handdator

Visa fullständig version : Julklappstips


Starke75an
2016-11-20, 13:47
Behöver tips på julklapp till en 80åring som bor på landet. Runt 1000 lappen får det kosta.

Får man en fungerande surfplatta för den pengen? Han har fiber.

StarkaUlf
2016-11-20, 14:22
Jag hade siktat på något annat, jag antar att personen har en dator. Det är nog enklare för denne personen. (Om det inte är en äldre person som är väldigt haj med dagens teknologi)

Vad har hon/han för intressen? Kanske bjuda på någon upplevelse/något att göra tillsammans?

Starke75an
2016-11-20, 14:40
Nä. Ingen dator. Men nyindragen fiber. Bor för långt bort.

Intresse fiska och köra traktor typ

anvihl
2016-11-20, 19:41
Detta kanske han redan har, men fiskar han mycket så kika på ett par bra polariserande glasögon! Ett måste för alla oss seriösa sportfiskare, gör att man ser både bottenstruktur och efterföljare (fisk som följer betet, men inte hugger) mycket lättare samtidigt som det helt tar bort dom jobbiga ljusreflexerna från vattnet. Som sagt ett måste i längden med ett bra glas i bra kvalité om man är på sjön mycket.

Leech är ett stort varumärke som har grymma glas från typ 300 upp till 1200kr och över. Costa är ett annat varumärke du kan kolla på. Finns även sånna man kan sätta över ett par vanliga glasögon om han nu har vanliga.

Finns massa olika färger på linserna som är bra i olika situationer, men en allround lins som funkar även till vardags är kopparfärgat. Kolla "Leech Flame copper" t.ex.

Leech levereras i en snygg liten förslutbar, hård skyddande ask med en riktig rengöringsduk. Perfekt som present/julklapp.

När man har ett par riktigt bra sådana glajjor vill man aldrig gå utan, världen blir sjukt tråkigt, glasen förstärker allt ljus fast tar bort dom störande ljusstrålarna i ögonen, svinhäftigt med just dom "Flame".