skaparn
2004-12-12, 11:21
Kanske verkar som ett enkelt recept men jag har några frågor. De recept jag lyckats googla fram är aningen baserade på gräddfil eller sojagrädde och jag vill göra min på vanlig vispgrädde. Verkar som om nyttighetsvågen har drabbat google/internet, men nu är det julbordsdags och då tänkte jag att vispgrädde är på sin plats.
Hur ser proportionerna mellan vispgrädde och majonäs ut?
Är det nåt mer än fruktcocktail, grädde och majonäs?
Smaka av funkar inte riktigt, då jag för det första inte riktigt vet hur det "ska" smaka eller är särskilt förtjust i det överhuvudtaget. Men jag är på vårt knyt-julbord mimosaansvarig och därför ska det smaka bra, enligt majoriteten.
Hur ser proportionerna mellan vispgrädde och majonäs ut?
Är det nåt mer än fruktcocktail, grädde och majonäs?
Smaka av funkar inte riktigt, då jag för det första inte riktigt vet hur det "ska" smaka eller är särskilt förtjust i det överhuvudtaget. Men jag är på vårt knyt-julbord mimosaansvarig och därför ska det smaka bra, enligt majoriteten.