handdator

Visa fullständig version : Mifu


ozzian
2017-04-09, 18:05
testade det idag i bönlasagne(har ju lchf/vegeterian i familjen
20 gram protein/100g
1,3%socker

vad anser panelen om detta för mig nya livsmedel?

King Grub
2017-04-09, 18:09
Det är kvarg som går att steka i princip. Inga andra näringsmässiga egenskaper.

StarkaUlf
2017-04-09, 18:09
Hård keso, typ.

ozzian
2017-04-09, 18:20
jo men är det ett bra livsmedel för att få i sig proteiner?
kvarg,keso är ju bra , så jag antar att detta är super som omväxling till keso/kvarg då det går äta varmt?

läser på många sidor om styrketranande som hatar kvarg ,,,, antagligen efter 100 burkar!

King Grub
2017-04-09, 18:22
Det är samma protein som i keso/kvarg.

ozzian
2017-04-09, 18:37
Det är samma protein som i keso/kvarg.

ok

men hatar du inte kvarg/keso?

jag äter ej kvarg men börjar bli trött på keso

men vänta nu
keso protein har väl bara 14% protein och kvarg ligger väl på 12%

detta ligger på 20%

Diomedea exulans
2017-04-09, 18:47
ok

men hatar du inte kvarg/keso?

jag äter ej kvarg men börjar bli trött på keso

men vänta nu
keso protein har väl bara 14% protein och kvarg ligger väl på 12%

detta ligger på 20%

Det är för att det är mer protein i produkten, men det är fortfarande samma sorts protein.

Oavsett om du har 12 eller 20 elefanter i en inhängad på 1 hektar så är det fortfarande samma sorts elefanter.

King Grub
2017-04-09, 18:51
keso protein har väl bara 14% protein och kvarg ligger väl på 12%

detta ligger på 20%

Och? Tar du bort 10 gram vatten till så har du 30 % protein. Konsistensen ändras, men det är samma protein i alla fall.

Bob90
2017-04-09, 19:09
Det är för att det är mer protein i produkten, men det är fortfarande samma sorts protein.

Oavsett om du har 12 eller 20 elefanter i en inhängad på 1 hektar så är det fortfarande samma sorts elefanter.

Fast 5 myror är fler än 4 elefanter oavsett hur du vrider på det.

Dåren
2017-04-09, 21:24
Var det gott då? Pris jämfört med kvarg (protein per krona)?

CoolHandLuke
2017-04-13, 16:23
pastöriserad laktosfri skummjölk (allergen), vatten, rapsolja, salt, socker, arom, förtjockningsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat) och syrningskultur.

jämfört med halloumi:
pastöriserad mjölk från ko, get och får, ystenzym, salt, mynta.