handdator

Visa fullständig version : Karré


Jense
2004-06-30, 15:22
fläskkarré.. som inte är helt vit inne i, kan man käka den uatn att riskera att dö?

Trance
2004-06-30, 15:24
Det är ju så jävla gott att man inte kan undvika!

Marinerad..grillad..mmm sweet ass sweet.

Jense
2004-06-30, 15:25
Originally posted by Trance
Det är ju så jävla gott att man inte kan undvika!

Marinerad..grillad..mmm sweet ass sweet.

det är EXAKT så den är. =) ja ja fuckit , jag hugger in

Grahn
2004-06-30, 15:34
griskött ska vara trådigt rakt igenom.....rosa eller inte gör inte så mkt såvitt jag vet men om det inte är trådigt så är det inte färdigt.

Jense
2004-06-30, 15:49
ah ja trådigt va det

Sverker
2004-06-30, 16:20
Griskött skall alltid ätas genomstekt.

Detta för att undvika trikiner !

Trikiner är små parasiter som överlever vägen ned genom magen och tarmarna men tränger igenom tarmväggen. Därefter så cirkulerar de med blodet ut till musklerna och lägger sina ägg där. Äggen kläcks och äter upp musklerna inifrån.

Trikinparasiten klarar inte uppvärmning utan dör när köttet är genomstekt.


Det är nog 100 år sedan någon blev trikinförgiftad i sverige men Andre´som åkte mot nordpolen från Spetsbergen fick trikiner från isbjörnskött.

Jense
2004-06-30, 16:29
detta va nog stekt ordentligt :D