handdator

Visa fullständig version : Tips på proteinrikt mål!


Matte_Maiden
2004-04-07, 15:57
Jag skulle vilja ha tips på något lätt och proteinrikt som man kan äta 1 timme efter träningen (1 timme efter drinken alltså). Jag kommer inte kunna äta middag förrän 1 timme senare så jag tycker att det vore bra med något att äta.

Det ska vara lätt att fixa, vara bra och nyttigt. Tack på förhand! :)

Björn S
2004-04-07, 15:59
Keso!
Tonfisk!

A och O :thumbup:

kharon
2004-04-07, 15:59
Dålig fantasi eller? kolla recepten


Varför inte Pollock, pasta, dillsås, broccoli.

Matte_Maiden
2004-04-07, 16:01
Tonfisk har jag tröttnat på... Keso kanske vore något... Men har inte det ruggigt högt GI/II och gör det då till ett mindre bra alternativ? Eller det kanske inte spelar så stor roll?

Det kanske inte framgick så tydligt men det ska helst vara något som det bara är att ta fram och äta. Lätt och fixa till, orkar helt enkelt inte stå och laga mat. :notme:

Tack för tipsen! :love:

Mac
2004-04-07, 18:38
Kassler är ganska billigt och gott....!

näringsvärde typ
protein 20,3
fett 2,7
kolhydrat 0,7

ca 105 kcal / 100g

Yooo
2004-04-07, 22:28
Tonfisk och färskpasta. 1 minut att koka pastan = ). Vet inte om GI:t är bra men direkt efter träningen kanske.

Yooo
2004-04-07, 22:31
Föresten... om du är trött på tonfisk:


Omelett på 3 ägg + en påse (300gram) Quorn.

Quorn är en en köttersättnings produkt som innehåller 14 gram protein per 100gram. Den är rätt lik kyckling i konsistens och smak och går utmärkt att krydda.

Fartman
2004-04-07, 22:43
makrillfilé i tomatsås på grovmacka :thumbup:

Metal_boy_
2004-04-08, 00:59
vart e kassler billigt??

King Grub
2004-04-08, 06:35
Originally posted by Metal_boy_
vart e kassler billigt??

Överallt? Med tanke på att det är färdigt, rent kött. Inget går bort, och ingen kokning eller ugnsgrillning behövs, som krymper köttet.

Winternal
2004-04-08, 12:35
Jag gnager i mig kassler utan tillagning.. mmm :hbang:

Metal_boy_
2004-04-08, 12:41
Originally posted by King Grub


Överallt? Med tanke på att det är färdigt, rent kött. Inget går bort, och ingen kokning eller ugnsgrillning behövs, som krymper köttet.

aha han menade så :)

Player
2004-04-08, 13:38
Blanda keso och sambal oelek, mycket av det också! Lägg i skinka eller liknande om du vill!
Riktigt gott!
:thumbup:

jakke
2004-04-08, 13:57
Mitt tips:
Koka lite pasta
Stek 4-6 ägg i rapsolja, krydda. Variationerna på olika kryddor är enorma...
Om du är sugen kan du rosta nån macka på stekpannan det är kalas.
Dryck: Självklart mjölk

:eating:

Wilson
2004-04-09, 02:16
någon snäll själ som kan säga vad kassler kostar?

King Grub
2004-04-09, 10:37
Originally posted by Wilson
någon snäll själ som kan säga vad kassler kostar?

39-59 kronor kilot i min ICA-butik i alla fall.