Zozza
2004-06-18, 13:25
När jag skulle steka pannkakorna gick dom sönder så lätt, varför kan det tänkas vara? När jag gör vanliga pannkakor så håller dom ihop så fint.
Kan det vara för att man har minimjölk istället för "vanlig" mjölk?
Eller gör fiberhavregrynen att det blir svårt?
Grahamsmjöl (har vetemjöl till vanliga pannkakor) som gör att det blir svårare?
Tacksam för svar!
EDIT: Jag halverade allting i receptet för att få rätt kcal till mig själv, kan det ha någon betydelse?
Kan det vara för att man har minimjölk istället för "vanlig" mjölk?
Eller gör fiberhavregrynen att det blir svårt?
Grahamsmjöl (har vetemjöl till vanliga pannkakor) som gör att det blir svårare?
Tacksam för svar!
EDIT: Jag halverade allting i receptet för att få rätt kcal till mig själv, kan det ha någon betydelse?