Visa fullständig version : Psylliumfrön
Hej, är det värt käka Psylliumfrön vid varje måltid, vad jag förstått så sänker Psylliumfrön GI´t i maten, så då borde det väl vara bra att ta det efter maten, förutom till det man käkar direkt efter träning? :confused:
King Grub
2004-03-30, 13:35
Det finns ingen anledning att försöka sänka GI:t på måltider som redan har ett lågt sådant!
Ett för lågt blodsocker är inte alls bra och inget att eftersträva. Läs din egen signatur!
Använd dem när det "behövs" och eventuellt för att upprätthålla en bra tarmfunktion, men att hålla på och sänka GI:t på saker som havregrynsgröt, pasta och liknande, som redan ligger på runt GI 70 eller lägre och dessutom ger ett lågt insulinpåslag är bara onödigt och ett rent slöseri.
Originally posted by King Grub
Ett för lågt blodsocker är inte alls bra och inget att eftersträva. Läs din egen signatur!
:laugh: :thumbup:
Originally posted by King Grub
Det finns ingen anledning att försöka sänka GI:t på måltider som redan har ett lågt sådant!
Använd dem när det "behövs" och eventuellt för att upprätthålla en bra tarmfunktion, men att hålla på och sänka GI:t på saker som havregrynsgröt, pasta och liknande, som redan ligger på runt GI 70 eller lägre och dessutom ger ett lågt insulinpåslag är bara onödigt och ett rent slöseri.
Du har rätt, tack för hjälpen!
Vad är negativt med ett FÖR lågt blodsocker?
Utveckla gärna lite.
//Jocke
Originally posted by joa
Vad är negativt med ett FÖR lågt blodsocker?
Utveckla gärna lite.
//Jocke
Tänka lite själv kanske?
Vad är negativt med att ha låg energi ? ;)
:smash: på mig själv. Om det nu inte finns fler anledningar ;)
//Jocke
King Grub
2004-03-30, 19:43
Blekhet, skakningar, svettningar, svaghetskänsla, hjärtklappning, hunger, oro, koncentrationssvårigheter, irritation, och trötthet är väl andra anledningar.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.