Callister
2004-05-23, 16:59
400g biffkött
2.5 dl matlagningsgrädde, går bra med lätt
2 msk tomatpure
1 tsk citronsaft
En halv lök
Bryn köttet i 2msk smör(tills det är genomstekt), tillsätt sedan löken och fräs den.
På med salt och peppar, citronsaften och tomatpuren, nästan direkt; i med matlagningsgrädden och låt det koka lite på svag värme, tillsätt tomatpure, salt och citronsaft efter smak.
Servera med vinbärsröd gelé och klyftpotatis. :eating:
Inte direkt nyttigt men gott som fan :eating:
2.5 dl matlagningsgrädde, går bra med lätt
2 msk tomatpure
1 tsk citronsaft
En halv lök
Bryn köttet i 2msk smör(tills det är genomstekt), tillsätt sedan löken och fräs den.
På med salt och peppar, citronsaften och tomatpuren, nästan direkt; i med matlagningsgrädden och låt det koka lite på svag värme, tillsätt tomatpure, salt och citronsaft efter smak.
Servera med vinbärsröd gelé och klyftpotatis. :eating:
Inte direkt nyttigt men gott som fan :eating: