handdator

Visa fullständig version : Grym tacopaj


sebbanboy14
2014-06-22, 12:06
Gjorde en schysst tacopaj idag. Motsvarar ca 450-500kcal per portion. Återkommer ikväll med hur den smakar. Samt om de finns intresse så lägger jag ut receptet.

Någon som vet om de är okey att lägga ut recept i nyskapande trådar?




http://img.tapatalk.com/d/14/06/22/urubehyn.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/06/22/je7a7ume.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/06/22/a5yqaga9.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/06/22/jynyhu5a.jpg


Skickas från min iPhone via Tapatalk

jontexer
2014-06-22, 12:10
såg schysst ut! men du borde kanske ha lagt tråden i matlagningsdelen av forumet :)

King Grub
2014-06-22, 12:10
Någon som vet om de är okey att lägga ut recept i nyskapande trådar?

Ja, i det här forumet (Matlagning & Recept).

sebbanboy14
2014-06-22, 12:11
Såg de nu. Fan va kass jag är. Hoppas admin kan flytta tråden. ☺️😎☺️


Skickas från min iPhone via Tapatalk

King Grub
2014-06-22, 12:15
Det gjorde jag innan jag postade förra inlägget. ;)

shikami
2014-06-22, 15:11
Tycker pajen är helt okej följ inte receptet till punkt och pricka ha i det du själv vill ha i.
ska modifiera om receptet så det passar mig Mat mässigt.
Mättar grymt dåligt den där..

muskelmat har endel bra recept men jävligt restruktiva ang kryddor. Blir ju smaklöst (tur att man kan tänka själv och krydda som man vill etc)
Följer nästan aldrig recept, har det som mall bara.
återkom med vad du tyckte sen :)

sebbanboy14
2014-06-23, 03:05
Måste säga att den var riktigt god. Men jag körde inte receptet till 100% heller. Bytte ut tomat mot paprika och lite mera kryddor. Men den blev riktigt stark och god. Gjorde dubbel så stor som receptet. Så de blev 4 stora matlådor i frysen med ☺️😎☺️😎


Skickas från min iPhone via Tapatalk

austria
2014-06-23, 12:55
Är lite allergisk mot när man skriver xxx kcal per portion.
En portion är ju så väldigt individuell.

Är bättre med xxx kcal per 100g

Såg väldigt god ut dock.

sebbanboy14
2014-06-23, 12:59
Är lite allergisk mot när man skriver xxx kcal per portion.
En portion är ju så väldigt individuell.

Är bättre med xxx kcal per 100g

Såg väldigt god ut dock.

Fast med lite vanlig mattematik så är de ju inte så svårt? Om receptet på en paj är för 4 personer och varje ligger på X antal per portion. Så är de la bara dela pajen i 4 lika stora delar? men förstår såklart att de är svårt på andra recept. Men man får la använda sunt förnuft och höfta lite. Tror ingen mår bättre eller sämre om maten diffar på - + 100kcal.
Men nästa gång ska jag försöka räkna ut kcal per 100g. Kan ju finnas fler än du som vill veta de. Så jag ta med de till ritbordet :D

shikami
2014-06-23, 15:31
Måste säga att den var riktigt god. Men jag körde inte receptet till 100% heller. Bytte ut tomat mot paprika och lite mera kryddor. Men den blev riktigt stark och god. Gjorde dubbel så stor som receptet. Så de blev 4 stora matlådor i frysen med ☺️😎☺️😎


Skickas från min iPhone via Tapatalk
Tomaten och osten är ju bäst :confused:

blev du mätt då? :)
Deras potatisgratäng är riktigt nice!

Är lite allergisk mot när man skriver xxx kcal per portion.
En portion är ju så väldigt individuell.

Är bättre med xxx kcal per 100g

Såg väldigt god ut dock.

Det är ju bara räkna ut? :confused:

Den är som sagt helt okej! :)

sebbanboy14
2014-06-23, 19:20
Ja de blev jag. Dock körde jag 500g färs istället för 400g. Sedan kompilerade jag med grönsaker till. 👍👍


Skickas från min iPhone via Tapatalk

R Scarpa27
2014-06-27, 21:27
asg.

Duran
2014-06-28, 11:14
Är jag blind eller var är receptet ni pratar om?

Alfers
2014-06-28, 12:18
Är jag blind eller var är receptet ni pratar om?
Här
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/840/8dyk.png

I boken muskelmat.

Duran
2014-06-28, 13:03
Det går att läsa i dator antar jag. *cry*

Ajemän
2014-06-29, 12:01
Jag brukar köra pajskal från Coop forum (enda stället jag sett som har) och göra några pajer när jag gör köttfärssås.

Nu har jag inte vägt grejerna, men till de 4 pajskalen brukar jag blanda köttfärssås med 3 ägg och en näve ost. Sedan lite ost och övriga kryddor/dylikt på toppen.

sebbanboy14
2014-06-30, 15:53
Lägger ut receptet senare ikväll :-)


Skickas från min iPhone via Tapatalk