handdator

Visa fullständig version : Befinner mig i en olustig sits


Mertesacker
2018-05-15, 02:10
Har tränat i cirka tre år, tyvärr har jag under den tiden varit en periodare av rang. Nu har det gått ungefär fem månader sedan senaste passet och jag har tappat en hel del i vikt. Från 90 kilo till ca 83, livsstilen har under denna period varit bedrövlig. Dålig kost och en hel del alkohol.

Detta har som ni kanske redan listat ut lett till ungefär samma fettprocent med en betydligt klenare kropp. Nu har jag tröttnat ordentligt och bestämt mig för att komma loss igen. Problemet är att jag inte vet vilken väg jag ska ta, vill inte nödvändigtvis bulka upp mig igen samtidigt som jag alltid haft tanken att det är "värdelöst" att träna på kaloribalans. En deff hade varit ett givet alternativ om jag inte redan vore rätt tunn.

Känner helt enkelt att jag är osäker på hur jag ska lägga upp träning och mat framöver och undrar hur ni andra hade gjort i samma sits.

Lite stats, vet inte om det är relevant men det kanske kan ge någon sorts bild av vart jag befinner mig träningsmässigt. Har alltid tränat mest för utseendets skull men att testa sina max är kul ibland.

Mark: 190
Böj: 155
Bänk: 105

Alla tre från en kroppsvikt på runt 90. Är 188 lång 27 år gammal och väger i nuläget 83 kilo.

MackeJuve
2018-05-15, 07:20
Jag skulle ha tränat på kaloribalans alternativt ett svagt överskott. Du har nyligen haft musklerna och de lär återvända ganska så snabbt. Jag skulle inte ha lagt mig på någon sorts rejäl bulk och siktat på beach 2019 istället. Utseendet verkar viktigt för dig och då tycker jag att du ska ta viktuppgången lite långsammare. Jag skulle inte ha deffat. Det du kan hoppas uppnå den här sommaren är väl att förbättra hur dig ganska rejält från hur du ser ut idag, att nå formen du hade innan "förfallet" hinner du kanske inte.

vicarious
2018-05-15, 14:21
Trådtiteln var fake news, väntade mig något mycket mer spännande *popcorn*

Se till att komma igång med träningen, ät mycket protein och ät kring kaloribalans eller ett litet överskott.

Walsoe
2018-05-15, 20:31
Börja bara träna och hitta det roliga eller är det bara resultaten som är kul?