Nephelite
2014-01-15, 17:24
Yo my homeboyz
BCAA
De grenade aminosyrorna är ju kända för att vara hydrofoba.
Sitter med en burk UN BCAA som jag nyss blandat ut och ser till mitt kemiska nöje att fan visst flyter det upp på ytan och har sig, BCAA i sig självt lär väl inte vilja blanda sig med vatten?
- min fråga - Vad är det rent kemiskt som gör att olika BCAA-er får bättre vattenlöslighet? vad är det för ämnen, eller kapar man delar dem?
:)
BCAA
De grenade aminosyrorna är ju kända för att vara hydrofoba.
Sitter med en burk UN BCAA som jag nyss blandat ut och ser till mitt kemiska nöje att fan visst flyter det upp på ytan och har sig, BCAA i sig självt lär väl inte vilja blanda sig med vatten?
- min fråga - Vad är det rent kemiskt som gör att olika BCAA-er får bättre vattenlöslighet? vad är det för ämnen, eller kapar man delar dem?
:)