handdator

Visa fullständig version : Finns det nåt gott proteinpulver?


svag
2002-04-22, 22:21
Jag köpte en burk protec+ choklad för några månader sen men jag klarar inte av att få ner skiten så jag köpte en burk triple whey fuel choklad och den smakar också skit tycker jag.. blaskig och för jävla söt..finns det nåt gott proteinpulver överhuvudtaget?? det enda jag har provat som varit riktigt gott har varit den gamla protec vanilj men den nya protec+ smakar väl inte som den gamla eller?? nån här som kör med protec+ vanilj? vågar man beställa en burk vanilj?? FAN DÅ

Frazze
2002-04-22, 22:22
äh, håll iför näsan och svälj!

Menmen, seriöst så råder delade uppfattningar om vad god smak är, man får helt enkelt prova sig fram.

ToXY
2002-04-22, 22:27
Gamla protec jodgubb kanon god tycker jag..
Weiders Whey Protein chocklad asäcklig!
Twinlab supermass fuel vanilj väldigt vaniljig.. jordgubben extremt rosa å väldigt god :D

stybb
2002-04-22, 22:28
Protein pulver är inte till för att vara gott. Har du cash så köp in en massa tetra packs med Gainomax Jordgubb från ditt gym, en gainer som fan är som godis.. yummy..

En annan god sak är 1 skopa VP2 och en Skopa Twinlab Tripple Whey vanilj i lite lättmjölk. Skaka väl o drick.. Det blir riktigt gott om mjölken är riktigt kall. Men det är riktigt dyrt..

Sug o svälj..

Lella
2002-04-22, 23:15
Ok, då ska jag inte beställa den då.. (protec+ choklad) *suckar* (som jag under mitt inlägg "att välja proteinpulver.." fick höra var MUMS..). Äh, gillar jordgubb generellt å kör väl på i samma invanda.. :cool:

Fast vanilj..hmm.. då kan man ju ibland blanda den med banan å lite kanel kanske.. å om man vill ha annan smak tillsätta funlight..*funderar vidare* (tur att jag har kvar av mitt gamla - så som jag velar!! :rolleyes: )

Å så ÄR det ju faktiskt inte smaken man är ute efter om man ska va krass.. :D (fast den gör ju ingen nytta i burken, ska ju gå att få ner den i kistan!)

[ 23 April 2002: Inlägget har ändrats av: Lella ]

Danne
2002-04-23, 08:06
Eiselt har haft problem med nån batch av Protec+ men nu är dom okej igen Choklad och jordgubb är supergoda vaniljen är okej

Stickboy
2002-04-23, 09:11
Fy Fan vad alla är fjoliga. det är väl bara att svepa drinken, dricker ni snabbt känner ni ju inte vad det smakar förens det ligger och skvalpar i magen.
by the way så har jag aldrig tyckt att ett proteinpulver smakat gott men vem bryr sig vad det smakar det är ingen smaksesation jag är ute efter DET ÄR PROTEIN.

Carro
2002-04-23, 09:16
Smaken är jätteolika...
Det är svårt att smakmässigt rekomendera något proteinpulver. Själv är jag överförtjust i Protec+ chocklad, blandar det med 4 dl minimjölk.

GhostFace
2002-04-23, 09:56
Smaken är individuell, det ser jag då personen ifråga tyckte Triple Whey var söt el smakade inte bra kortfattat, som han/hon uttryckte sig.
Men jäkligt avgörande vid val av märke/produkt, eftersom köper man en 3 kg burk av ett äckligt märke så står man där. Det är då som det är bra om man har provsmakat produkten före innan man köper. Man kan köpa en mindre burk först, 900 gr för att vara lite på den säkra sidan.

Senast jag var till hälsokostaffären diskuterade vi, jag & en kompis, med affärsinnehavaren ang. just märket o jämförelser o likn.
Vi fick m oss provsmakspåsar hem och när pengarna kom på kontot var det bara att gå dit o köpa sig en burk.

Ibland har affärsinnehavarna provsmakspåsar som man kan få en av för att testa smak o konsistens.
Eller gå på mässorna som anordnas under årets lopp, där finns det oxå provsmakstillfällen.

Senast inköp var Best Whey av Great Earth, kanske lite söt men jag tyckte den var lättblandad och relativt lättdrucken! :D