Mac
2005-01-17, 15:50
Jag har köpt Risentas Sojabönor och jag hade tänkt att rosta dem själv så de blir som snacks, skulle då detta funka:
1 - först blötlägga dem i 10 timmar och sen låta dem torka på plåt som sedan ställs in i ugnen X grader och X minuter? hur ska man sedan förvara dem så bra som möjligt så att de håller sig,,torrt i en bunke kanske?
Nu ska de inte rostas!
2 - Om man nu istället blötlägger dem i 10 timmar och sen kokar dem i 1-2 timmar...hur ska man nu förvara dem...skulle de funka att frysa in dem portionsvis?
1 - först blötlägga dem i 10 timmar och sen låta dem torka på plåt som sedan ställs in i ugnen X grader och X minuter? hur ska man sedan förvara dem så bra som möjligt så att de håller sig,,torrt i en bunke kanske?
Nu ska de inte rostas!
2 - Om man nu istället blötlägger dem i 10 timmar och sen kokar dem i 1-2 timmar...hur ska man nu förvara dem...skulle de funka att frysa in dem portionsvis?