handdator

Visa fullständig version : Biotest T2


Miko
2002-05-23, 19:34
Jag surfade runt på www.Biotest.co.uk (http://www.Biotest.co.uk) (företaget verkar personligen rätt skumt, pro steroider (eller nåt?) överallt, allt verkar så "farligt" :D ) och såg deras T2.

Har aldrig hört talas om det förrut, men läste något om att det kunde rubba köldkörteln. Det verkar IMHO livsfarligt.

Men det står mycket bra om T2, det verkar ha jävligt bra fettförbrännande egenskaper.

Är det verkligen farligt, och är det stor chans att köldkörteln rubbas?
Är det värt risken?

Mycket tacksam för svar :)

supremo
2002-05-23, 19:44
Är det klassat som doping, låt bli det!

Finns en endaste liten risk att det rubbar sköldkörteln, ännu mer låt bli det!

Miko
2002-05-23, 19:53
Är det olagligt? Dopingklassat är ju också koffein, och jag tävlar inte eller utövar någon sport eller så, men det använder jag också väldigt ofta så, det struntar jag i.

Men, jag vill veta riskerna, inte bara höra varningar.
Förresten, direkt länk till produkten är http://www.finalline.com/biotest/frames/info.asp?action=EDIT&ID=75 .

Det verkar enligt sidan ofarligt.

z_bumbi
2002-05-23, 21:37
Miko: Prosteroider eller liknande är i vissa sammansättningar/formler lagliga i USA.

Biotest har en nättidning som ligger på http:\\www.testosterone.net där ligger även motsvarigheten (Min åsikt) till detta forum på den amerikanska marknaden.

Om man ska använda T2 däremot har jag ingen aning om... hormonsystemet ligger två/tre böcker fram i tiden för min del.

Jocketiger
2002-05-23, 22:16
Var in på sidan o läste lite om T2. Jag uppfattar det som ett preparat som kan liknas med Syntrabol, methoxylon, retibol o animal methoxy stack etc, dvs har possitiv inverkan på proteinsyntesen. Skillnaden mella ett sådant preparat och ett "olaglagligt" är att de olagliga innehåller så kallade prohormoner. 19-Norandrostenedione är ett exempel på ett prohormon.
Flera kosttillskottsföretag (utländska)har två varianter av "samma" produkt. Dvs en som innehållande prohormoner o efedrin, och en annan som är "laglig",men med liknande effekter. Gå in på www.universalnutrition.com (http://www.universalnutrition.com) . Där kan du jämföra tex Animal Stak med Animal methoxy stak så ser du skuillnaden i innehåll.
De har också bra förklaringar på vilka personer som bör använda vilka typer av tillskott ("olagliga","lagliga"), och vilka bieffekter du kan vänta dig av tillskott innehållande bla prohormoner.
På www.syntrax.com (http://www.syntrax.com) hittar du syntrabol o methoxylon, dessa två är tillåtna i sverige. De tillverkar också BPS o MSB som är olagliga.
Det bästa är ifall du köper dina tillskott från svanska kosttillskottsföretag o återförsäljare, då är du garanterad att få lagliga preparat.

Hoppas du blev lite klokare/MVH Jocke

deicider
2002-05-24, 02:17
T2 finns inte längre att få tag på
genom biotest-blev olagligt ett bra tag sedan.Återförsäljare kan ju fortfarande ha kvar den.Den är inte som syntrabol utan ett hormon.

Miko
2002-05-24, 15:30
Nä, T2 är borta - men inte T2Pro som inte alls är T2 utan någon annan form av hormonet. Jaja, synd att det är olagligt, men om vi bortser från lagen etc etc - Hur bra är dess fettförbrännande verkan?
Vad gör T2? Blir man super svettig dygnet runt eller ;)

Petrus
2002-05-24, 18:59
T2 verkar som sagt mot sköldkörteln som i sin tur bl a ökar hormonmängden i blodet. Desto högre hormonvärden i blodet, desto lättare har du för att bränna fett. Det är just det som gör att du kan se ut som en michelingubbe när du slutar med "kuren"...
Sköldkörtelns normala funktioner rubbas och det är inte säkert att den går tillbaka tills in normala funktion efteråt...
T2´s fettförbrännande egenskaper tror jag är mycket goda, om man bortser från bieffekterna. Köpte själv en burk för ca ett år sedan, som jag fortfarande inte har öppnat pga riskerna. det ger ingen ökad värmekänsla i kroppen vad ajg vet, så du komme rinte att gå omkring att svettas mitt i vintern...
(Med reservation för vissa minnesluckor=)
Vänligen,

Petrus

deicider
2002-05-26, 07:55
T2Pro är ju något helt annat och kan knappast jämföras med originalformeln.

När det gäller att rubba sköldkörteln permanent så kan man säga att det är ytterst ovanligt att den inte återhämtar sig efter en thyroidhormon kur.

The Dwag
2002-05-26, 09:45
Ursprungligen skickat av Miko:
<STRONG>Jag surfade runt på www.Biotest.co.uk (http://www.Biotest.co.uk) (företaget verkar personligen rätt skumt, pro steroider (eller nåt?) överallt, allt verkar så "farligt" :D ) och såg deras T2.

Har aldrig hört talas om det förrut, men läste något om att det kunde rubba köldkörteln. Det verkar IMHO livsfarligt.

Men det står mycket bra om T2, det verkar ha jävligt bra fettförbrännande egenskaper.

Är det verkligen farligt, och är det stor chans att köldkörteln rubbas?
Är det värt risken?

Mycket tacksam för svar :)</STRONG>

Då du inte ens verka orka läsa om det själv eller om du inte förstår engelskan så skall du låta bli det...Det är ett sköldkörtel hormon och om du frågar om det är värt risken så undrar jag i förhållande till vad.. att du inte orkar dieta eller ?

Miko
2002-05-26, 13:00
Ursprungligen skickat av The Dwag:
<STRONG>Då du inte ens verka orka läsa om det själv eller om du inte förstår engelskan så skall du låta bli det...Det är ett sköldkörtel hormon och om du frågar om det är värt risken så undrar jag i förhållande till vad.. att du inte orkar dieta eller ?</STRONG>

Jag försåt inte riktigt vad du vill ha sagt där. Jag har läst igenom det ett antal gånger, och kan direkt säga att jag inte litar blint på vad som står där.
Jag ville veta något om risken och effekt (två saker som jag aldrig litar på vad företagen säger), och jag skulle heller aldrig använda något olagligt.
Vad menar du med att jag inte "orkar dieta"? Har inte precis sagt att "jag ska köpa T2 eftersom att jag tror att man kan gå ner i vikt utan att behöva träna och dieta!!!!!!!", jag undrade helt enkelt om riskerna och effekter.