handdator

Visa fullständig version : Dator/spelhjälp


Ralle
2004-11-21, 16:30
nån som vet vad som är fel då det kommer fram denna text då jag ska starta skivan "Could not find necessary Uninstall File: uninst.exe Aborting." och vad kan man göra åt det? har nyss köpt spelet för 500 spänn och vill gärna få igång det..

aliquis
2004-11-21, 16:39
Felet är ju uppenbarligen att den inte hittar filen uninst.exe som behövs för att uninstallern skall fungera. Du kan väl trycka höger knapp på cdläsaren o välja explore/utforska och se om du kan läsa/kopiera uninst.exe den vägen, kan du det så kan du ju uppenbarligen läsa cdn o då vet jag inte vad som är fel. Kan du inte göra det är kanske din cd-läsare lite kinkig, cdn repig eller på annat sätt skadad eller dåligt gjord, eller så ligger det något efterblivet kopieringsskydd på cdn som gör att det jävlas.
Funkar det inte så gnäll i butiken o fixa ett nytt ex, fungerar inte det heller får du väl kopiera spelet.
(Om du verkligen vill ha "original" men det aldrig fungerar kan du skaffa en clonecd av skivan, dvs be någon annan kopiera den till en exakt kopia, sedan mounta den i typ daemontools/alcohol 120% eller liknande från hårddisken så kommer spelet tro att den finns på riktigt fast du inte behöver använda cd-läsaren.)