handdator

Visa fullständig version : Kyckling i kylskåp


_tuva_
2014-02-07, 02:56
Har vakuumförpackat kycklingfilé som är marinerad och stekt. Det har legat i en vecka nu och smakar fortfarande riktigt bra.

Undrar dock om Proteinet och näringsmässigt om det blir sämre efter en vecka?

Peter Hansen
2014-02-07, 19:58
Det enda du bör vara orolig för att ju bakterier och dess toxiner. Skruva ner temperaturen i kylen till 4 °C om du vill att det ska hålla längre. Lukta på det innan du tillagar det.

R Scarpa27
2014-02-07, 20:49
Har vakuumförpackat kycklingfilé som är marinerad och stekt. Det har legat i en vecka nu och smakar fortfarande riktigt bra.

Undrar dock om Proteinet och näringsmässigt om det blir sämre efter en vecka?

ja tänk om det sjunkit med lite protein då får du nog slänga den & köpa ny så du inte missar precis alla proteiner :d

Gober
2014-02-07, 21:23
Näringsinnehåll är det du oroar dig över och inte om du kan bli sjuk? Prioritering..