handdator

Visa fullständig version : Vilka fettkällor kör ni på?


monsa123
2015-04-09, 18:29
Under "bulk" kör jag alltid mycket mackor med smör och ost. Köttfärs, lax och ägg konsumeras alltid. Nötter och avokado slängs in då och då på underskott när man behöver mer fett. Btw, "räcker" 0.5g~ fett x KV under deff? Rätt knepigt att få i sig mycket mer utan att kalorierna sticker iväg. När jag ligger på överskott får jag typ alltid i mig 1g x KV+ iaf.

RassK
2015-04-09, 18:37
Lax, ägg, valnötter, mandlar, nötfärs, kycklinglårfile, smör, avokado, olivolja, kakao och kokos. >0,65g/kg.

King Grub
2015-04-09, 18:45
Jag väljer fetare varianter av vanliga livsmedel i stället för magra hellre än rena fettkällor. Undantaget extrasaltat Bregott på bröd.

Pretorian
2015-04-09, 19:29
Jag håller alltid nere fettet. Jag är perverst rädd för fett.
Fettet kommer från köttfärs, lightglass, fläsk, ost, lax, havregryn och pasta. Använder även smör när jag steker maten. Jag bryr mig aldrig om varifrån fettet kommer, det är alltså inte viktigt att det ska vara "bra" fettkällor.

R Scarpa27
2015-04-09, 19:39
jag är inte det minsta fetträdd och använder mestadels, smör, bregott, avokado, hela nötter, jordnötssmör, mandelsmör,olja, oliver, havregrädde, m.m.

skiftar mellan allt och kör inte på någon specifik, utan det som passar för dagens krubb över dagen.

alltså en variation och satsar inte hårdare på något fett än något annat.
dock har jag lite överdrift av användandet av smör och pb, går åt lite väl mkt just nu och folk tror jag bygger upp en mur på mackan.

Starke75an
2015-04-09, 20:04
Äter allt. Menar verkligen allt. Så ingen speciell källa.

cero
2015-04-09, 23:20
Allt som innehåller fett slinker ned.

Jokester
2015-04-09, 23:53
Jag väljer fetare varianter av vanliga livsmedel i stället för magra hellre än rena fettkällor. Undantaget extrasaltat Bregott på bröd.

Dvs istället för exempelvis fläskfilé så köper du fläskkotlett? Som iofs både är godare och billigare...

anvihl
2015-04-10, 00:57
Dvs istället för exempelvis fläskfilé så köper du fläskkotlett? Som iofs både är godare och billigare...

Båda är ju ungefär samma fetthalt i? Bättre jämförelse vore väl fläskfilé mot flaskkarré, men jag tror du fattar principen :).

cero
2015-04-10, 01:11
Röd istället för grön mjölk. :eating:

vicarious
2015-04-10, 14:02
Favorit: helstekt kyckling (med skinn såklart).

Annars nötfärs, ägg, smör, grädde, ost.

Ajemän
2015-04-11, 17:17
Ägg, nötter, frön, kokos, lax/makrill, och från mejeriprodukter, kött, smör, rapsolja etc

Slippy
2015-04-11, 17:27
ägg, ost och diverse mjölkbaserade produkter

LunaSpice
2015-04-11, 18:36
Linfröolja, mandlar, nötter, frön & fisk är nog de största källorna.

Ozziking
2015-04-11, 18:53
Nötter, avokado, olja, lax & makrill, fetare mjölkprodukter och i vissa fall från kött.

Maverick
2015-04-13, 05:52
Avokado och ägg, sen det som finns i allt man äter.

BSF
2015-04-13, 14:48
Olivolja, nötter, frön, äggula & kokosolja.