Visa fullständig version : yoghurt/mjukost
Om man silar tex yoghurt ca 10-12 timmar i kylskåp så får man tjock och krämig mjukost. En hel del vätska har försvunnit.
Antar jag rätt att det inte försvinner något märkvärd mängd med fett, kolhydrater och protein vid silningen?
R Scarpa27
2014-10-15, 20:08
Om man silar tex yoghurt ca 10-12 timmar i kylskåp så får man tjock och krämig mjukost. En hel del vätska har försvunnit.
Antar jag rätt att det inte försvinner något märkvärd mängd med fett, kolhydrater och protein vid silningen?
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=128065
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=128065
perfekt....
MuskelMasen
2014-10-15, 20:32
http://img.tapatalk.com/d/14/10/16/9unytuba.jpg
Blev inspirerad... Snart kan vi se hur mycket vätska som droppat ur!
R Scarpa27
2014-10-15, 20:34
går fort... dock fattar jag inte funktioen att göra det =p köp fetare yoghurth ist :D
MuskelMasen
2014-10-15, 21:25
går fort... dock fattar jag inte funktioen att göra det =p köp fetare yoghurth ist :D
Tänkte mest testa för att se hur konsistensen blir. :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.