handdator

Visa fullständig version : ECA-cykler


cjs
2002-04-17, 11:50
Har nu använt mig av en ECA-stack i ca 2,5 månader och börjar fundera på ett uppehåll nu i några (ej ännu bestämt antal) veckor.

Hur långa brukar era cykler vara? Hur långt uppehåll tar ni?


(På AST's Q&A för Dymetadrine Xtreme kan man läsa att cykler är onödigt m.m., men att döma av användare på nätet så verkar långvarigt bruk kunna leda till att kroppen "glömmer bort" hur den ska bränna fett utan hjälp från ECA. Det vill man ju inte ska hända direkt!)

nina
2002-04-17, 12:33
vad är eca?

gasoliner
2002-04-17, 12:36
ECA=Ephedrine/Coffein/Aspirin ;)
E=i detta fall ephedraextrakt

Jarod
2002-04-17, 12:48
Ta ett par veckor "off" för att kroppens receptorer ska få lite tid att återhämta sig. Får du fortfarande dålig "effekt" efter det så förläng tiden...

Mvh Danne

Munter
2002-04-17, 12:48
Fan jag kommer aldrig iväg till fjällen, jäkla väntande på att alla ska komma hem och handla klart alla grejjer :( Sitta här och öggla framför forumen istället.

Jag brukar köra 6 veckor på, 2 veckor av. Notera dock att det bara är "ruset" som försvinner vid frekvent användning, den fettförbrännande effekten är bibehållen. Läste det i någon rapport samt det verkar vara generella uppfattningen hos många kollegor. Kika på ephedrafacts.com, finns säkert massa information ang topicen där.

cjs
2002-04-17, 12:59
Ruset klarar jag mig utan, kan ju ta en kopp kaffe istället för att komma upp på morgonen. Det är mest den fettförbrännande effekten jag knaprar ECA för.

Men det jag främst är rädd för är det här med att kroppens egen ämnesomsättning/fettförbränning pajar när man blir van vid ECA.

2 veckors paus låter schysst. Får hoppas att man fortsätter att bränna hyfsat ordentligt med fett ändå bara.

Liraren
2002-04-18, 06:00
Dom säger bara det för att dom vill att du skall köpa deras produkter.

O mdu kör ECA stacken för länge så vänjer sig kroppen vid det och bränner "Nada" Zeri zipp fett, plus att om du slänger i dig 3 st eca stackers så 2 timmar senare så e du lika trött om inte tröttare än innan, I know.. AST blåste mig oxå..

The Dwag
2002-04-18, 06:45
Just därför skall man intaga Green Tea med ECA så man får dem att räcka längre. Effekten menar jag då.

Jag dricker iofs 10-15 koppar kaffe per dag så jag märker inte av fatburners som de som är icke kaffe drickare. Det enda jag märker är att man blir varm. Givetvis minskar jag på Kaffe intaget då jag äter dem för annars så gick man väl i taket ;) :D

cjs
2002-04-18, 08:21
Rätt intressant ändå, är det nån som då kan förklara lite mer ingående varför kroppen slutar bränna fett vid för långt ECA-bruk? Borde inte inbitna kaffedrickare också råka ut för något liknande, då koffein sparkar igång systemet lite extra också?

Och finns det risk för att man helt enkelt pajar några receptorer el.dyl. i kroppen så att även om man slutar med stacken kommer fettförbränningen att vara konstant låg/obefintlig resten av livet?

Astmatiker som får i sig efedrin via mediciner hela tiden borde ju vara helt avtrubbade om det nu är så "farligt" med långvarigt bruk.