Nate
2004-10-13, 06:53
Detta behövs:
Alaska pollock (eller annan fisk med vitt kött)
finhackade oliver
pressad citron
pressad vitlök
strimlad röd lök
skivade tomater
oliv- eller rapsolja
salt & peppar
Tina fisken, och förbered alla andra ingredienser. Blanda ihop oliver, saften av citronen, vitlök och olja i en skål. Salta efter smak. Lägg ut fiskfileerna i en ugnssäker form. Täck den med olivröran. Lägg ut tomatskivorna och löken runt om och salta och peppra. In i ugnen på ca 200 grader i upp till 20 minuter. När fiskköttet lossnar lätt så är den färdig. Har man den inne för länge blir fisken torr.
Serveras till ris. Gärna med en tomat och gurksallad till (finhackade tomater och gurka med pressad citron, salt och peppar).
jummie!
Alaska pollock (eller annan fisk med vitt kött)
finhackade oliver
pressad citron
pressad vitlök
strimlad röd lök
skivade tomater
oliv- eller rapsolja
salt & peppar
Tina fisken, och förbered alla andra ingredienser. Blanda ihop oliver, saften av citronen, vitlök och olja i en skål. Salta efter smak. Lägg ut fiskfileerna i en ugnssäker form. Täck den med olivröran. Lägg ut tomatskivorna och löken runt om och salta och peppra. In i ugnen på ca 200 grader i upp till 20 minuter. När fiskköttet lossnar lätt så är den färdig. Har man den inne för länge blir fisken torr.
Serveras till ris. Gärna med en tomat och gurksallad till (finhackade tomater och gurka med pressad citron, salt och peppar).
jummie!