handdator

Visa fullständig version : Kycklingfilé - Smak


mini_Arnold
2004-10-23, 13:14
Tänkte steka kycklingfilé i en smörgåsgrill så olja behövs inte
MEN jag är lite lat och undrar om jag kan steka utan att panera ?
Hur blir smaken?

Höres

Frazze
2004-10-23, 14:09
Helt okej. Krydda lite efter smak så blir det kalas.

mini_Arnold
2004-10-23, 14:18
Helt okej. Krydda lite efter smak så blir det kalas.
Hehe.
Nu var frågan iof sig hur smaken blir utan kryddning :)

Men ingen fara, testade steka en bit nyss, helt okej smak, något torr men blir perffa med lite grillsås.

*Tråd låst*

Frazze
2004-10-23, 14:40
bara för att:
Frågan var hur kycklingen blev utan panering. Panering och kryddning är olika saker.

Men okej, krydda efter att den är stekt då.
Fast neutral kyckling är helt okej det också.

mini_Arnold
2004-10-23, 14:56
bara för att:
Frågan var hur kycklingen blev utan panering. Panering och kryddning är olika saker.

Men okej, krydda efter att den är stekt då.
Fast neutral kyckling är helt okej det också.

Jo du har rätt. Bara jag som didn't get my shit right.. :)

JJ
2004-10-23, 17:37
Du tänkte kanske på att marinera kycklingen? Men som sagt, bara att krydda efteråt.

abjorn
2004-10-24, 17:01
Körde lite marinerat idag. Soja, ketchup, vitlök, rapsolja och nån annan gegga på burk som jag inte kommer på namnet på. Blev riktigt mört och gott faktiskt.