Bolleten
2014-01-03, 14:29
Hej,
Jag köpte en Renée Voltaire - Raw Kakao Chai risprotein till min sambo i julklapp.
Jag har aldrig använt risprotein innan, men det verkar vara extremt svårlösligt? Har provat med både vatten, havremjölk och vanlig mjölk, både i mixer och i shake. Men hur mycket vi än blandar, skakar och har oss så är det fortfarande mjölig smak och pulvret har ej löst sig helt och hållet.
Min fråga: Ska risprotein vara såhär mjöliga/pulvriga och inte lösa upp sig helt eller hur ska jag gå till väga?
Mvh / Bolleten
Jag köpte en Renée Voltaire - Raw Kakao Chai risprotein till min sambo i julklapp.
Jag har aldrig använt risprotein innan, men det verkar vara extremt svårlösligt? Har provat med både vatten, havremjölk och vanlig mjölk, både i mixer och i shake. Men hur mycket vi än blandar, skakar och har oss så är det fortfarande mjölig smak och pulvret har ej löst sig helt och hållet.
Min fråga: Ska risprotein vara såhär mjöliga/pulvriga och inte lösa upp sig helt eller hur ska jag gå till väga?
Mvh / Bolleten