Visa fullständig version : Tomat ris med Fyllda KycklingFileer
Här följer ett lite anorlunda men mycket gott recept på kyckling.
Det här behöver du
2 Portioner
3 Dl ris
1 Gul lök
500 g Krossade tomater
1 Dl Vatten
salt och eventuellt basilika
400 g Kycklingfilee
1 Tomat
Mozzarellaost
Bladspenat
Så här gör du
1.
Hacka löken, Sedan häller du ris, tomat, lök, vatten och salt i en kastrull och kokar som vanligt.
2.
Skär ett snitt i kycklingfileen från sidan och nästan helt igenom, så att du får en ficka, Fyll fickan med mozzarella ost, bladspenat och tomat.
(Stick tandpetare i kycklingen så att den håller ihop)
3.
Skicka in kycklingen i ugnen på 200 grader i ca 20 min.
Sen är det bara att
:eating:
Näringsvärde per portion.
890 Kcal
69 g Protein
108 g Kolhydrater
19g Fett
43 E% Kolhydrater
19 E% Fett
32 E% Protein
Hoppas ni gillar det !
Oj oj det lät gott! :) Kanske någonting att testa i helgen :eating: :eating:
tycker jag verkligen du ska göra. Det känns lite lyxigt och som sagt väldigt gott
King Grub
2004-11-19, 14:41
Det där låt faktiskt riktigt lockande. T o m så lockande att det kanske blir till att införskaffa lite mozzarella och spenat i kväll.
Cupofcoffee
2004-11-19, 15:54
Det där låt faktiskt riktigt lockande. T o m så lockande att det kanske blir till att införskaffa lite mozzarella och spenat i kväll.
Instämmer med föregående talare! :eating:
Ni som provar berätta för mig vad ni tycker
Cupofcoffee
2004-11-21, 18:43
Ni som provar berätta för mig vad ni tycker
Jag har fyra finfint fyllda filéer i ugnen just nu. Tomat&Lök-riset står och puttrar i min Rice King (The best way to perfect rice!™ :D).
Allt är klart om tio minuter, men jag ska frysa in det och käka på jobbet i veckan! :eating: :kickass:
Hoppas det smakar...
själv är jag helt såld på denna maträtt och skulle kunna äta den jämt
Låter GOTT! Nästan så man får prova i veckan :eating:
jag brukar göra ngt liknande men fylla med en soltorkad tomat, basilika och chevré.
Kan ingen säga hur det blev?
Cupofcoffee
2004-11-22, 19:47
Käkade precis lunchen på jobbet.
Två ord:
Mums fillibabba! :eating: :thumbup:
Kändes lite lyxigt också, med spenaten och tomaterna täckta med den vita mozarrellagratineringen. Allt förpackat i en grillmöstrad kycklingfilét...
Avundsjuka blickar bordet runt... :D
Käkade precis lunchen på jobbet.
Två ord:
Mums fillibabba! :eating: :thumbup:
Kändes lite lyxigt också, med spenaten och tomaterna täckta med den vita mozarrellagratineringen. Allt förpackat i en grillmöstrad kycklingfilét...
Avundsjuka blickar bordet runt... :D
Låter smarrigt!
Vet någon näringsinnehållet, hur "dålig" är mozzarellan?
Jag tror att jag käkade det där frö nån vecka sen...Rätt så gott :thumbup:
Metal_boy_
2004-11-23, 09:48
det där lät gott...tillräckligt med grönt också i själva tillagningen så slipper man göra sånt på sidan av =)
Jag testade receptet i helgen,bytte ut mozzarellan mot keso :thumbup: blev riktigt gott :booty: :eating:
*suck* jag började göra den här maträtten, men...jag hade glömt köpa spenat... och tomaten åt jag upp igårkväll :(
nåja...får se hur det smakar med enbart mozarella :)
MyungChul
2004-12-13, 20:38
verkligen "hemmaportioner"! då du har väldigt mycke mer än "beräknade" portioner. en "vanligt" portion ris är ½dl och kycklingfile 150gr :) känner att de här inlägget va de nödvändigaste idag
MyungChul
2004-12-13, 20:39
*suck* jag började göra den här maträtten, men...jag hade glömt köpa spenat... och tomaten åt jag upp igårkväll :(
nåja...får se hur det smakar med enbart mozarella :)
låter väldigt torrt
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.