handdator

Visa fullständig version : Ska jag slänga fiskpinnarna?


Zodd
2005-03-21, 09:17
Glömde lägga tillbaks paketet i frysen så nu har det luggit i rumstemperatur i 12 timmar ungefär? Ligger i frysen nu igen... Borde jag slänga paketet?

Edit: Oj, hur fan hamnade tråden här.. *screwy* Move please. :P

Frazze
2005-03-21, 09:18
Fel forumdel kanske :)
Jag skulle ha slängt dem, ja.
Luktar de konstigt? Det kanske inte är någon fara, men vad kostar ett paket fiskpinnar? 15 spänn?

Zodd
2005-03-21, 09:29
Det luktar väl ok tycker jag, kostade bara 30kr för ett kilo, inget att gråta över, men... får väl bli papperskorgen då. :(

Frazze
2005-03-21, 09:30
Man ska alltid vänta tills livsmedelsexperten Sverker eventuellt gett sin synpunkt innan man de facto slänger någonting :)

Zodd
2005-03-21, 09:36
Ja, du har rätt, får skriva nåt på paketet så jag inte glömmer och äter dom ändå. :P

MyungChul
2005-03-21, 13:19
varför skulle du slänga dom? dom lär inte ha blivit dåliga, och har dom hunnit blivit angripna av bakterier så lär de ändå dö vid stekningen.. låter någon annan fylla i

Niclaaas
2005-03-21, 13:58
ungefär som den här: http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=38433

varför skulle du slänga dom? dom lär inte ha blivit dåliga, och har dom hunnit blivit angripna av bakterier så lär de ändå dö vid stekningen.. låter någon annan fylla i

som jag skrev i andra tråden, bakterierna dör men har det hunnit bildas toxin så hjälper inte upphettningen