RobinEH
2014-11-07, 20:33
På facebook har Nyckelhålet fått en egen sida där de lägger ut lite recept och annat. Bemötandet blev dock inte blivit som de troligtvis tänkt. Kommentarsfälten fylls av LCHF:are med vänners "kunniga" kommentarer.
Ja sådan mat driver upp blodsockret som river som sandpapper i blodkärlen, Skadade celler skickar ut enzymer som gör att levern drar igång produktionen av kolesterol för att cellerna ska reparera sig. Finns vanan att äta sådan här mat så blir kolesterolnivåerna förhöjda och blodkärlen slammar igen i sakta mak. Sjukvården hjälper till med kolesterolsänkande mediciner. Riktigt olustigt då den egentliga orsaken finns hos ett statligt verk som propagerar för mat som vi bör undvika.
Skulle föreslå att Mr. Nilsson läser på lite om LCHF/Paleo. Kanske lär du dig något nytt, som att inte lita på SLV och Nyckelhålsmärkningen exempelvis.
Lchf är ingen diet, det är en genomgripande livsföringsförändring. Att ta kontroll över blodsockernivån och allmänna inflammtionstillstånd i en sockerförgiftad kropp.... -20 kg på 5 månader, utan ansträngning och normala blodvärden, samt stabil blodsockernivå. Skulle varit mycket illa däran om jag följt livsmedelsverkets kostråd! Framförallt skulle medicinintaget varit stort. Käkar ingen medicin för min Typ 2 diabetes idag. Det är lätt att käka rätt, när resultatet visar sig så påtagligt... Är inte ensam om dessa erfarenheter, men någon sekt tillhör jag inte!
Eftersom jag bliv av med en massa allergier och andra sjukdomstillstånd när jag slutade med nyckelhålsmärkta produkter som fullkornbröd och sötade youghurtar. Dom skulle varit bra för min hälsa. Men hade uppenbarligen motsatt effekt Så mitt tips blir: Undvik allt med kolhydrater så mycket som möjligt. Ät smör och kokosfett om du vill ha hälsan tillbaka
Nej den senaste relevanta forskningen på området (som INTE får sina pengar ifrån livsmedelsindustrin *jäv någon?") Säger att man FÅR hjärt och kärlsjukdomar, övervikt, väldigt skadad kropp generellt sätt. Igenom att äta på det sättet som ni förespråkar. Fullkorn och annat fjams är vi inte skapta för att kunna hantera iöverhuvetaget längre perioder.
Även länk till den bästa vetenskapliga litteraturen ger de.
Fullkorn är som att röka cigaretter med filter, lite mindre skadligt för hälsan men ändå skadligt. Jag kan rekommendera er på livsmedelsverket att läsa boken "Brödberoende - Hur vetet gör dig fet och skadar din hälsa" av William Davis.
Ta en titt: https://www.facebook.com/nyckelhalet.se *popcorn*
Ja sådan mat driver upp blodsockret som river som sandpapper i blodkärlen, Skadade celler skickar ut enzymer som gör att levern drar igång produktionen av kolesterol för att cellerna ska reparera sig. Finns vanan att äta sådan här mat så blir kolesterolnivåerna förhöjda och blodkärlen slammar igen i sakta mak. Sjukvården hjälper till med kolesterolsänkande mediciner. Riktigt olustigt då den egentliga orsaken finns hos ett statligt verk som propagerar för mat som vi bör undvika.
Skulle föreslå att Mr. Nilsson läser på lite om LCHF/Paleo. Kanske lär du dig något nytt, som att inte lita på SLV och Nyckelhålsmärkningen exempelvis.
Lchf är ingen diet, det är en genomgripande livsföringsförändring. Att ta kontroll över blodsockernivån och allmänna inflammtionstillstånd i en sockerförgiftad kropp.... -20 kg på 5 månader, utan ansträngning och normala blodvärden, samt stabil blodsockernivå. Skulle varit mycket illa däran om jag följt livsmedelsverkets kostråd! Framförallt skulle medicinintaget varit stort. Käkar ingen medicin för min Typ 2 diabetes idag. Det är lätt att käka rätt, när resultatet visar sig så påtagligt... Är inte ensam om dessa erfarenheter, men någon sekt tillhör jag inte!
Eftersom jag bliv av med en massa allergier och andra sjukdomstillstånd när jag slutade med nyckelhålsmärkta produkter som fullkornbröd och sötade youghurtar. Dom skulle varit bra för min hälsa. Men hade uppenbarligen motsatt effekt Så mitt tips blir: Undvik allt med kolhydrater så mycket som möjligt. Ät smör och kokosfett om du vill ha hälsan tillbaka
Nej den senaste relevanta forskningen på området (som INTE får sina pengar ifrån livsmedelsindustrin *jäv någon?") Säger att man FÅR hjärt och kärlsjukdomar, övervikt, väldigt skadad kropp generellt sätt. Igenom att äta på det sättet som ni förespråkar. Fullkorn och annat fjams är vi inte skapta för att kunna hantera iöverhuvetaget längre perioder.
Även länk till den bästa vetenskapliga litteraturen ger de.
Fullkorn är som att röka cigaretter med filter, lite mindre skadligt för hälsan men ändå skadligt. Jag kan rekommendera er på livsmedelsverket att läsa boken "Brödberoende - Hur vetet gör dig fet och skadar din hälsa" av William Davis.
Ta en titt: https://www.facebook.com/nyckelhalet.se *popcorn*