ler matt* Att ta sig ner på stan för lite ärenden (tar 20 minuter normalt) var ett stort projekt. Tänkte mig axlar och triceps ikväll, om jag tar mig dit...

Hursomhelst så var gårdagen en riktigt kick för humöret! Go och gla Lellan igen!

Bamse
2003-04-01, 15:54
Originally posted by Lellan
Go och gla Lellan igen!

That is how we want it - GO LELLAN :thumbup: (melodi: den där A-teens-låten som spelades flitigt för nån månad sen)

emmzan
2003-04-01, 21:31
Måste tillägga att trots mina små idéer med 50-reppare i benpressen, knäböj och raka marklyft är det INTE min idé att köra extrem morgonpromenad, benträning och aerobics SAMMA dag... :D

Heja lellan!!

Lellan
2003-04-02, 19:41
I´m going, i´m going! :hbang: Tack för påhejandet!

Tog vilodag igår, jätteförnuftigt (men oplanerat, var trösterska.. dessa eviga killproblem.. :MrT: Det är inte konstigt att man håller sig undan!).

Idag var jag uppe med tuppen i regnet och traskade runt med två harar och en räv! Trevligt.

Har funderat hela dagen på om jag har halsont eller bara babblat för mycket men tog en chansning och tränade axlar och mage (och kände på bröst). Gött!

Gillar att.. hmm, Emmzan sa ju vad det hette.. hursomhelst, när man tar en tung vikt, knappt pausar och sänker och håller på så tills man avlidit.

Blev två sådana set hantellyft åt sidan och det SVED riktigt underbart! Sedan två set sittandehantelpressar (får inte än pga rotatorn, jag bara kände på dem), drag mot hakan enligt samma princip som hantellyften (3 steg bara - 1 set) och så mina kära enarms drag för baksida. Blev en väldans massa set där för jag blev starkare och starkare (klarade fler på en viss vikt) så jag blev lite "hög" på det.. :em:

Hade inte lust alls med rotatorövningar utan testade en bröstpressmaskin och givetvis så är högern fortfarande instabil. Så jag testade lite i vilken riktning det smärtade och kom fram till att det är när jag för armen inåt, inte utåt som jag fått för mig pga att jag tycker mina axlar är lite framåtroterade och då tyckte jag det borde vara utåt jag är svag. Vet inte riktigt varför jag inte kollade upp det tidigare, och vet inte riktigt vad jag ska använda kunskapen till för jag tränar rotatorn åt 4 håll... Men kanske kan jag lägga mer krut på inåtroteringen. Bla bla..

Sitter här och mumsar ostkaka med saftsås gjord på Godegårdens light saft (typ "fun light" men lightare). Gött... :eating:

Ha det jättebäst folk och fä! :)

spinkoo
2003-04-02, 19:45
Originally posted by emmzan
Måste tillägga att trots mina små idéer med 50-reppare i benpressen, knäböj och raka marklyft är det INTE min idé att köra extrem morgonpromenad, benträning och aerobics SAMMA dag...

Heja lellan!!

Lellan HUR I "CENCUR" orkar du allt det där!?!??! :kinky:

Du måste vara rackarns uthållig i :kinky: :naughty: :angel:

Lellan
2003-04-02, 20:01
-> Spinkoo

Du vet - mina 1500 kcal är dunderkcal.. :naughty: (näpp, har faktiskt höjt fettet och proteinet rejält... Går jag upp så gör jag, livskvalitén är bättre med mer ork iaf).

Har även börjat med kreatinpuryvat - vet inte om det påverkar nåt. Morgonpromenaden är ju standard - och jag har faktiskt gått raskt minst 3 timmar om dagen i några år (till och från iaf, började på gymnasiet, hade uppehåll ett par år och så på det igen).

Och jag lever ju i celibat vet du, någonstans måste jag ju göra av all överskottsenergi.. :D :angel:

Pecca
2003-04-02, 21:21
med tanke på hur mycket du tränar så äter du inte mycket.... nästan snudd på gränsen känns det som...

:love:

Lellan
2003-04-03, 04:06
Originally posted by Pecca
med tanke på hur mycket du tränar så äter du inte mycket.... nästan snudd på gränsen känns det som...

:love:

Det är inget :love: med att käka lite, det är :( ..

Hursomhelst så har jag nån idé om att mer mat = mer ork och kroppen kickar igång lite förbränning, det må vara självbedrägeri men hur knäpp min kropp än är så kan den nog sluta tro att den ska få lite. Så nu är det tillagt mycket trevliga omeletter på kostschemat! Åt en skiva bröd för 2:a gången i år efter passet igår också! (är brödoholic så jag håller mig undan lite).

Känns som lite låst läge för tillfället, pratar man med fru doktorn hummar hon, ser beklämd ut och säger att "jaa, vi får verkligen utreda och få ordning på det här om du mår dåligt. Provsvaren har ju varit bättre nu ett tag, det är ju bra" (ligger på gränsen - jag fattar inte nåt av de där nuffrorna men antingen så är man väl frisk eller sjuk tycker jag). Hm.. inget sånt här prat här var det ju! :nono: (En fråga bara om någon vet: Från hur långt tillbaks kan man få ut sina journaler? Om man varit på 5 olika ställen (olika VC + två sjukhus) måste man ringa till varje eller?)

Ska på kostföreläsning på Njoy idag ("kom i sommarform"). Det är nog lite basic men kan bli intressant!

Nähä, nu ska jag ut och kolla på.. hm, mulet ljusnande antar jag (inga soluppgångar nuförtiden) - innan alla bilar vaknar..

Lellan
2003-04-03, 19:57
Kom just dunderförkyld hem från gymet.. :(

Neej, har inte tränat - kostföreläsning. Som jag, faktiskt - tyckte hade kunnat göras mycket bättre. Lärde mig inget nytt, förutom att jag är tacksam över Kolozzeum och böcker! :thumbup:

Morgonprommisen var en blöt och blåsig historia, blev kall inpå kroppen trots långkalsonger och Kasmihrtröja (!! Berodde på ont om ren tvätt) och vips så värkte öron, lite huvud och magen + att kranen droppar..

Vila på schemat alltså. :(

Skulle ha ätit alaskapollackomelett just nu men ville testa memma och det var ju jättegott! Åt det ihop med kesella, lätt naturell yoghurt och kokta hallon.

Nu ska jag dejta soffa, tv och filt så jag kan tycka synd om mig.. *snörvel*

Bamse
2003-04-03, 20:13
Krya på dig, Brummelisa :love:

Munter
2003-04-03, 20:18
En fråga bara om någon vet: Från hur långt tillbaks kan man få ut sina journaler? Om man varit på 5 olika ställen (olika VC + två sjukhus) måste man ringa till varje eller?) Journaler ska automatiskt flyttas till det ställe där du är bokförd, annars kan man ringa och be dem skicka. Krya på dig och vila nu, lät som en sketen dag idag.

Mallan
2003-04-04, 08:40
*Mallan tycker synd om Lellan*

Krya pa dig!!
..och nästa gang du ger dig ut pa en morgonprommis i Aprilväder kan det vara värt att ta pa sig nagot pa huvudet ocksa...mössa, keps... :nono:

GYMBODEN
2003-04-04, 08:45
Gröt är inget du behöver sluta med under en diet. Prova och ät lite psylliumfrö 15 min innan dina kolhydratrika mål under dagen. Drar ner ditt GI på måltiden ganska kraftigt och får en bättre mättnadskänsla.

LYcka till:cheers:

Lellan
2003-04-04, 09:47
Oj vad gulligt ompyssliga ni är! Tror jag har skaffat mig lite feber också, så jag är hemma sjuk nu.

-> Bamse
*snörvel* Bjum bjum!

-> Munter
Tack då vet jag! Problemet idag var att komma fram på telefon.. :insane:

-> Mallan
Har både mössa och huva - ser ut som värsta ufot.. :D Får bättra mig med halsduk tror jag.

Ofta om jag blir blöt och kall på bröst/rygg ett tag så blir jag lätt förkyld.. hade glömt impregnera jackan efter tvätten så jag får skylla mig själv.. :(

-> Gymboden
Gröt och bröd är mina laster... *ler* Gröt äter jag varje dag (Havre, fiberhavre och just nu är det Axas grynblandning) med psyllumfrön i, när det gäller bröd kvittar mättnadskänsla för det är så enormt gott så det äter jag bara undantagsvis.. annars skulle jag nog inte göra annat än att käka bröd! :D

Lellan
2003-04-05, 13:51
Igår blev det varken morgonprommis, jobb eller träning pga förkylningen.. gaah va trååååkigt. :( En liten kvällsprommis roade jag med med iaf.

Imorse var jag inte friskare men kunde inte hålla mig från morgonprommisen.. :em: Ångrade mig halvvägs då vind och något snöliknande piskade mig i ansiktet men då var jag ju längst bort så att jag traskade hem innebar helt enkelt att jag gick klart rundan.. men jag var påklädd iaf! Som värsta michelingubben! :D

Åsså jag tänkt räkna en gång för alla, på hur mycket jag "borde" förbruka.. för det är lite väl mycket förståsigpåare här och där som hävdar att det med 1500 kval åt mig borde va fel, ÄVEN om ämnesomsättningen är fel.

I genomsnitt, lågt räknat(dvs utan prommisar utöver morgon och vägen till/från jobb - alltså inte tar med typ vägen till/från träningen, det jag går på jobbet osv) hamnade jag på BMR + PAL = 3800 kcal om jag ska ha energibalans.. LÅGT räknat? Hmm.. har räknat om en miljard gånger men så verkar det bli. Postade en undran under kost och näring om någon vet hur jag kommer tillrätta med det. Tycker det låter knasigt.

Och så visste jag inte att det var så många mil jag gick! Funderar på att ta en vandringssemester i sommar, helst ensam men på något "tryggt" ställe.. kom gärna med förslag? :) Är ingen erfaren "seriös" vandrerska så jag vet inte hur man lägger upp det riktigt.. har bara tagit småturer tidigare. Tänkte mig en vecka kanske.. Tror 3 mil/dag är lagom? Typ 21 mil då.. men det beror väl på..:confused: Vill gärna gå kuperat men inte för avlägset heller ur säkerhetssynpunkt. Ska ta och kika runt efter hemsidor om vandring nu tror jag..

Längtar till sommarn!

Lellan
2003-04-07, 14:32
Men åååååååååå kan jag sluta vara förkyld snart eller?!?! :furious: (den som väntar sig kost och träning i denna journal kan sluta läsa nu..:angel: )

Har jobbat idag iaf, var visst på teater i lördags också (försökte att inte andas bacilusker på folk). Klättrar på väggarna hemma (25 kvadrat..).

Grubblar för mycket på "hönan eller ägget"-problematiken angående ämnesomsättningen.. om den är sänkt pga kcalnivån el om jag måste hålla en viss kcalnivå pga sänkt ämnesomsättning. Doktorn ringde upp nyss, kors i taket! Hon visste inte om hon kunde hjälpa mig, hon hade skickat en remiss någonstans. Tills dess lät det bra om jag åt minst 2000 kcal (särskilt viktigt med näring nu när du verkar vara så förkyld sa hon apropå att jag knappt kan prata). Hallå, det är ju jag som är mat-tant-Lellan, jag ÄTER faktiskt men tydligen med fel energiinnehåll.

Har ju tid att äta nu i alla fall, så det gör jag med besked. "Regeln" 100-150 g kolhydrater lättar jag också lite på, grönt är gott! :eating:

Tonfisklagret börjar sina också.. vet inte hur mycket prommisar man kan gå samtidigt som man vilar bort en förkylning.. (att räkna färdsträckor som träning känns lite nytt). Å andra sidan har jag lax, strömming och alaska pollack hemma, plus kyckling och gröne slaktaren korv... så jag får nog fortsätta klättra loss på väggarna.. och sluta klaga! :nono: Shit, jag är ju värre än en förkyld kille..

:rolleyes:

emmzan
2003-04-07, 20:01
Tycka jättesuperdupersynd om lellan!http://www.clicksmilie.de/sammlung/travesmilies/smilie_allesgut.gif

spinkoo
2003-04-07, 20:02
Det emmzan sa :love: :love:

Bamse
2003-04-07, 20:05
Alla är ledsna över Lellans förkylning.... :( Även hunden här nedan.... :(

Såååå.... Krya på Dig nu så att vi strax kan få bjuda på muntrare miner igen!!! :thumbup:

Lellan
2003-04-07, 20:28
oj va ni är ompyssliga.. :love: Letade i Emmzans journal efter en animation som vore himla passande (vill minnas en gubbe med temp i munnen och i säng) men den är ju så stoor.. *skrattar*

Ni får nöja er med att tro på att jag är allmänt förkylningsofräsch och har tagit mitt förnuft till fånga och ska varken jobba eller gå till naprapaten och kolla att axeln är ok så jag får börja med pressar igen. Det här med att vara förnuftig är överskattat, lite tråkigt om någon frågar mig.. :(

Men hey! Jag är duktig på att käka iaf! :thumbup: Lövbiff med en klick kall ärtsoppa nyss! :eating: ( från tub, orkar inte kocka).

emmzan
2003-04-07, 20:44
Tackars lellan... Såhär har hon det http://www.clicksmilie.de/sammlung/spezial/roderick/krank.gif

(letade igenom halva journalen :D)

Lellan
2003-04-07, 22:01
Originally posted by emmzan
Tackars lellan... Såhär har hon det http://www.clicksmilie.de/sammlung/spezial/roderick/krank.gif

(letade igenom halva journalen :D)

Åh, vilken ängel du är! :bow: Känner mig genast piggare, dax att leta fram en kryare gubbe.. ;)

Den här gubben vill jag känna mig som snart -->:bpump:

Lellan
2003-04-13, 18:38
Datordöd.. :(

Själv är jag ytterst välmående däremot! Rackarns vad jag mumsar knasiga gottigheter.. :D Kan ta idag som exempel:

Glutamin + koffein, morgonprommis.

Frulle: Havregrynsgröt med lite saltade caschewnötter i med hackade plommon i kesella/dofilusfil kryddad med kardemumma och kanel till..

Lunch: Paj med varmrökt makrill m.m. gotter till (skriver hela receptet under "skinkpaj" på receptdelen - för det blev ruskigt gott) med blandad sallad

Middag: Lax med limekesellatäcke och sallad till

Träning!! (Ja, pysslar med sånt fortfarande! Idag axlar och rumpa+ step pass + lite hiit)

Hi whey med 70 g lösgodis (skumbananer, sockerbitar, bumlingar, gelehallon)

Nuu: kesella+ valios keso+ fun light apelsin, lite havregryn ovanpå, pudrat kanel över.. mmm!! Pumpernickel med tonfiskröra på till (tonfisk, kesella, rödlök, finhackad smörgåsgurka).

*raap*

Slutsats: Det är roligare med 2000 k om dagen än 1500 k.. :D :eating: Har en väldans ork också! Har pluggat och städat hej vilt..

Å det är våååår!! :cheers:

emmzan
2003-04-13, 18:44
Man blir glad av att läsa i din journal lellan!!! http://www.click-smilies.de/sammlung/spezial/Fool/leb.gif

(Man tenderar även att dregla ner tangentbordet):em:

spinkoo
2003-04-13, 20:11
Lellan vill du laga mat åt mig resten av livet :em: :bow:

Bamse
2003-04-13, 20:26
Originally posted by Lellan
Hi whey med 70 g lösgodis (skumbananer, sockerbitar, bumlingar, gelehallon)

Bumlingar? Hade du inte hellre velat ha bamsingar? :love:

Pecca
2003-04-13, 21:10
bamse sluta ragga så jävla dant o gå ut o gå av dig magen istället!:naughty:

Lellan
2003-04-14, 14:46
Man blir alltid lika glad när ni plitat i journalen! :love: :thumbup:

Har överskottsenergi så det skriker om det sedan jag blev fri från förkylningen + ökade kollisarna (tidigare 100-150 g/dag).. nästan plågsamt energisk, vet inte riktigt var jag ska ta vägen!

Är sugen på dubbla konditionspass idag men tror inte det är någon hit för återhämtning osv så jag tror jag testar ett pass följt av hiit som igår, det var gött! :)

Ska hem till Dalom i påsk och tänkte leta rätt på några gamla joggingskor, DET är kors i taket för mig för jag springer inte av principskäl.. men jag har så attans massa myror i benen nu!

Hur ligger det till med konditionsträning egentligen, om man inte blir av med myrorna genom promenader - hur mycket konditionspass är lagomt att ligga på? Skulle med glädje träna ett, två aerobic/step-pass om dagen som i gamla dar.. men det är inte smart har jag förstått?

Förslag tack? :)

Bamse
2003-04-14, 15:42
Originally posted by Pecca
bamse sluta ragga så jävla dant o gå ut o gå av dig magen istället!:naughty:

http://www.vwvortex.com/zeroforum_graphics/screwy.gif

Lellan
2003-04-15, 21:14
Några mil :booty: , massa mat:eating: , lyfte marken :bpump: (tappade händerna, klena nypor jag har..), rodde som en gudinna, jordens pump i underarmarna (kvinnlig version av karl alfred, har till och med käkat spenat idag!) skuttade runt på aerobics och stornjöt, korsrygg och mage på det, mums-mums med bortpillad chokad.. :eating: + meera mat.. *mätt*

Sedan blev jag fåfäng och skulle färga ögonfransarna, somnade och sträckte ryggen.. :(

Bamse
2003-04-15, 21:21
Originally posted by Lellan
Några mil :booty:

Schysst gångstil :thumbup:


Tror minsann att jag ska promenera några meter bakom dig nästa pass!

Men passa dig för att sakta ner... För då blir det.......... :booty: :whipped:

spinkoo
2003-04-15, 21:22
Haha, du har just tränat mer än vad jag gör på en vecka :angel:

emmzan
2003-04-15, 21:25
Roddguddinnan!http://www.clicksmilie.de/sammlung/party/party-smiley-027.gif

spinkoo
2003-04-15, 21:28
Jag utnämner mig själv till roddprins så Lellan du vet vad som gäller :naughty: :kinky: :notme:

Pecca
2003-04-15, 21:29
Sträckte du ryggen medans du sov?:MrT:

Bamse>
Om jag hade gått några meter bakom och hon hade saktat ner så hade jag gjort något annat (finns en smiley för sånt...)


:angel:

Bamse
2003-04-15, 21:32
Pecca: Mhm, kan täääänkas att jag övervägde den där gula smileyn till höger i stället för piskan... MEN... att jag ändrade mig i sista stund med tanke på att det finns underåringar här (Läs: spinkoo)

Lellan
2003-04-15, 21:54
Ska man vara petig så rodde jag bra för att vara MIG (dvs rätt mediokert), men lite kaxig får man bli ändå.. :em:

Apropå gymet.. Jag är nästan lite säker på att "nypasigimagen och säga jagmåstebrännafett"-killen läser här.. (Heej Andreas!!) annars är det märkligt ofta den kommentaren fälls.. typ varje gång.. driver han med mig? :MrT:

Och hallå där, jag går jättefort juh! Ni kan piska och jucka hur mycket ni vill - ni hinner inte ikapp! :thefinger :D

spinkoo
2003-04-15, 21:56
Bamse kör väl över dig med sin nytrimmade moped om inte annat ;)

Bamse
2003-04-15, 21:58
Den här Andreas verkar ju vara en bussig prick - not :insane: :furious: :insane: :furious:

Lellan
2003-04-15, 22:02
Originally posted by Pecca
Sträckte du ryggen medans du sov?:MrT:



Jag hade grejjer för ögonen och låg mitt på sängen och flaxade med armarna för att nå balkondörren för det var kallt och var väl inte så jättergonomisk.. har duschat hett och masserat och det känns bättre.. ska sova bort resten av "ajet". :thumbup:

emmzan
2003-04-16, 07:44
Hmmmm du har inte köpt riktig punsch istället för extrakt och blandat i kesellan? Spetsat med lite hembränt? Låter nästan såhttp://www.clicksmilie.de/sammlung/spezial/Fool/alc.gif

:notme:

Du får väl fråga Dwaggen om nån bra grej att massera med !!:booty:

Bamse
2003-04-16, 10:21
"Den 6 maj 1978 tog Lennart med sig den nyfödda katten hem till de förtjusta döttrarna..."

Undrar om du och Lisa låg på BB samtidigt, Lella? :)

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,293479,00.html

Lellan
2003-04-16, 10:44
-> Emmzan

Hehe, har inte festat nåt i år men det kanske är nåt skumt i arraksflarran.. :MrT:

Förresten vet jag inte om jag inte ska låta Dwaggen ha sina rosa kaniner ifred.. är inte så sugen på någon begagnad sådan.. *ryser*:(

-> Bamse

Nio liv har jag iaf! Å lite klös.. och det stod att hon var vid god vigör.. det är förhoppningsvis tant Lellan också! Ska se till att försöka överleva henne.. (eller fira 100-årsdagen gemensamt).:cool:

Lellan
2003-04-16, 20:12
Det ÄR bara vatten, det ÄR bara vatten, det ÄR bara vatten..

/Lellan - 6 kg plus på en veckas höjning till 2000 -2200 kcal (2500 i förrgår eller vilken dag det var). Har jag en kropp som älskar att va tung eller vad ÄR detta.. :MrT:

Grahn
2003-04-16, 20:13
Ge det lite tid, du ställer inte om kroppen på en vecka. Du borde inte väga dig under tiden du drar upp förbränningen.

Bamse
2003-04-16, 21:06
GE ALDRIG UPP!

http://smilies.jeeptalk.org/contrib/drowned/magic.gif *trollar Lellan glad igen* &nbsp; http://smilies.jeeptalk.org/contrib/drowned/magic.gif

Bamse
2003-04-16, 21:07
GLAD PÅSK!

TILLÖNSKAR,

http://www.smilies.nl/groot/bear.gif

emmzan
2003-04-16, 22:16
Inte vara butter nu lellan!

nr1. du snaskar kreatin

nr2. du har fått dom kilona glykogen och vätska jag tappat.

Sådeså! Sjung och var glad och ät en jävla massa ägg!

Lellan
2003-04-16, 22:46
Ville knappt äta efter träningen idag + gav mig ut på någon slags förbränningspromenix nyss men blev skrämd av lite fyllon så jag köpte ett äpple och sprang hem.. (typ).

Nej, slutfjantat av mig. :smash: Ska inte väga mig eller gå nära speglar heller, ska ägna påsken åt familj, vänner, fyrbenta, skogen, äggen och fortsätta leta efter helgöppet gym (varför stänga under påsk?? Får väl bli cykelslangar och järnspett då.. ).

Emmzan - glykogen och vätska, den köper vi! :thumbup:

Förresten är det kreatinpuryvat jag mumsar och det ska man ju inte lägga på sig av - men man kanske är unik.. :cool:

Tack för påhejandet Bamse! Glad Påsk själv, ha det gott! :hbang:

supremo
2003-04-16, 23:16
Vilket gym i Örebro tränar du på, som har stängt under påsken?
Jag tränar på ÖKK och jag tror inte de har stängt, eller tar jag fel då kanske?

Lellan
2003-04-17, 05:25
-> Supremo


Ska hem till Dalarna! Annars tränar jag på nJoy..
:em: (som har öppet vad jag vet).

Nåja, jag hittar nog på nåt! :bpump:

Förresten.. blev nästan anklagad för att inte köra hårt nog på gymet igår, SNACKA om provocerande! (och peppande!!). "Det ska vara som att du vill börja gråta och bara gå hem".. jag kanske gråter på insidan?!?! :em: (det hela handlade mest om att jag har en tendens att inte hålla anspänningen i muskeln under hela setet utan "släpper" mellan repsen - ska bättra mig på det..*lovar*).

Nej, nu ska jag utveckla mitt brölande på gymet till en ny nivå.. :devil:

Bööölaa!!:hbang:

Lellan
2003-04-20, 14:01
Ahhh... :love: är helt mör efter att ha blivit ordentligt marinerad i lika delar godis, skratt och vänskaplig kärlek!

Träning här i Dalarna:
Många långa morgonprommisar (ingen idag dock, räfsat gården istället), mest kring Orsasjön som var en riktig torris just nu - men fin ändå.
Hemmastyrkepass med övningar som "bodypump" med heavy järnspett, chinsliknande övning under källartrappan, utfall med stor sten i famn och situps med varierade vikter (en 6 kgs (!) katt och en 3,5 kgs - de är systrar men som ni förstår inte helt lika varandra på ålderns höst).
Och - kors i taket - ett par löppass! Ingen pejl på hur långt och länge utan bara allmänt njutbart.
Skuttat runt på dansgolv har man också gjort! :thumbup:

I matväg har jag varvat nyttigheter med mängder av godis, tacos med gänget (firar 10-års jubilieeum snart, vi har aldrig bott på samma ställe men fann varandra av en slump och gammal kärlek rostar aldrig så vi håller ihop! Lika delar pojkar och flickor men bara två par- som båda förökar sig), och påskmiddagar med fisktokig familj och släkt så det är typ det vi äter.. Hittills; lax, röding, aborre, grillad tonfiskkotlett (rekommenderas!), varmrökt makrill.. Gött!

Ska bryta trenden ikväll och göra en köttfärslasagne (lutade åt laxlasagne men någon måtta med får det vara), men först ska jag knata iväg och ta en mjukglass med 2½ personer jag diggar.. (snart tre! Magen är så stooor så stoor.. ).

Längtar lite efter hantlar men vila ska ju vara bra det med, skönt med minisemester!:thumbup:

Pecca
2003-04-20, 17:32
Jag tror tanten måste lära sig att våga vila!:whipped:



:love:

Bamse
2003-04-20, 18:37
Originally posted by Lellan
är helt mör efter att ha blivit ordentligt marinerad
Vad hör jag! Mör & marinerad!? Åhå - bara att tacka för middagen då'rå! :eating:

Är skapligt trött efter 90 mils bilkörning under påskhelgen, men med en mör och marinerad Lellan på tallriken ska jag väl inte klaga :thumbup:


Auf wiederhören,
Das Weiche unter-dem-ar........ ar... ar.... arm.....

Lellan
2003-04-21, 20:06
-> Pecca
Jag KAN vila - jag är inte rädd.. :angel: Förresten har jag varken morgonpromenerat eller tränat idag. Men räfsat gården + vänt potatislandet.. Mina föräldrar är slavdrivare... :whipped: :furious:


(neejdåå.. de är ena goa exemplar.. :love: Men de lär sig aldrig det där med kost och grejjer.. i torsdags när jag kom hem hit, så gjorde jag en rejäl äggviteomelett på kvällskvisten. "Ska du verkligen äta så här sent? Det kan ju inte vara nyttigt.." sa min käre far och lassade in en näve godis från påskägget... hrrm.. Fast jag fick en bingolott i mitt påskägg, men spela ville jag ju inte så de spelade åt mig. Vann 2000 kronor på stadium!! *glaad* Så snälla är de..).

Sen blev det visst en 4 timmars rask prommis (följt av lasagnerester och fruktsallad med funlightkesella och canderade mandlar.. *mmmums*).

-> Bamse

Ienn slaijk kudde ir er int alla som ar! Ig tytcher umm å a einn kudde å edar waise wenn ir ulum lägg mi...

(den du!! Så pratar man där jag har firat påsk.. kan översätta om du vill.. älvdalska är det visst inte alla som pratar, konstigt nog.:confused: )

emmzan
2003-04-21, 20:10
Vänta nu.. du hade inte tränat idag och sen står det att du vänt ett potatisland och promenerat 4 timmar??:MrT:

Grattis till vinsten!!!:thumbup:

Grahn
2003-04-21, 20:15
""Ska du verkligen äta så här sent? Det kan ju inte vara nyttigt.." sa min käre far och lassade in en näve godis från påskägget"

ROFLMAO :laugh:

Hade jag inte redan ett så fint citat i min signatur hade den fan varit gjuten!