Visa fullständig version : Rilles muskelkakor
hade lite o göra så det blev ett bak.
6dl proteinpulver(whey-fx choklad), 2ägg, 4tsk kakao, 1½dl fruktsocker, 2msk bakpulver, 2-2.5dl mjöl, 3dl mjölk, 0.4dl olivolja. S
175grader med varmluftstjofräsen och ca 15minuter.
Sedan ett tunt,tunt överdrag av blockchoklad och lite kokos :)
Har inte räknat ut något värde på allt, men det ser lagom onyttigt o bra ut ;]
Om någon orkar räkna ut det så ge mig gärna svaret.
Herkulez
2005-02-05, 15:24
stora frågan, hur smakade den då =)
stora frågan, hur smakade den då =)
Det svaret kommer senare, smeten va god iaf ;)
Kakan svalnar o allt det där, sedan ska jag dela upp den :D
haha rille rille :D sådan uppfinneserikedom :hbang:
hoppas att du bjuder på den i sommar *kissass*
haha rille rille :D sådan uppfinneserikedom :hbang:
hoppas att du bjuder på den i sommar *kissass*
absolut mattias, ska bara få den lite godare, den va lite småtorr :P
men annars va den fin, ska räkna ut värdet på den senare :)
Du kan vänta dig mig, men jag ska ha mer än Inzza :eating:
Du kan vänta dig mig, men jag ska ha mer än Inzza :eating:
haha, aja det kan jag väl gå med på. jag tar o smakar på rilles flickvän medans du äter kaka... :eating:
diggar dina post"stats" killan :) du är extremt aktiv *screwy*
den va helt okej kakan, fast lite torr ;/
men går helt klartner utan klagan :)
den va helt okej kakan, fast lite torr ;/
men går helt klartner utan klagan :)
har du räknat ut vad för jeffla stats kakjeveln hade? :)
har du räknat ut vad för jeffla stats kakjeveln hade? :)
nejfan, glömt ;/ räkna själv tjockis :P
Jag förstår inte varför du tryckte i olivolja ! Låter väldigt inte passande
Jag förstår inte varför du tryckte i olivolja ! Låter väldigt inte passande
varför är inte det passande? bra fett, annars skulle kakan vara ÄNNU torrare = oätbart :P
Om vi säger att det är 30g protein/dl i prpteipulvret torde hela kakan hamna runt 2200kcal. 230g protein, 190g kollisar och typ 60g fett.
Fast då räknade jag inte med chokladen och kokos. Jaja. typ.
Bode inte rapsolja passa bättre i kakan, den är mer neutral i smaken än olivolja?
...Bara en tanke.
Bode inte rapsolja passa bättre i kakan, den är mer neutral i smaken än olivolja?
...Bara en tanke.
jao. visst.. men när jag fixade smeten så insåg jag att rapsoljan va slut och då fick det bli det näst bästa :) annars var det tänkt att jag skulle göra det på rapsolja
det stämmer säkert frazze :)
de lät godare med rapsolja ja :). Får väl börja baka då. strö på lite prot pulver och kokos istället.
de lät godare med rapsolja ja :). Får väl börja baka då. strö på lite prot pulver och kokos istället.
tycker jag du ska :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.