handdator

Visa fullständig version : Komma igång igen


pancakes
2014-05-23, 19:25
Tjena, av någon anledning, antagligen slapphet, så la jag av med styrketräningen helt för ungefär ett halvår sedan.
Idag fick jag mig en liten tankeställare om hur min fysik och styrka har försämrat under denna tiden. Väger just nu ca 69kg fördelat på ungefär 167cm. Särskilt onöjd är jag med att musklerna ser allmänt mindre ut, allts inte är väldefinerade, även om jag inte direkt var rippad tidigare.

Dagsforms bilder:
1 (http://imgur.com/xdnoyR3)
2 (http://imgur.com/xdnoyR3,zgyZRKj,J39zxCp#1)
3 (http://imgur.com/xdnoyR3,zgyZRKj,J39zxCp#2)


Jag vill höra era åsikter om att hoppa direkt på en deff ner till ~63-64kg(?) samtidigt som jag då alltså till viss del jobbar upp den styrkan som jag hade tidigare för att sedan när musklerna är hyfsat väldefinierade gå över till en lean bulk. Förstår att jag inte kommer att ha någon dröm rippad kropp men tror ändå att det blir en hyfsad start att sedan utgå från, utan att se ut som en pinne.




Nej, detta inlägget är inte baserat på panikångest inför beach 2014 :)

Rawrx
2014-05-23, 20:56
Tja du är väl i samma sits som mig ungefär. Jag började med träning+deff igen i april efter ett uppehåll på ett halvår. Hållit igång ca 2 månader nu och börjar komma ikapp mig lite i styrka, men tror det kommer behövas nån månad till innan jag kan börja sätta nya personbästan.

Om du kommer se ut som en pinne eller inte kan jag inte svara på, men det är väl bara att sätta igång om du vill?

När man börjar på nytt får man ju nöjet att kunna öka snabbt i allting, och det hjälper mot den knäckande känslan att behöva gå på lägre vikter än man tagit förut.

Barbastark
2014-06-08, 12:13
Låter som att det du är ute efter är att göra något som ger relativt snabba visuella resultat, bygger motivation och får dig att komma in i en bra rutin att bygga vidare ifrån. Har jag rätt? Vilket av de alternativ du nämner känner du isf skulle kunna generera detta utgångsläge?