handdator

Visa fullständig version : Oxfilé blodig och välstekt


Prankie
2004-08-13, 08:00
Finns det några som helst skillnader förutom smakrikedom om man käka en stek blodig istället för välstekt? Fördelar? Nackdelar?

(Hoho, vem käka oxfilé till frukost här? :D)

Sverker
2004-08-13, 08:47
Nää.

Däremot skall griskött och fjäderfä ALLTID vara genomstekt :nono:

Grahn
2004-08-13, 09:02
Att totalt genomsteka en riktigt fin bit nötkött är ju hädelse däremot. ;)

Helen@
2004-08-13, 09:03
(Hoho, vem käka oxfilé till frukost här? :D)

Det händer :eating:

Tur det inte var någon skillnad, då jag föredrar blodig oxfilé......Ni andra då? Blodig eller välstekt? :)

Vänligen
//Helena

Evensar
2004-08-13, 09:41
Det händer :eating:

Tur det inte var någon skillnad, då jag föredrar blodig oxfilé......Ni andra då? Blodig eller välstekt? :)

Vänligen
//Helena

Medium :D

King Grub
2004-08-13, 09:53
En välstekt här, tack.

GhostFace
2004-08-13, 10:50
För tuggandets skull väljer jag nog en medium faktiskt och för smakens skull lite blodig.

Men, en för välstekt nötbit blir bara seg att tugga på- Nej, tack.

Whey
2004-08-13, 12:29
BLOODY! :eating:

Sverker
2004-08-13, 12:39
Genomstekt.

Jax
2004-08-13, 12:47
Blodig

adde
2004-08-13, 13:07
Stek den snabbt på båda sidor, helst i Hackans grillpanna (TOOLS, designad av Björn Dahlström 1998). Sen lägger man köttet i folie och låter det ligga mellan spisplattorna och bli genomvarm... Mmmm

http://www.tabletools.com/ttools/images/std_img/hmdahlstromgrillpan.jpg

Blodigt mao.

/adde

lauria
2004-08-13, 13:12
Medium :eating: :eating: :eating: :eating: