Visa fullständig version : Oxfilé blodig och välstekt
Finns det några som helst skillnader förutom smakrikedom om man käka en stek blodig istället för välstekt? Fördelar? Nackdelar?
(Hoho, vem käka oxfilé till frukost här? :D)
Nää.
Däremot skall griskött och fjäderfä ALLTID vara genomstekt :nono:
Att totalt genomsteka en riktigt fin bit nötkött är ju hädelse däremot. ;)
(Hoho, vem käka oxfilé till frukost här? :D)
Det händer :eating:
Tur det inte var någon skillnad, då jag föredrar blodig oxfilé......Ni andra då? Blodig eller välstekt? :)
Vänligen
//Helena
Det händer :eating:
Tur det inte var någon skillnad, då jag föredrar blodig oxfilé......Ni andra då? Blodig eller välstekt? :)
Vänligen
//Helena
Medium :D
King Grub
2004-08-13, 09:53
En välstekt här, tack.
GhostFace
2004-08-13, 10:50
För tuggandets skull väljer jag nog en medium faktiskt och för smakens skull lite blodig.
Men, en för välstekt nötbit blir bara seg att tugga på- Nej, tack.
Stek den snabbt på båda sidor, helst i Hackans grillpanna (TOOLS, designad av Björn Dahlström 1998). Sen lägger man köttet i folie och låter det ligga mellan spisplattorna och bli genomvarm... Mmmm
http://www.tabletools.com/ttools/images/std_img/hmdahlstromgrillpan.jpg
Blodigt mao.
/adde
Medium :eating: :eating: :eating: :eating:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.