handdator

Visa fullständig version : Knäproblem och början på axelproblem


abjorn
2005-03-14, 20:01
Har gått och dragits med ett envist högerknä sen september nu. Inte så smart att spela fotboll i vått gräs med gettakängor ;)

Jag kan träna baksida utan broblem, men när det kommer till framsidan är det värre. Det går bra tills jag kommer till en viss vinkel då det gör ont en liten bit, sen går det över när jag kommer lite djupare. Det är i stort sett omöjligt att träna benen även om jag försökt några gånger, men det har aldrig slutat bra.
Jag vet att jag borde gått till en läkare tidigare, men är man envis så är man :whipped:

Sen har axeln börjat krångla också. Känns mest i pressövningar och vissa lyft åt sidan/framåt. Det gör inte direkt ont utan det känns mer som att axeln ska hoppa ur led (låter kanske konstigt men kan inte beskriva det på något annat sätt) Den vill också "lägga av" några reps innan den andra vilket gör att man måste köra lättare än vad man borde ;) Har försökt ett par veckor att köra lite lättare och stretcha mkt bröst/rygg/axlar och tränat rotator cuff men det vill inte ge sig.

Så vad säger ni? Någon som har lösning på problemen, eller är det kanske dags att skaffa klippkort hos någon naprapat? ;)