Captainwide
2017-03-20, 22:08
Hej!
Funderar på att börja köpa hem lite organmat för att slippa lätta på plånboken bara för att få lite nutritionellt, svenskbaserat kött. Har kikat på varorna som nämns i rubrik men skulle hjärna (hehe).. vilja veta lite mer om textur och smak. Är det i princip samma som kyckling? Mer gojsigt, senigt, slitigt... ?
Någon som sitter inne på ett gott recept till och med? :)
Edit: Skulle även uppskatta om det finns några rekommendationer om konsumtion eller så. Typ som tungmetallerna i fisk osv. Tack.
Funderar på att börja köpa hem lite organmat för att slippa lätta på plånboken bara för att få lite nutritionellt, svenskbaserat kött. Har kikat på varorna som nämns i rubrik men skulle hjärna (hehe).. vilja veta lite mer om textur och smak. Är det i princip samma som kyckling? Mer gojsigt, senigt, slitigt... ?
Någon som sitter inne på ett gott recept till och med? :)
Edit: Skulle även uppskatta om det finns några rekommendationer om konsumtion eller så. Typ som tungmetallerna i fisk osv. Tack.