handdator

Visa fullständig version : Deklarationsdags: dra av kosttillskotten?


Team 666
2002-04-20, 11:35
Borde inte kosttillskott vara avdragsgillt? Jag menar, har man ett fysiskt ansträngande jobb som man knappast skulle klara utan styrketräning och muskeluppbyggande tillskott borde det väl vara självklart att man får dra av för gymkort och tillskott?

Lika självklart som att någon som jobbar med att fälla träd får dra av för motorsågen, eller yxan eller vad fan de nu använder.

Det finns ju annars något som, på riktigt, heter "Hobbyavdrag". Det går ut på att om man utövar någon hobby som går med förlust så kan man dra av förlusten, precis som man måste skatta för en hobby som går med vinst. Skulle jag börja vinna stora prispengar i bodybuildingtävlingar (stor risk) så skulle jag givetvis vara ärlig och betala vinstskatt. Men i och med att det nu enbart är en förlust, vad gäller gymkort och tillskott, borde jag väl få dra av hela skiten?

Jag vill börja dricka stora mängder Vp2, men med gott samvete beträffande min plånboks tjocklek! Jag vill dra av rubbet! Jag vill, likt en omvänt Robin Hood, ta från de fattiga och ge till mig själv!

Vad tror ni? Är gamle Team 666 ute och cyklar igen? ;)

Magnus
2002-04-20, 12:22
:D :D :D

Fritz
2002-04-20, 13:15
Lycka till! :D

Carro
2002-04-20, 16:41
Du kan ju alltid testa! Det är ju bara att skriva! Glöm inte en bra formulering bara!
:p