handdator

Visa fullständig version : potatismjöl å majsmjöl


tristan
2004-10-10, 08:40
Jag hade tänkt mig att sluta med dextropuren eftersom jag blir illamående av det. Jag har läst att det går bra att använda torkat potatismjöl eller majsmjöl och jag har även provat det några gånger.

MEN varför ska man torka det??? vad blir skillnaden mot otorkat. Det låter ju ganska jobbigt och onödigt. Och blir inte det torkade otorkat när man blandar det med vatten!? :confused: :D

tristan
2004-10-10, 20:15
pump

KniveN
2004-10-10, 20:20
Är det inte redan torkat när man köper det?

Annars så kan du testa Maltodextrin finns i dom flesta bryggeri butiker.

Prankie
2004-10-11, 03:32
Skilnaden är GI. När de stälkelse värms upp så bli GI högre också. Som bröd exempelvis. Sen om jag inte minns fel så är vítargo torkade potatismjöl. ;)

tristan
2004-10-13, 07:19
Är det inte redan torkat när man köper det?

Annars så kan du testa Maltodextrin finns i dom flesta bryggeri butiker.

Det tänkte jag också, men det är nog inte det.

maltodextrin är ju så dyrt o mjöl så billigt