handdator

Visa fullständig version : Vilken Skivstång för 2000kr nybörjare?


RealDeal
2015-06-26, 01:35
Hej

Jag har inte tränat med vikter på många år men nu har ja blivit väldigt beslutsam att börja träna igen denna gången seriöst med huvudsyfte att bygga styrka jag vill lyfta tungt.

Dem övningarna jag kommer köra är knäböj, marklyft,bänkpress och militärpress (inga frivändningar etc). Men det jag behöver är en skivstång och vikter. Har läst runt på forumet och hur eleiko är väldigt bra och jag kommer säkert köpa en sådan om min träning går som jag tänkt mig.

Men innan dess och eftersom jag är totalt amatör så undrar jag vilken skivstång för runt 2000kr jag kan köpa som kommer klara av ca 140kg? Har http://gymkompaniet.se/ eller http://www.jarnkula.se/ någon skivstång jag är ute efter? Vilken rekomenderar ni isåfall? Kanske dem flesta klarar av den lilla vikten? Jag har ingen aning så jag frågar er.

Tacksam för all hjälp.

J.V
2015-06-26, 02:13
För den vikten, och om du ändå är inställd på att köpa en vettig stång senare, kan du nog välja mer eller mindre vad som helst.

Se bara till att dimensionerna är rätt så att du inte behöver köpa ny uppsättning vikter senare, vänja om greppet osv etc.